شکست رژیم صهیونیستی در شهادت سرداران محور مقاومت قطعی است

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد گفت: رژیم منحوس صهیونیستی باید بداند هر بار سرداری از محور مقاومت را به شهادت رسانده محور مقاومت نه‌تنها تضعیف نشده بلکه شکست قطعی برای رژیم کودک کش رقم خورده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین بهروز شمسی فر امروز در خطبه‌های نمازجمعه این هفته که در مصلی الغدیر برگزار شد ضمن تبریک و تسلیت شهادت اسماعیل هنیه رئیس‌دفتر سیاسی حماس، تأکید کرد: رژیم منحوس صهیونیستی باید بداند هر بار سرداری از محور مقاومت را به شهادت رسانده محور مقاومت نه‌تنها تضعیف نشده بلکه سرداری بالاتر جای او را گرفته و مشت محکم و شکست قطعی برای رژیم رقم خورده است.وی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی به قوانین بین‌المللی و ارزش‌های انسانی پایبند نیست، گفت: حامیان رژیم صهیونیستی باید بدانند در شهادت ۴۰ هزار انسان بی‌گناه که ۱۶ هزار نفر آنها کودک و تعداد زیادی از آنها زن بوده شریک هستند.امام‌جمعه موقت خرم‌آباد بیان کرد: کنگره امریکا با وقاحت از جنایت‌کار جنگی حمایت می‌کند و برای جنایات و خونریزی او کف می‌زنند آن هم در شرایطی که این ژیم جنایت‌کار در دادگاه لاهه محکوم شده است.شمشی فر تأکید کرد: محور مقاومت این غده سرطانی را از روی زمین محو خواهد کرد و وعده الهی در خصوص انتقام شهدا از دشمنان پلید و کودک کش محقق خواهد شد.وی با اشاره به اینکه مسئولان ابعاد ترور شهید اسماعیل هنیه را بررسی می‌کنند و بهترین تصمیم در محور مقاومت گرفته خواهد شد، گفت: محور مقاومت باید قوی باشد تا بتواند وعده الهی را در خصوص انتقام از ظالمین محقق کند.
وی به سالروز بمباران اتمی هیروشیما توسط آمریکا و کشته‌شدن ۱۶۰ هزار نفر بیان کرد: آمریکا که مدعی حقوق بشر بود هیروشیما را بمباران کرد، امروزهم در غزه این همه زن‌و کودک قربانی می‌شود و او دم از حقوق بشر می‌زند. امام‌جمعه موقت خرم‌آباد با اشاره به ۱۴ مرداد روز حقوق بشر اسلامی و انسانی گفت: دولت و حکومت اسلامی موظف است استقلال، آزادی و ارزش‌های انسانی را تا زمانی که برای کرامت انسانی است برای شهروندان فراهم کند.تازه‌ترین خبرهای #لرستان را در پیوند زیر دنبال کنید: ‎‎@lorestan #غزه#رژیم_صهیونیستی #محور مقاومت # شهید_اسماعیل_هنیه
14:32 - 2 اوت 2024





1 پاسخ