جنگ ستارگان والیبال دنیا برای جام آسیایی

جنگ والیبال آسیا از سری آ ایتالیا شروع شد و به جاکارتا رسید؛ جایی که نیکولوف بلغاری با پیراهن فولاد سیرجان روبه‌روی موزیچ، کیتا و سیمون می‌ایستد.
گروه ورزش فارس: لیگ قهرمانان والیبال آسیا از ۲۳ اردیبهشت‌ماه در اندونزی آغاز می‌شود، اما هرچه به این تاریخ نزدیک‌تر می‌شویم، ابعاد این رقابت فراتر از یک تورنمنت قاره‌ای به نظر می‌رسد. شواهد حکایت از آن دارد که تیم‌ها با تمام توان و به معنای واقعی کلمه «تا بن دندان مسلح» پا به این میدان گذاشته‌اند.اگر فکر می‌کنید والیبال آسیا هنوز محدود به بازیکنان شرق و غرب قاره است، سخت در اشتباهید. اینجا خبری از ستاره‌های درجه‌دو و سه نیست؛ اینجا جمع ستاره‌ها در قاره کهن رقم خورده. تیم‌ها با جذب بازیکنان مطرح دنیا، خط و نشان‌های جدی برای یکدیگر کشیده‌اند.سنگ‌ تمام‌ نمایندگان میزباندر این میان، نمایندگان اندونزی میزبان مسابقات، یک‌تنه استانداردها را جابه‌جا کرده‌اند. این تیم‌ها برای این مسابقات آن‌قدر سنگ تمام گذاشته‌اند که والیبال‌دوستان را حیرت‌زده کرده است. نمایندگان اندونزی با یک عملیات نقل‌وانتقالاتی خیره‌کننده، سه غول بزرگ والیبال جهان روک موزیچ، دریافت‌کننده قدرتی و ستاره تیم ملی اسلوونی، روبرتلندی سیمون، مدافع میانی مطرح والیبال جهان و نوموری کیتا که هر کدام وزنه‌هایی در سری آ ایتالیا هستند را به خدمت گرفته است.این سه بازیکن که مستقیماً از ایتالیا راهی اندونزی شده‌اند، قرار است در خانه، رویای قهرمانی جاکارتا را به واقعیت تبدیل کنند.
نیکولوف بلغاری و نایب قهرمان جهان در سیرجاناما قهرمانی برای جاکارتا به این راحتی‌ها نیست. چون در آن سوی میدان، فولاد سیرجان ایران هم بیکار ننشسته است. این تیم ایرانی با جذب الکساندر نیکولوف، همان ستاره بلغاری سری آ ایتالیا، پاسخی دندان‌شکن به جاکارتا داده است.نیکولوف که اکنون در فینال سری آ ایتالیا معتبرترین لیگ جهان (سری آ ایتالیا) برای لوبه بازی می‌کند و از آنجا به اندونزی خواهد آمد، این یعنی یک نبرد شخصیِ نفس‌گیر میان ستاره‌هایی که از یک لیگ آمده‌اند، اما حالا در دو سوی آسیا ایستاده‌اند. لژیونرهای ایرانی؛ مهره‌های کلیدی مسابقاتو اما والیبال ایران در این میان فقط به نیکولوف خلاصه نمی‌شود. سه ملی‌پوش مطرح کشورمان که نامشان در والیبال آسیا غرورآفرین است، دیگر نفرات شاخص این مسابقات محسوب می‌شوند: پوریا حسین خانزاده، بردیا سعادت و علی حاجی‌پورسه لژیونر ایرانی هم پشت خط ایستاده‌اند تا ناباورانه‌ترین قهرمانی تاریخ را رقم بزنند. سرمایه‌گذاری عجیب، جمع ستاره‌ها و رقابتی که نفس را بند می‌آورد؛ این همان لیگ قهرمانان آسیاست، اما دیگر شبیه هیچ‌چیزی که تا حالا دیده‌اید نیست.»در اندونزی، از ۲۳ اردیبهشت، دیگر والیبال محلی و معمولی نخواهید دید. چیزی که رقم می‌خورد، نبردی تمام‌عیار میان ستاره‌هایی است که برای قهرمانی در قاره‌ای پهناور، هر چه دارند رو میز می‌گذارند.
19:57 - 15 اردیبهشت 1405
ورزش
توپ و تور

2 بازنشر
8327 بازدید