اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  آذربایجان شرقی

نشست مشترک مجلس، دولت و قوه قضائیه برای تدوین قوانین ایجاد مزارع ارز دیجیتال

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: باید نشست مشترکی بین مجلس، دولت و قوه قضائیه برگزار و قوانین مدونی در این باره تصویب شود تا زمینه برای سوءاستفاده کلاهبرداران و مفسدان اقتصادی فراهم نشود.

نشست مشترک مجلس، دولت و قوه قضائیه برای تدوین قوانین ایجاد مزارع ارز دیجیتال

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، معصومه آقاپورعلیشاهی با اشاره به توسعه استفاده از ارز دیجیتال در کشورهای مختلف دنیا، اظهار داشت: تا زمانی که قوه قضائیه و مجلس قوانین مدونی در حوزه ارز دیجیتال تصویب نکنند راه‌اندازی مزارع بیت کوین جز سم برای اقتصاد ایران نتیجه‌ای در پی ندارد.

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی، افزود: در شرایط کنونی ایجاد مزارع ارز دیجیتال در ایران برای افرادی که به دنبال پولشویی هستند و یا اینکه می‌خواهند فسادهای مالی انجام دهند، زمینه و شرایط را فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه باید ابتدا زیرساخت‌های لازم در حوزه قوانین قوه مقننه و قوه قضائیه ایجاد شود و سپس وارد فضای ارز دیجیتال شویم، ادامه داد: تا زمانی که ساز و کار دقیق و اجرایی استفاده از ارز دیجیتال ابلاغ نشود، گسترش بازار فعالیت‌های آن اشتباهی بزرگ است.

آقاپور علیشاهی تاکید کرد: در شرایط فعلی توسعه ارز دیجیتال تاثیر چندانی بر روی نقل و انتقال ارز کشور نخواهد داشت و زمینه را برای سوءاستفاده کلاهبرداران و مفسدان اقتصادی فراهم می‌کند.
 

باید برای توسعه ارز دیجیتال زیرساخت‌های دولت الکترونیک ایجاد شود

وی با بیان اینکه در کمیسیون اقتصادی پیشنهاداتی برای تدوین قانون جهت استفاده از ارز دیجیتال مطرح شده است، افزود: باید نشست مشترکی بین مجلس، دولت و قوه قضائیه برگزار و قوانین مدونی در این باره تصویب شود و سپس مردم به استفاده از ارز دیجیتال روی آورند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: برای توسعه ارز دیجیتال باید زیرساخت‌های دولت الکترونیک ایجاد شود و  بانک مرکزی تضمین‌های لازم در این بخش را ارائه دهد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه برای پشت سرگذاشتن تحریم‌ها باید در درجه نخست روابطمان با کشورهای همسایه را توسعه دهیم، تصریح کرد: یکی از راهکارها برای پیمودن تحریم‌ها پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا است که در این راستا باید تعرفه‌های گمرکی را ساماندهی کرد تا فضا را برای صادرات غیرنفتی ایجاد، کالاهای اساسی موردنیاز کشور تامین و تکنولوژی را ارتقا و همچنین شرایط را برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان فراهم کرد.

انتهای پیام/60002/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول