وزیرکار: لایحه اصلاح صندوق‌های بازنشستگی آسیبی به معیشت بازنشستگان نمی‌زند

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: لایحه دولت در زمینه اصلاح ساختار صندوق های بازنشستگی هیچ آسیبی به رفاه و معیشت بازنشستگان و کارکنان این صندوق وراد نمی کند.
به گزارش گروه رفاه اجتماعی خبرگزاری فارس؛ وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: لایحه دولت در زمینه اصلاح ساختار صندوق‌های بازنشستگی هیچ آسیبی به رفاه و معیشت بازنشستگان و کارکنان این صندوق وارد نمی‌کند؛ این لایحه برای متمرکزشدن مدیریت بنگاه‌های اقتصادی، کاهش هلدینگ‌ها و حرکت از بنگاه‌داری به سمت سهام‌داری طبق قانون برنامه هفتم توسعه است.«احمد میدری» در نشست معارفه سرپرست جدید صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: تلاش‌های خوبی در سه‌ماهه اخیر در حوزه‌های مختلف از جمله متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان انجام شده که باید از جناب آقای مسکنی که یکی از اعضای این وزارتخانه هستند قدردانی کنم.وی افزود: صندوق بازنشستگی کشوری همانند بسیاری از سازمان‌ها با چند جامعه مختلف ارتباط دارد که اولین جامعه آن «کارکنان» این صندوق هستند که گرچه تعداد این کارکنان در صندوق حدود ۸۰۰نفر است، اما نسبت به تعداد بزرگ بازنشستگان کشوری که بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر هستند عدد بسیار پایینی برای ارائه خدمات است و این کارکنان باید تلاش‌های بسیار زیادی برای خدمت‌رسانی به جامعه بازنشستگان در سرتاسر نقاط ایران انجام دهند.
میدری، دومین جامعه مخاطب صندوق بازنشستگی کشوری را جامعه بزرگ و محترم «بازنشستگان کشوری» با جمعیت بالغ بر یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر عنوان کرد و اظهار کرد: این جامعه متشکل از کارکنان دولت، اعضای هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها، قضات و سایر جامعه ذی‌نفعان است؛ کارکنان امروز دولت، آینده خود را در وضعیت بازنشستگان فعلی می‌بینند و بنابراین هرگونه ابهام، نگرانی یا مشکلی در مدیریت صندوق می‌تواند به کارکنان دولت و در نتیجه به کل اقتصاد کشور تسری یابد.وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین ارتباط مستمر با کانون‌های بازنشستگی و بازنشستگان را بسیار مهم و ضروری عنوان و خاطرنشان کرد: این عزیزان ذخایر دانش کشور هستند که باید از این ظرفیت در یافتن راه‌حل بسیاری از مشکلات موجود استفاده کنیم. ما می‌توانیم طرح‌هایی را برای به‌کارگیری این ذخایر دانش برنامه‌ریزی و اجرا کنیم.وی گفت: باید برای افزایش رفاه حال بازنشستگان عزیز که تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری هستند از ظرفیت و توانایی‌های خود بازنشستگان به نحو احسن استفاده شود. باید هزینه درمان به هزینه پیشگیری در کشور تبدیل شود؛ وقتی هزینه پیشگیری اجرا نمی‌شود باید تا ۵ سال هزینه درمانی در قالب‌های مختلف درمانی پرداخت شود و این مسئله‌ای است که در بسیاری از کشورها حل شده است.وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: ما به دنبال ایجاد ساختار نظام ورزش در کشور برای بازنشستگان و سالمندان هستیم تا از این طریق ضمن پیشگیری از بیماری‌های موجود بتوانیم به افزایش شادابی و توانایی جسمی و روحی بازنشستگان کمک کنیم. همچنین در این زمینه معاینات ادواری قطعاً می‌تواند کمک‌کننده باشد.
وی سومین جامعه مخاطب صندوق بازنشستگی کشوری را جامعه «سیاستگذاران» عنوان کرد و افزود: این گروه افرادی هستند که بودجه صندوق و نحوه اداره آن را تعیین می‌کنند؛ دولت، مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام و سایر نهادهای ذی‌ربط از جمله گروه‌های این جامعه هستند که باید با آنها ارتباطی مستمر و موثر برقرار شود.وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تدوین لایحه اصلاح ساختار صندوق‌های بازنشستگی و با تأکید بر اینکه این لایحه قرار نیست هیچ‌گونه اثری بر رفاه کارکنان این صندوق‌ها و بازنشستگان ذی‌نفع آنها بگذارد، گفت: این لایحه قرار است موتورهای پیشران اقتصاد کشور یا همان بنگاه‌های اقتصادی را در یک جا متمرکز نموده و با کاهش به نگاهداری صندوق‌های بازنشستگی و کاهش تعداد هلدینگ‌ها به اصلاح ساختاری آنها که در برنامه هفتم بر آن تأکید شده است کمک نماید.میدری تأکید کرد: اصلاح ساختار بنگاه‌های اقتصادی ناکارآمد و سپردن مدیریت آن به بخش خصوصی و باقی‌ماندن دولت در سهام‌داری آن‌ها یکی از راهکارهایی است که می‌تواند به رفاه ایرانیان کمک کند.وی تصریح کرد: قطعاً دولتی ماندن بنگاه‌های فعلی خطای بزرگ دولت‌ها است که باید اصلاح شود. دولتی ماندن مدیریت این شرکت‌ها اجازه نمی‌دهد که این بنگاه‌های اقتصادی به‌درستی عمل کنند و زیان‌های بسیار زیادی را به صندوق‌های بازنشستگی و دولت تحمیل می‌کنند.وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش «وحید محمودی»، سرپرست جدید صندوق را فردی دانشگاهی و اقتصاددان معرفی کرد که هم در دانشگاه شخصیت برجسته‌ای است و هم یکی از مدیران موفق در بنگاه‌های بزرگ سطح کشور و خارج از کشور است.
میدری ابراز امیدواری کرد که با مدیریت و نگاه سرپرست جدید صندوق بازنشستگی کشوری این صندوق به سمت سهام‌داری حرکت کند.میدری در پایان با اشاره به خدمات و تلاش‌های «مهدی مسکنی» او را عضو خانواده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و از مسکنی دعوت کرد در صورت علاقه‌مندی همچنان به پیشبرد اهداف این وزارتخانه کمک کند.پایان پیام/#احمد_میدری #وزیر_کار #صندوق_بازنشستگی
16:21 - 5 آذر 1403





1 پاسخ