چرا استحکامات نیروی زمینی ایران خلل ناپذیر است؟

استحکام درونی نیروی زمینی و خلل ناپذیری این ساختار نظامی آمادگی ایران برای مواجهه با هر شرایطی را بوجود آورده است.
گروه فارس پلاس: ایران در حوزه نظامی نظم و ساختاری را به نمایش گذاشته که در برابر هر نوع ضربه‌ای نیروهای نظامی کشورمان را رویین تن کرده و محاسبات دشمن درباره ترور و حذف فرماندهان نظامی را به شدت بهم ریخته است.استحکام درونی و خلل ناپذیری این ساختار نظامی آمادگی ایران برای مواجهه با هر شرایطی را بوجود آورده است. چند عامل اساسی در این استحکام بخشی و نفوذ ناپذیری نیروهای نظامی کشورمان دخیل است که به برخی از این موارد اشاره می‌کنیم.
نیروهای نخبه ناشناخته جوان: ساختار نظامی کشورمان اگرچه مانند هر ساختاری به وسیله فرماندهان اداره و مدیریت می‌شود اما در ایران نیروهای نخبگانی و جوان کشورمان در حوزه‌ها و سنگرهای کوچک خودشان نیز اقدامات مدیریتی خاصی انجام می‌دهند. شاید این نوع اعمال مدیریت به جنگ تحمیلی باز می‌گردد که در آن فرماندهان نخبه جوان ایرانی که تنها یکی از آن‌ها «شهید حاج قاسم سلیمانی» بود، فتوحات مختلفی را رقم زدند. در همین جنگ نیز نوید رویش نخبگان جوان نظامی ایران با سطح هوشمندی و قدرت عمل بالا که اتفاقا جنگ نوین را به خوبی بلد هستند، داده می‌شود.
فرماندهی به هم پیوسته و چند لایه: با توجه به حربه دشمن جهت ترور فرماندهان نظامی ایران برای خلل در استحکامات نظامی این پیش بینی صورت گرفته که کشورمان در حوزه فرماندهان نظامی تا چند لایه شناسایی شده و در اختیار نیروهای نظامی مربوطه قرار گرفته است. همین پیوستگی مدیریتی باعث می‌شود که حتی یک لحظه نیز در کار جنگ و وظیفه و برنامه‌ریزی صورت گرفته وقفه‌ای حاصل نشود. جنگ برنامه ریزی شده: جنگ اخیر یک جنگ کاملا پیش‌بینی پذیر از سوی نیروهای نظامی کشورمان و برنامه‌ریزی شده است‌. رویدادهای میدان رزم به خوبی نشان می‌دهد که این برنامه‌ریزی چند مرحله‌ای در حرکت و افعال نیروهای نظامی کشورمان اعم از هوا فضا، دریایی، زمینی و ... چگونه به خوبی در حال اجراست و هر نیرویی به وظایف خود در این نبرد به خوبی واقف است.
خروجی توان نظامی دشمن: تا قبل از جنگ خروجی توان نظامی دشمن با استفاده از افسانه‌سازی‌های نظامی مورد سنجش قرار می‌گرفت. اما در حال حاضر این همینه به کلی شکسته شده است. ناوهای آمریکایی از هزار کیلومتری توان جلوتر آمدن ندارند و همچنین هر بار که قصد حضور در حوزه نظامی کشورمان دارند با موشک‌های ایرانی پذیرایی می‌شوند و منطقه را به سرعت ترک می‌کنند و به یک فناوری غیر قابل استفاده بدل شده‌اند. در بخش نیروی پیاده نظام که بارها از اوائل جنگ تا به امروز از آن‌ها صحبت می‌شود آمریکا به بن‌بست خورده و کارشناسان نظامی مطرح می‌کنند حضور نظامی در این بخش مساوی با تارومار شدن است؛ چه اینکه اگر آمریکا بتواند ۲ هزار و حتی ۵ هزار نیروی نظامی هم در این منطقه به سلامت پیاده کند این تعداد چقدر جای مانور داشته و به‌اندازه یک پادگان نظامی ایران در این حیطه نیستند و حداقل کشورمان می‌تواند دو الی چند برابر این نیروها را به استقبال آمریکایی‌ها بفرستد. نیروی زمینی از جمله قدرتمندترین نیروهای کشورمان است که تا به امروز به طور جدی آنچنان که باید وارد نزاع و درگیری نشده است و منتظر و مترصد چنین موقعیتی است.
تجهیزات و سلاح‌های پیشرفته‌ای که رونمایی نشده است: با توجه به تحولات جنگ شاهد رونمایی از تجهیزات پیشرفته نظامی در ابعاد مختلف موشکی و پدافندی بوده‌ایم که در این راستا انواع موشک جدید و سامانه‌هایی که جنگنده آمریکایی را شکار می‌کنند در این حوزه رونمایی شد و در بخش زمینی نیز قطعاً با درگیری میدانی این بخش نیز شگفتانه‌هایی برای دشمن دارد.
با دنبال کردن صفحه فارس پلاس، از به‌روزترین تحلیل‌ها در حوزه سیاست داخلی و خارجی باخبر شوید.
13:47 - 26 اذار 2026



46 الإجابة

@Mohsensolgi26 اذار 2026
تعليقًا على
م
محسن سلگیتم التحقق

@Mohsensolgi  •  26 اذار 2026

نبرد زمینی، اشتباه تاریخی آمریکا

آمریکا پشیمان و درمانده است اما با توجه به کوتاه نیامدن ایران، چاره ای جز ادامه جنگ ندارد. او قادر و حاضر به اعلام شکست نیست و این یعنی باید شکست را آنقدر علنی و واضح کرد، که نیازی به پذیرش او نباشد.

إظهار هذا الموضوع


@user170910096315816239226 اذار 2026
من که از جایی خبر ندارماز دنیام که جدامون کردینولی اینکه اینجوری روی اینچیزا تاکید میکنین منو نگران میکنه

‌کورش عروج‌ صورة الملف الشخصي
@Koorosh_Orooj26 اذار 2026
تعليقًا على
الله اکبرما شاء اللهخدا قوتمن الله التوفیقیا رئوف و یا رحیماَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجخدا را بیکران شکرخداوند قادر نگهدار همیشگی حضرت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و رهبرمان آیت الله سید مجتبی خامنه ایی و همگی مردمان شریف و مدافعان ایران اسلامی عزیزمان باشداللَّهُمَّ صَلِّ عَ…أظهر المزيد

‌فرزند ایران‌ صورة الملف الشخصي
@FarzandIrann26 اذار 2026
تعليقًا على
ماشالله 🇮🇷 خداقوتالله اکبر 🇮🇷 ایران مقتدر ،ایران متحد ،ایران مقدس ،ایران اسلامی

‌سعید یار احمدی‌ صورة الملف الشخصي
@saeidYarAhmady26 اذار 2026
تعليقًا على
الله اکبر 🇮🇷

‌دانیال ق‌ صورة الملف الشخصي
@user1773104682626 اذار 2026
تعليقًا على
نیروی زمینی هوانیروز میخواد پدافند میخواد هوایی میخواد وگرنه تلفات میده

‌محمد پارسامهر‌ صورة الملف الشخصي
@user17084564332626 اذار 2026
سلاح اصلی ما آهن و موشک نیست...همان ایمانیست...که همه این اراذل را 8 سالدر جنگ تحمیلی زمین گیر کرد...مثل همت، مثل خرازی، مثل خامنه ای عزیز...تا آخرین نفس خواهیم ایستاد...👉❤️‍🔥

@user170910155245458577426 اذار 2026
تعليقًا على
خدایا چقدر انتظار نیروهای خبیثو تروریسم زمینی آمریکایی ها وصهیونیستها هستیم تا زیباترین رشادت ها را در مقابل این شیاطین نشان دهیم و چنان کشتاری از اینها براه بیاندازیم که دیگر کسی نتواند آمار کشته ها واسرا را از دید عموم جهان مخفی کنداللهم عجل لولیک الفرج

@user17733520791826 اذار 2026
تعليقًا على
انشااللهلشگر خداوند همیشه پیروز است.🫡

@abdyas26 اذار 2026
تعليقًا على
بابا چشم امیدتون به خدا باشه. متاسفانه احساس میکنم بعضیامون خیلی مطمئن شدن که جنگ زمینی بشه دیگه قطعا پیروزیم. این لحظه خطرناک ترین لحظه جنگه.

@Shabah26 اذار 2026
تعليقًا على
واقعا جای تأسفه که تو بعضی کامنت ها انقدر خودتحقیری و موضع ضعف وجود داره!یا از نیروی نظامی و غیرتو وطن پرستی ایرانی ها بی اطلاع هستند، یا شاید خدای نکرده غرضی درکار؟!خوشبختانه عموم مردم ایران شجاع و داوطلب دفاع از مام وطن هستند...الحمدالله

‌تمدن نوین ایرانی‌ صورة الملف الشخصي
@IranianCivilisation26 اذار 2026
تعليقًا على
اقتراحات

از هفته چهارم جنگ استراتژی یارگیری جهانی و تبلیغات شدت پیدا کند

با توجه به نوع جنگ جاری تحمیلی و تاکتیک های ترور و تهدید دشمن ، و نظر به اینکه استقامت ملت ایران در برابر ابرشیطانهای دجال دنیا ، ایجاد روحیه و اتحاد بین المللی افراد ضد امپریالیست را فعال کرده ، معمولا در ابتدای ایجاد روند دست برتر ملت تحت تهاجم ، ایجاد دیپلماسی روایت قوی و پرداخت شبکه یارگیری ساختارهای ضد امپریالیستی ، از نظر علم جنگ ، نیروی محرک میدان ما را قوی تر میکند تا برای خنثی کردن یارگیری احتمالی دشمن که از هفته پنجم عملی میشود، ابتکار عمل را در دست داشته باشیم. چون مطمئنا دشمن از هفته پنجم بالاخره موفق به ائتلاف سازی میشود و ما باید از هفته قبلش شروع به شبکه سازی بین المللی کرده باشیم. ما دلسوزان ایران و نظام سرافراز قدرت محور اسلامی ، شرط خروج از این پیچ تاریخی و ورود رسمی به گام دوم تمدن ایرانشهری را وحدت مردم و مسئولان و ارتقای علمی اتاق فکر جنگ تحت رهبری حضرت آقا میدانیم. لذا شروع شبکه سازی علمی بین المللی و تبلیغات روایی، بسیار حیاتی و فوری میباشد. پاینده باد شیعه، ایران، رهبر

شورای امنیت ملی، مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت، سازمان تبلیغت اسلامی، دفتر مقام معظم رهبری

100
1000

@Mahintaj26 اذار 2026
تعليقًا على
نیروی نخبه ناشناخته رو دوست داشتم

@mahdisadati26 اذار 2026
تعليقًا على
اونا نیروی پیاده شون رو جایی میبرن که قبلش صافش کردن فقط اگه بشه تو شهرها براشون کمین گذاشت که اونم باعث خسارت بالا نمیشه

‌شیعه عاشق ولایت‌ صورة الملف الشخصي
@Velayat434026 اذار 2026
تعليقًا على
يطلب

منع انتشار تبلیغات دعانویسی و طلسم در سایت دیوار

سلام و احترام متأسفانه به کرات در اپلیکیشن و سایت دیوار ، علی‌الخصوص در دیوار شهر اهواز تبلیغات دعانویسی و سحر و جادو منتشر میشود. افراد و انسان های ساده و بی اطلاع و نا آگاه در دام شیاطین و شیادان و رمال ها میوفتند و در این شرایط اقتصادی خاص دچار ضرر و زیان مالی میشوند و بعضا آسیب های بسیار جدی جسمی و روحی و ... میبینند که گاها غیر قابل جبران میباشد. از ریاست محترم قوه قضائیه و نهادهای مسول بصورت عاجزانه تقاضامندیم که نسبت به مبارزه با این مجرمین و عدم انتشار اینگونه تبلیغات در سایت دیوار اقدامات و دستورات موثر را مبذول بفرمایند.

قوه ی قضائیه، نیروی انتظامی / پلیس / قوه قضائیه، کشور

1000
10٬000

‌براتعلی شوقی‌ صورة الملف الشخصي
@Shogi_ir26 اذار 2026
تعليقًا على
🌺🌺

@Power_Progress_Pride26 اذار 2026
تعليقًا على
فقط منتظرم عکس اسرا و خلبانهای صهیانکی را ببینم دست بسته و زانو زده جلوی مزار شهدای کوچک میناب. همین تصویر سقوط شیطان زرد را بشدت سرعت می بخشد و اقتدار و حقانیت ایران را در جهان پژواک خواهد کرد.

@user170910061423105998726 اذار 2026
تعليقًا على
وقتی جنگنده ها بالای سر رزمندگان ما هستند بدون پدافند دیگه خلل ناپذیر نیست

‌عمار مهدوی‌ صورة الملف الشخصي
@Ammarmahdavi26 اذار 2026
تعليقًا على
🌱حمایت از حضور عاشقان مبارزه با صهیونیست ها در میادین رزمhttps://farsnews.ir/Ammarmahdavi/1772656157387516902
‌عمار مهدوی‌ صورة الملف الشخصي
عمار مهدوی

@Ammarmahdavi  •  4 اذار 2026

يطلب

جوانان مشتاق مبارزه با اسراییل هستند

با توجه به ترور ناجوانمردانه رهبر معظم انقلاب و فرماندهان و مردم بیگناه توسط اسراییل غاصب و آمریکای جنایتکار ، جوانان و مردم تقاضا دارند اجازه حضور مستقیم در نبرد بر علیه صهیونیست ها و آمریکا را بدهند و آنها را سازماندهی و تجهیز کنند.

دولت ، نیروهای مسلح

1000
10٬000