تفکر بسیجی شکننده بن‌بست‌ها است

فرمانده سپاه امام علی‌ابن‌ابیطالب(ع) قم گفت: تفکر بسیجی شکننده بن‌بست‌ها است، بسیجی به خود و توانایی‌هایش اعتماد دارد، دوم مرعوب سلطه‌گران نمی‌شود و سوم دارای آرمان و هدف است.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه امام علی‌ابن‌ابیطالب(ع) قم در همایش تجلیل از ائمه جماعات و فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج استان قم که شامگاه دوشنبه ۵ آذرماه در سالن همایش‌های مرکز فقهی ائمه‌اطهار(ع) برگزار شد، با اشاره به فرمایشات مقام‌معظم‌رهبری در خصوص فرهنگ بسیج اظهار کرد: بسیج بر دو پایه استوار است، یکی ایمان و دیگری اعتماد به نفس، ایمان یا همان خداباوری موجب می‌شود که بسیجیان در برابر خداوند متعال تسلیم شوند و یقین به وعده الهی داشته باشند، دوم خودباوری یا همان اعتماد به نفس نیز موجب کشف ظرفیت‌ها می‌شود و بعد می‌توانند ظرفیت‌های درونی خود را با قدرت و اراده بکار ببندند.وی افزود: بنا به فرمایش مقام‌معظم‌رهبری، فرهنگ بسیجی یعنی مغلوب اراده دشمن نشدن و اراده خود را بر دشمن مسلط کردن است و این همان نقطه مقابل نقشه استکبار جهانی علیه ملت‌هاست.موحد ادامه داد: استکبار جهانی به سردمداری آمریکا دوست دارد تا ملت‌ها را تحقیر و تضعیف کند، لذا بسیج نقطه مقابل تحقیر ملی است و تفکر بسیجی سلاح نرم‌افزار خطرناک دشمن را از کار می‌اندازد و هیمنه‌ی آن را از بین می‌برد.این فرمانده سپاه گفت: امام راحل(ره) بسیج را ۱۵ سال قبل از پیروزی انقلاب‌اسلامی زمینه‌سازی و طراحی کردند و زمانی که در تبعید بودند فرمودند: من سه هدف را دنبال می‌کنم، اول اینکه ریشه نظام ظالم شاهنشاهی از بین برود، دوم اینکه انقلاب‌اسلامی تشکیل شود و سوم اینکه پرچم را به دست صاحب اصلیش حضرت امام‌زمان(عج) برسانیم. فرمانده سپاه امام علی‌ابن‌ابیطالب(ع) بیان کرد: تفکر بسیجی شکننده بن‌بست‌ها است، بسیجی به خود و توانایی‌هایش اعتماد دارد، دوم مرعوب سلطه‌گران نمی‌شود و سوم دارای آرمان و هدف است.
موحد اضافه کرد: رهبری در خصوص به روز شدن و تقویت بسیج فرمودند: پرچم بسیج، پرچم دفاع از حقوق ملت و حقیقت است و باید همیشه در اهتزاز بماند، امروز بسیج به یک فرهنگ ناب الهی تبدیل شده است. وی در خصوص نقش ائمه جماعات مساجد گفت: امام جماعت علاوه بر اینکه امام مسجد است، امام محل نیز می‌باشد و بنا به فرموده رهبری، مسجد باید محل رفع مشکلات مادی و معنوی مردم باشد.موحد با اشاره به جنگ ترکیبی و شناختی دشمن گفت: امروز که ما دچار جنگ ترکیبی از نوع جنگ شناختی هستیم، مسجد بهترین مکان برای مقابله با دشمن است، امامان جماعت مساجد که محور مسجد و محور محله هستند می‌توانند با کمک هیئت امنا، فرمانده پایگاه و مسئول کانون، در تربیت آینده‌سازان این انقلاب و این مکتب بزرگ یعنی نوجوان‌ها و جوان‌ها سهیم باشند.#سردار_موحد#سپاه_علی‌_ابن‌_ابیطالب_قم#بسیج #هفته_بسیج #مسجد
10:42 - 6 آذر 1403



1 پاسخ