غریب‌آبادی: تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

معاون وزیر امور خارجه امروز بیانیه تعدادی از کشورها درباره فعالیت‌های تهدیدآمیز منتسب به ایران را مردود خواند و گفت: حاکمیت، تمامیت ارضی و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست. هر اقدام خصمانه، هر اتهام‌سازی بی‌سند و هر مشارکت در پروژه فشار علیه ایران، با پاسخ حقوقی، سیاسی و مقتدرانه ایران و اقدام متقابل و متناسب آن مواجه خواهد شد.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، کاظم غریب‌آبادی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه امروز (جمعه) ۲۲ خردادماه عنوان کرد: بیانیه مشترک اخیر تعدادی از کشورها درباره آنچه «فعالیت‌های تهدیدآمیز منتسب به ایران» خوانده شده، مجموعه‌ای از اتهامات سیاسی، بی‌سند و کاملاً مردود است.وی افزود: دولت‌هایی که خود در نقض حاکمیت ایران، حمایت از تجاوز نظامی، پناه ‌دادن به گروهک‌های تروریستی و تأمین مصونیت برای رژیم صهیونیستی سابقه روشن دارند، صلاحیت اخلاقی و حقوقی برای متهم‌ سازی جمهوری اسلامی ایران ندارند.ایالات متحده، چندین کشور اروپایی از جمله بریتانیا، آلمان، اتریش، فرانسه و همچنین استرالیا و نیوزیلند، بیانیه مشترکی صادر و در آن یاوه‌گویی‌های خود در مورد سپاه پاسداران و دیگر نهادهای امنیتی ایران را تکرار کردند. در این بیانیه «سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی قدس و وزارت اطلاعات و امنیت ایران» به «توطئه و اقدامات خصمانه» در اروپا، آمریکای شمالی و استرالیا متهم شده‌اند.
معاون وزیر امور خارجه در شبکه ایکس نوشت: نسبت‌ دادن یک مشت ادعاهای بی اساس به نهادهای رسمی ایران، بدون ارائه دلیل معتبر، نه اجرای حقوق بین‌الملل است و نه مبارزه با تهدیدات فراملی؛ بلکه عملیات سیاسی برای انحراف افکار عمومی از تجاوز، اشغال، ترور و نقض‌های فاحشی است که همین دولت‌ها در آن نقش مستقیم یا حمایتی داشته‌ و دارند.غریب‌آبادی تصریح کرد؛ جمهوری اسلامی ایران هرگونه تلاش برای ترور، آدم‌ربایی، ارعاب یا تعرض به اشخاص در خارج از چارچوب حقوق بین‌الملل را مردود می‌داند و در عین حال، این بیانیه‌سازی‌های هماهنگ را پوششی برای فشار سیاسی، امنیتی‌سازی جوامع ایرانی و توجیه اقدامات خصمانه علیه ایران می‌داند.وی گفت: حاکمیت، تمامیت ارضی و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست. هر اقدام خصمانه، هر اتهام‌سازی بی‌سند و هر مشارکت در پروژه فشار علیه ایران، با پاسخ حقوقی، سیاسی و مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران و همچنین، اقدام متقابل و متناسب آن مواجه خواهد شد.
09:07 - 22 خرداد 1405
سیاست خارجی
آمریکا و اروپا




119 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی پدرام‌
@mehdipedram22 خرداد 1405
در پاسخ به
انشالله که خیر است. دشمن سیاس و مکار هست ولی ما امام داریم و نایب امام داریم. نگران هستم ولی ته دلم قرص است. از طوفان بدخواهان و نفوذی‌ها خواهیم گذشت به یاری خدا

@user170910156803577790822 خرداد 1405
در پاسخ به
اگه توافق شده چرا مفاد آن اعلام نمی شود .ظاهرا با توافقی به شدت یک طرفه و بدتر از برجام طرفیم .خدا باعث و بانی این خیانت رو خوار و ذلیل کنه .

تصویر نمایه‌ی ‌لعنت به سامری دوران‌
@user17762775373322 خرداد 1405
کاربر نسبتا محترم الف. آل مولیغیر از این بود که چند تا فکت منطقی براتون در مورد نظر رهبری با مذاکرات آوردم؟ چرا مسدود کردید؟ از چی ترس دارید؟ فازتون چیه که پیام خودتون رو ۱۶ بار تا الان نقل قول کردید؟کاربران محترم میتونن با کلیک روی متن نقل قول ایشون، پاسخ به این اراجیف و شبهات رو مشاهده کنند.

تصویر نمایه‌ی ‌رسول معظم‌
@SetareSoheil22 خرداد 1405
مردم اعتماد ندارند چون مسئولان شفافیت ندارند و تجربه های تلخی در گذشته داشته اند چگونه مردم با وجود نا آگاهی و محروم بودن از دانستن وقایع به مسئولان خود اعتماد کنند برخی انتظار دارند مردم فقط حمایت کنند کور خوانده اند و این خیال باطل است

تصویر نمایه‌ی ‌9**9198‌
@mrfirouzja22 خرداد 1405
در پاسخ به
یا خدا ایشون عصبانی شد. برید کنار کاظم اومد. پاسخ حقوقی و سیاسی. کدوم حقوق و به کجا میخاید ارائه بدید پاسخ رو؟ حتما سازمان ملل. وای چه سازمانی. بعد پاسخ سیاسیتون چطوریه؟ فکرم بجایی نمیرسه. آها محکوم می کنید. چه کار محشری. به شماها امیدی نیست. خودمون باید کلاهمون رو بچسبیم باد نبره. برجام الثانی

تصویر نمایه‌ی ‌حق پژوه‌
@ommateemam22 خرداد 1405
صهیون وحشی آمریکایی _ اروپایی _ اسرائیلی (غرب) به هیچ حق و حقوق و روابط انسانی پای بند نیستند و تنها زبان مؤثر با این مستکبران وحشی زبان زور و جهاد کبیر است...

@user17767058191222 خرداد 1405
در پاسخ به
ادعای الحدث: هیئت قطری در بازگشت از تهران، موافقت ایران با پیش‌نویس نهایی را منتقل کرد/انتخاب

@user170910054719189555222 خرداد 1405
در پاسخ به
چرا وقتی ترامپ بیشرف توییت تهدید امیز میزنه بلافاصله خبر مذاکرات میاد .چرا به اعتبار ترامپ کمک میکنید .شما که میخواهین توافق کنید اشکالی نداره شاید صلاح باشه چون مسوولین از واقعیتها بهتر خبر دارن ولی لا اقل با مردم صادق باشید و متن توافق رو اعلام کنید

@user17767058191222 خرداد 1405
در پاسخ به
ادعای الحدث: هیئت قطری در بازگشت از تهران، موافقت ایران با پیش‌نویس نهایی را منتقل کرد/انتخاب

@Mostafamohammadi222 خرداد 1405
در پاسخ به
رهبر شهید امام خامنه‌ای: ترامپ را شایسته تبادل هیچ پیامی نمیدانم.

تصویر نمایه‌ی ‌حلیم رایگان‌
@Halimraygan22 خرداد 1405
در پاسخ به
در برجام حق غنی سازی برای ایران محفوظ بود. این توافق در مورد غنی سازی چی میگه؟؟

تصویر نمایه‌ی ‌Reza‌
@rezamz22 خرداد 1405
در پاسخ به
آقایان قالیباف، پزشکیان و عراقچی لازم است در یک برنامه تلویزیونی یا مستند بگویند کدام یک از فرامین رهبر انقلاب و رهبر شهید را اجرا کرده اند؟ مفاد آن با شروط 10 گانه مطرح در شعام در روز پذیرش آتش بس انطباق دارد؟ تثبیت دستاوردهای میدان چقدر؟ آیا عوارض از تنگه هرمز گرفته خواهد شد؟ غرامت جنگی چطور؟

@user17783128265622 خرداد 1405
در پاسخ به
قبلا که توسط همین تیم بودهکلی سکه رفته توی جیب تیم اقایونبرای ملت خسارت هنگفت و جنگو برای اعضای وزارت کلی نون داشته و به مناسب بالاتر رسیدند وزیر شدندپشت پرده انگار معامله ای بودههمین تجربه میگه شما قابل اعتماد نیستیدتمامیت و امنیت ملی ایران رو معامله میکنید

@Mr13804322 خرداد 1405
در پاسخ به
ه ه

تصویر نمایه‌ی ‌محمدتون‌
@SM_MOUSAVI222 خرداد 1405
در پاسخ به
این که مشخص هست و اصلا موضوع بحث هم هیچوقت نبوده.الآن اول خون بهای تمامی افراد شهید شده خط قرمز هست.بعدش حاکمیت بر تنگه هرمز خط قرمز هست.قطعا پول های بلوکه شده به ارزش حدودی 100 میلیارد دلار و اخراج آمریکا از منطقه اورانیوم هم که اصلا جای بحث نیست. طبق npt ما اجازه استفاده صلح آمیز داریم .

تصویر نمایه‌ی ‌علی موسوی‌
@ali_mousavi22 خرداد 1405
در پاسخ به
احسنتهرگز تسلیم نمی شویمجهان باید ایران ابرقدرت را بپذیرد

@Habibi_122 خرداد 1405
در پاسخ به
شاید من نمی فهمم و اشتباه می کنم، شما که اضلاع حاکمیت را با مفهوم زیبای " ملت مبعوث " توسعه دادید، چرا متن نهایی را پیش از تاییدبا مردم درمیان نمی گذارید؟