کشف بیش از ۴۹ تن کالای اساسی احتکار در سقز+فیلم

معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سقز از کشف و ضبط ۴۹ تُن و ۲۰۰ کیلوگرم کالای اساسی احتکار شده در سقز خبر داد.
۱۶ MB
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سقز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سقز گفت: طی بازدیدها و بازرسی‌های انجام شده توسط کارشناسان تنظیم بازار این مدیریت همراه بازرسان اداره صمت، اصناف و تعزیرات حکومتی و با راهنمایی و مساعدت ادارات امنیتی شهرستان ۴۹ تُن و ۲۰۰ کیلوگرم کالای اساسی در سقز کشف و ضبط شد.
فریدون حامدی در ادامه گفت: از مکان های ذخیره سازی مواد غذایی ۱۳ تُن و ۲۰۰ کیلوگرم روغن، ۲۳ تُن برنج هندی، ۳ تُن چای و ۱۰ تُن قند کشف و ضبط شد.
حامدی همچنین تصریح کرد: با نظارت مستقیم و با قیمت مصوب برابر دستور مقام محترم قضایی اقلام فوق بین خانواده های نیازمند کمیته امداد امام (ره)، بهزیستی و محله های حاشیه توزیع شد.
وی همچنین گفت: به تازگی بیش از ۸۲ تُن برنج هندی، ۴۰ تُن روغن و ۳۷ تُن برنج پاکستانی از محل ذخایر استراتژیک کشور با قیمت مصوب و با برنامه ریزی مدون و از قبل پیش بینی شد در شهرستان جذب شده که بخشی توزیع و در مراحل متفاوت دیگر اقلام توزیع خواهد شد. #سقز #کردستان #کشفیات #قضایی #اقلام #توزیع #برنج #قند #شکر #روغن #تنظیم‌بازار #جهادکشاورزی #فارس #کالا
15:28 - 30 دی 1404

0 بازدید