پایان هفته چهاردهم مسابقات اسب‌دوانی گنبدکاووس

رقابت‌های روز دوم و پایانی هفته چهاردهم کورس زمستانه اسب‌دوانی گنبدکاووس با حضور ۷۷ رأس اسب در ۷ دور مسابقه و اهدای جوایز نقدی به کار خود پایان داد.
پرونده هفته چهاردهم کورس زمستانه گنبدکاووس بسته شد
به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس، رقابت‌های هفته چهاردهم کورس زمستانه این شهر با برگزاری ۷ دور مسابقه در مسافت‌های ۱۰۰۰، ۱۲۰۰ و ۱۷۰۰ متر و با شرکت اسب‌های ترکمن، دوخون و تروبرد، عصر روز جمعه ۵ بهمن‌ماه به پایان رسید. جوایز نقدی این دوره از مسابقات بالغ بر ۲۲ میلیارد و ۹۱۵ میلیون ریال بود که به مالکان، مربیان و چابک‌سواران اسب‌های برتر تعلق گرفت.
دور اول: درخشش اسب "ملکه" در مسافت ۱۰۰۰ متراسب ملکه باچابک‌سواریی بنیامین جرجانی و مالکیت کیان فیروزه‌ای در کورس ترکمن نژاد (۳ سال مبتدی/نبرده) مسافت ۱۰۰۰ متر، عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. اسب‌های پاداش امید و یوتر مسعودی به ترتیب در جایگاه دوم و سوم ایستادند. این دور از مسابقات با رقابتی فشرده میان اسب‌های جوان ترکمن همراه بود و ملکه با نمایشی خیره‌کننده از سرعت و استقامت، پیروز میدان شد.دور دوم: پیروزی اسب "آفرود گز" با رکوردی چشمگیردر کورس ترکمن نژاد (+۳ سال کلاس ۵) مسافت ۱۰۰۰ متر، اسب آفرود گز به مالکیت مشترک باران، دریا کیانی و امید یزدانی و با هدایت رضا فهیمی، جایگاه نخست را تصاحب کرد. آرکا یالی رخشان و گل سقر به ترتیب دوم و سوم شدند. آفرود گز با بهره‌گیری از تجربه چابک‌سوارر خود، در نیمه دوم مسابقه از رقبا پیشی گرفت و برنده بی‌چون‌وچرای این دور شد.دور سوم: غلبه "وان من راز" بر رقبای دوخونرقابت اسب‌های دوخون نژاد (+۳ سال کلاس ۴) در مسافت ۱۰۰۰ متر با پیروزی اسب وان من راز به مالکیت تبسم، ستیلا و تالیا پهلوان دوجی و چابک‌سواری بهرام بینایی به پایان رسید. محبوبا و داز چیچک در رده‌های بعدی قرار گرفتند. وان من راز با اجرای تاکتیکی دقیق در لحظات پایانی، اختلافی قابل‌توجه با سایرین ایجاد کرد.دور چهارم: اقتدار "فوکوس توماتو" در مسافت ۱۲۰۰ متراسب فوکوس توماتو با چابک‌سواری آرمین کریمی و مالکیت حاج غلامرضا غیور، در کورس تروبرد نژاد (+۳ سال کلاس ۶) مسافت ۱۲۰۰ متر، طلسم شکست‌ناپذیری خود را حفظ کرد. جانی رو و سیتی لای به ترتیب دوم و سوم شدند. این اسب تروبرد با شتابی خیره‌کننده در نیمه نخست مسابقه،رکوردی قابل‌توجه برای این کلاس ثبت نمود.
دور پنجم: پیروزی نمادین "لاکسینا"در دور پنجم و در کورس تروبرد نژاد (+۳ سال کلاس ۳) مسافت ۱۲۰۰ متر، اسب لاکسینا به مالکیت مرحومه حلیمه مخدومی و با هدایت آرمین آق آتابای، بر سکوی نخست ایستاد. میست نایت و مونو پادرا رتبه‌های بعدی را کسب کردند. لاکسینا با عملکردی احساسی، یادبودی ماندگار برای مالک فقید خود رقم زد.دور ششم: قهرمانی "اورهان بابا" در مسافت ۱۲۰۰ متراسب اورهان بابا با چابک‌سواری مومن بهادر و مالکیت مرحوم حاج نورخان نوری، در کورس دوخون نژاد (۳ سال میدن آزاد) مسافت ۱۲۰۰ متر، طلایی‌ترین نتیجه را برای تیم خود به ارمغان آورد. ارباب و پرنسس جی به ترتیب دوم و سوم شدند. اورهان بابا با اجرایی یکدست، برتری خود را از ابتدا تا پایان مسابقه حفظ کرد.دور هفتم: پایان باشکوه با پیروزی "لیدی سانگ" در مسافت ۱۷۰۰ متردر طولانی‌ترین مسیر مسابقات (۱۷۰۰ متر)، اسب لیدی سانگ به مالکیت جلال جوانشیری و دایان آق و با هدایت بنیامین جرجانی، در کورس دوخون نژاد (+۳ سال کلاس ۲) قهرمان شد. کلیور و آرال خان در رده‌های بعدی قرار گرفتند. لیدی سانگ با استراتژی حفظ انرژی در نیمه اول و انفجار سرعت در پایانی‌های مسابقه، حضار تماشاگر گنبدی را به وجد آورد.

بنیامین جرجانی؛ چابکسوار برتر روز دوم

بنیامین جرجانی با کسب دو مدال طلا در دورهای اول و هفتم هفته چهاردهم کورس زمستانه گنبدکاووس، عنوان بهترین چابکسوار روز دوم این رقابت‌ها را از آن خود کرد. او سوار بر اسب‌های ملکه و لیدی سانگ در مسافت‌های ۱۰۰۰ و ۱۷۰۰ متر، نمایشی خیره‌کننده از مهارت و هماهنگی با اسب‌ها ارائه داد. جرجانی با ۷ استارت، ۱۶ امتیاز و میانگین ۲.۲، نه‌تنها پرافتخارترین سوارکار این روز بود، بلکه نقش کلیدی در جذابیت رقابت‌ها ایفا کرد. عملکرد او، تحسین تماشاگران و مسئولان را برانگیخت و جایگاهش را به‌عنوان یکی از ستاره‌های بی‌چون و چرای پیست گنبدکاووس تثبیت کرد.
گفتنی است که مسابقات اسب‌دوانی زمستانه گنبدکاووس که در ۷ هفته متوالی برگزار می‌شود، با حضور اسب‌های مختلف از نژادهای «ترکمن»، «تروبرد» و «دوخون»، به یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای ورزشی در منطقه تبدیل شده است. این رقابت‌ها نه‌تنها فرصتی برای تماشای توانمندی‌های اسب‌ها و چابک سوارکاران فراهم می‌آورد، بلکه همچنین به‌عنوان یک جشنواره مهم فرهنگی و ورزشی در استان گلستان شناخته می‌شود.اخبار “استان گلستان” را دنبال کنید#سوارکاری #قهرمانی #زمستانه#گنبدکاووس #اسبدوانی #ورزشی#گلستان
21:49 - 5 بهمن 1403



1 Reply