آخرین جمله شهید ۱۱ ساله

مرسانا سادات مسعودیان، شهید کلاس پنجمیآخرین جملات شهیده مرسانا‌ سادات ۱۱ ساله خطاب به دوستان همکلاسی: بیاید دعا کنیم که؛اولا که حضرت مهدی‌ (عج‌) سریع‌تر ظهور کنند.دوما اسراییل و امریکا نابود بشوند»
به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر باشگاه خبرنگاران توانا، به نقل از مرکز امور نمایندگان مجلس، رژیم کودک‌کش‌ صهیونی و آمریکای جنایات‌کار بارها ثابت کرده‌اند از کشتن‌ کودکان‌، زنان‌ و دختران بی‌گناه ابایی‌ ندارند، آن‌ها پس از حمله وحشیانه به مدرسه دخترانه شجره‌ طیبه‌ میناب‌، کودکان بی‌گناه‌ بسیاری را در سرزمینمان‌ به شهادت رساندند و ایران در سوگ دخترانش‌ نشست و در این سوگ می‌سوزد. در این بین مرسانا‌ سادات مسعودیان دانش‌آموز کلاس پنجم، دختری از جنس‌ ثُلاله‌ پاک زهرا (س) اگرچه با به شهادت رسیدنش‌، پروازش در آسمان شعر قلم شد و گلی بود از گل‌های بهشت‌ بود، اما روح بزرگ، تفکر عمیق و بلنداندیش‌ او تا آخرین لحظه زندگی، استوار و با ایمان باقی ماند. این مرسانا‌ سادات بود که در آخرین پیام‌های خود در گروه همکلاسی سال پنجم مدرسه روشنگر ولنجک به دوستانش‌ نوشت: «بیاید دعا کنیم که:اولا حضرت مهدی‌ (عج‌) سریع‌تر ظهور کنند.دوما اسراییل و امریکا نابود بشوند.»
قطع به‌یقین تا زمانی که مادران سربلند ایران زمین چنین‌ دخترانی را تربیت می‌کنند، راه امام شهید انقلاب و تفکر انتظار برای ظهور امام شیعیان ادامه دارد و راه هر تجاوز و خیانتی به وطن عزیزمان بسته خواهد بود.و ما تا آخرین نفس منتقم‌ خون دختران مظلوم و فرزندان بی‌گناه ایران هستیم.
20:24 - 18 فروردین 1405
آموزش و پرورش
حماسه و مقاومت
باشگاه توانا