پرونده تخلفات در بیمارستان فیروزآبادی روی میز کمیسیون اصل ۹۰

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اعلام خبر رسیدگی به تخلفات گسترده مالی در بیمارستان موقوفه فیروزآبادی شهر ری گفت: پرونده تخلفات در این بیمارستان با جدیت در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در جهت برخورد با افراد متخلف و همچنین دستگاه‌هایی که با ترک فعل در رسیدگی به تخلفات گسترده صورت گرفته در بیمارستان موقوفه فیروزآبادی، موجب تضییع حقوق عامه مردم شده‌اند، پیگیری خواهد شد.
به گزارش گروه مجلس خبرگزاری فارس، علی خضریان نماینده تهران‌، ری‌، شمیرانات‌، اسلام‌شهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی‌، با اعلام خبر رسیدگی به تخلفات گسترده مالی در بیمارستان موقوفه فیروزآبادی شهرری در کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی، گفت: متأسفانه براساس مستندات ارایه شده شاهد تخلفات گسترده‌ای توسط برخی از کارکنان و مدیران بیمارستان فیروزآبادی شهرستان ری هستیم که رسیدگی به این تخلفات در دستور کار کمیسیون اصل نود قرار گرفته است.وی افزود: یکی از مدیران بیمارستان از زمان شروع به کار خود در سال ۱۴۰۱ با آوردن پیمانکاران توسط شخص خود و با جابجایی مسئول مالی وقت و آوردن فردی از بیمارستان قبلی خود در شهید هاشمی نژاد و همکاری وی در واحد مالی، اقدام به تخلفات گسترده‌ای نموده‌اند.عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با بیان اینکه جعل فاکتور و ساختن مهرها و سربرگه‌های جعلی با آدرس و شماره‌های جعلی یکی از اقدامات این جریان متخلف در بیمارستان فیروزآبادی بوده است، خاطرنشان کرد: این افراد از این طریق اقدام به دریافت مبالغی از ۳۰۰ میلیون تا ۲ میلیارد تومان با ارائه فاکتورهای صوری بدون تحویل اقلام به انبار یا دریافت صورتحساب‌هایی کرده‌اند که هیچ‌گونه عملیات عمرانی در رابطه با آن صورت نگرفته است.خضریان تصریح کرد: عدم خرید از سامانه تدارکاتی دولت و دور زدن سامانه خرید و یا انجام کار با قیمت‌های چندین برابر و دریافت صورتحساب در اغلب موارد قبل از انجام کار یا تحویل اجناس با دستور یکی از مدیران و افراد وابسته به وی از دیگر تخلفات این جریان متخلف است که همراه با حضور دختر این مدیر در شرکت پیمانکاری مذکور صورت گرفته است.
وی با انتقاد از عدم پیگیری برخورد با فساد صورت گرفته شده در دانشگاه علوم پزشکی ایران، ادامه داد: بر اساس اطلاع واصله گزارش تأیید تخلفات شخص مدیر توسط بازرسی دانشگاه به اطلاع رییس وقت دانشگاه علوم پزشکی ایران رسیده است، ولی متأسفانه اقدامی از سوی ایشان صورت نگرفته است.نماینده تهران با بیان اینکه با توجه به اطلاعات به دست آمده و مستندات موجود در واحد اموال بیمارستان در طول مدت مسئولیت این مدیران و در حالی که بیمارستان به ساختمان جدید منتقل شده است، اقلام بیمارستانی فاقد برچسب اموال که در حدود ۳۰ میلیارد تومان بوده مفقود شده و تنها فاکتورهای صادره در انبار موجود می‌باشد که باید مشخص شود این اموال دچار چه سرنوشتی شدند.خضریان دریافت کارانه برای برخی پزشکان، بدون انجام کار را از دیگر تخلفات صورت گرفته شده در بیمارستان فیروزآبادی شهرری دانست و گفت: در یکی از مواردی که به کمیسیون اصل نود مجلس گزارش شده است، مربوط به همسر یکی از مدیران بیمارستان می‌باشد که جراح عمومی است و از مهرماه ۱۴۰۲ برای اخذ مدرک فلوشیب در مرخصی به سر می‌برد و لذا در این مدت برای ورود وی به بیمارستان هیچ موردی در دفاتر ثبت نشده است.وی ادامه داد: اما در کمال تعجب بدون حضور در بیمارستان کارانه برای وی واریز شده است. و این تخلف براساس گزارش دریافت شده توسط فرد مدیر صورت پذیرفته و فرد مذکور که خود نیز جراح عمومی می‌باشد در تمامی عمل‌های جراحی که انجام داده است، مهر پزشکی همسرش را نیز پای گزارش‌های اتاق عمل ثبت نموده است و نامبرده بدون حضور در مرکز و اتاق عمل، کارانه دریافت می‌کرده است.
نماینده مردم تهران اظهار کرد: در حالی که بیمارستان فیروزآبادی یک بیمارستان موقوفه می‌باشد و ضروری است تا همه افراد حرمت واقف را در جهت انجام خدمت به مردم شهرستان ری مراعات کنند، شاهد این تخلفات هستیم و در حالی که بازرسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز بعد از بررسی متوجه این موضوع گردیده و طی نامه‌ای از بیمارستان درخواست مستندات در این خصوص نموده‌اند، متأسفانه این موضوع نیز مسکوت مانده است.خضریان در پایان تأکید کرد: پرونده این تخلفات با جدیت در کمیسیون اصل نود مجلس در جهت برخورد با افراد متخلف و همچنین دستگاه‌هایی که با ترک فعل در رسیدگی به تخلفات گسترده صورت گرفته در بیمارستان موقوفه فیروزآبادی، موجب تضییع حقوق عامه مردم شده‌اند، پیگیری خواهد شد.پایان پیام/#خضریان#کمیسیون‌ـ‌اصل‌ـ‌۹۰#بیمارستان‌ـ‌فیروز‌آبادی
11:24 - 2 اوت 2025

5 بازنشر5 واکنش
82٫7k بازدید




4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌امیرحسین ستاریان‌
@ahsattarian2 اوت 2025
در پاسخ به @Zahra_abbasy
با ارائه فاکتورهای سوری --> صوری

تصویر نمایه‌ی ‌بیسیم چی‌
@Bicimchi2 اوت 2025
در پاسخ به @Zahra_abbasy
امیدوارم فایده ای داشته باشه

@user1749103972672 اوت 2025
در پاسخ به @Zahra_abbasy
سلاممردم فکر می کند چون انسان چیزی ندارد دست به تخلف می زند ولی این نمونه نشان می دهد افرادی در جایگاه بالای اجتماعی از نظر مالی هستند دست به تخلفات می زنند آن هم در یک موقوفه.اگر ایمان نباشد انسان دچار لغزش می شود اما در جامعه عنصر نظارت قوی جلوی سو استفاده و تخلف را می گیرد.مشکل کشور نبود نظا…نمایش بیشتر

@user17549285729211 اوت 2025
در پاسخ به @Zahra_abbasy
دقت کردید پس از این خبر چقد راخبار مثبت وپاکدستی از بیمارستان فیروز ابادی منتشر میشود . فکر می کنید علتش چیه ؟ تازه وزیر بهداشت پس از این خبر یک ابلاغ به مدیر این بیمارستان به عنوان دبیر تخلفات کارکنان هم