فارس‌من| ۵۱۰۳ هکتار اراضی جنگلی آقمشهد از وقف خارج شد

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری گفت: به موجب رای شعبه اول دیوان عالی کشور حکم به ابطال وقفیت نسبت به مساحت ۵ ‌هزار و ۱۰۳ هکتار از اراضی ملی و جنگل‌های پلاک ثبتی آقمشهد صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، روزهای اخیر مطالبه‌ای مردمی با عنوان «چرا حکم دیوان عالی برای زمین‌های آقمشهد اجرا نمی‌شود؟» در بخش فارس‌من ثبت شد؛ دغدغه‌ای که از دلِ سال‌ها پیگیری اهالی این روستا برخاسته و اکنون به مطالبه‌ای عمومی تبدیل شده است. اهالی روستای آقمشهد شهرستان ساری خواستار اجرای فوری حکم قطعی دیوان عالی کشور هستند؛ حکمی که پس از سال‌ها تلاش قضایی صادر شد و حق مالکیت زمین‌ها و جنگل‌های این روستا را به مردم بازمی‌گرداند. با این حال، اداره ثبت اسناد و املاک با طرح ادعای «ابهام در رأی»، از صدور اسناد مالکیت خودداری کرده و اجرای قانون را به تعویق انداخته است. مردم منطقه خواستار ورود نهادهای نظارتی برای احقاق حق قانونی‌شان و پایان دادن به این پرونده نیمه‌تمام هستند. خبرنگار فارس این مطالبه را از علی باقری جامخانه، مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری پیگیری کرده است. وی در پاسخ اظهار کرد: خواسته اهالی روستای آقمشهد متوجه اداره ثبت اسناد و املاک است.
وی افزود: به موجب رای شعبه اول دیوان عالی کشور حکم به ابطال وقفیت نسبت به مساحت ۵‌ هزار و ۱۰۳هکتار از اراضی ملی و جنگل‌های پلاک ثبتی آقمشهد صادر شده است.مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری خاطرنشان کرد: مساحت ۴۷۰ هکتار از اراضی روستا نیز براساس سوابق اجرای مقررات ملی کردن اراضی به‌عنوان مستثنیات قانونی اشخاص و اراضی زراعی تشخیص داده شده است.
پیگیری این مطالبه در دستور کار خبرنگاران خبرگزاری فارس استان مازندران قرار دارد.
ماجرای زمین‌های آقمشهد پس از سال‌ها دیوان عالی کشور در سال ۱۴۰۰ حکم وقف را باطل کرد و جنگل‌ها را به منابع طبیعی بازگرداند، همچنین حدود ۴۷۰ هکتار زمین کشاورزی و مسکونی به اهالی روستا واگذار شد اما هنوز اسناد رسمی این اراضی صادر نشده و همین موضوع مطالبه جدید مردم را شکل داده است.
08:13 - 5 آذر 1404
فارس من
استان ها
مازندران





@user1715513519905 آذر 1404
م
محمد آریان

@user17623366255  •  29 آبان 1404

چرا حکم دیوان عالی برای زمین‌های آقمشهد اجرا نمی‌شود؟
مطالبه

چرا حکم دیوان عالی برای زمین‌های آقمشهد اجرا نمی‌شود؟

اهالی روستای آقمشهد ساری خواستار اجرای فوری حکم ۴ ساله دیوان عالی کشور شدند که حق مالکیت زمین‌ها و جنگل‌های روستا را به آنها بازمی‌گرداند. این حکم پس از سال‌ها پیگیری و تلاش‌های قضایی صادر شده، اما اداره ثبت اسناد با ادعای «ابهام در رأی»، از صدور اسناد مالکیت خودداری کرده و عملاً اجرای قانون را به تعویق انداخته است. مردم منطقه که سابقه تقدیم ده‌ها شهید را دارند خواستار ورود نهادهای نظارتی برای احقاق حق قانونی‌شان و پایان دادن به این پرونده ناکام هستند.

منابع طبیعی، ثبت اسناد

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

پیگیری انجام شده برای پویش را چگونه ارزیابی میکنید

2 رأی  •  نظرسنجی پایان یافته است.
فقط ایجادکننده نظرسنجی می‌تواند لیست رأی‌دهندگان را ببیند