نماینده ولی‌فقیه در مازندران: غرب آسیا جای بازی شیطان نیست

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با هشدار درباره توطئه آمریکا در مرزهای شمال‌غربی، گفت: آمریکا شیطان است؛ منطقه ما جای بازی شیطان نیست.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه‌های این هفته از نمازجمعه ساری، اظهار کرد: آمریکا آمده تا با توطئه جدید در مرزهای شمال غربی جای پایی برای خودش تحت عنوان مسیر صلح و اجاره ۹۹ ساله پیدا کند.وی با بیان اینکه آمریکا در این پروژه عملا می‌خواهد ناتو را با ایران هم‌مرز کند، گفت: اصل این پروژه باید به صورت دیپلماتیک مورد بررسی قرار گیرد و نباید اجازه دهیم آمریکا در این منطقه جای پا بگیرد.این عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه آمریکا شیطان است، تصریح کرد: اینجا منطقه غرب آسیا خاستگاه پیامبران و اقامتگاه و زیستگاه انبیای الهی است و جای بازی و حضور شیطان نیست، آمریکا باید بداند پایش نه تنها از اینجا بلکه از تمام منطقه به‌زودی قطع خواهد شد.
محمدی لائینی با بیان اینکه همچنان در جنگ با دشمن قرار داریم، خاطرنشان کرد: چشم‌مان باید به تحرکات دشمنان باشد و باید آمادگی خودمان را داشته باشیم و فرهنگی که می‌تواند ما را در مقابل دشمنان پیروز کند جدی بگیریم.وی با اشاره جنگ ترکیبی تصریح کرد: باید به دنبال چیزی که ما را در زمینه عمران و آبادانی پیروز می‌کند، باشیم.
این عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه گرانی‌ها مردم را واقعا اذیت می‌کند، بر لزوم نظارت بر بازار تاکید و بیان کرد: به عنوان کود در بازار آزاد فراوان است ولی به‌صورت سهمیه‌ای در اختیار کشاورزان قرار نمی‌گیرد.امام‌جمعه ساری با اشاره به اینکه مردم ما با وجود تمام مشکلات در مراسم راهپیمایی اربعین شرکت کردند، افزود: قدردانی مسوولان این است بیشتر به این مسائل توجه کنند.محمدی لائینی با بیان اینکه۲۶ مردادماه روز آزادگان است، اضافه کرد: آزادگان شهدای زنده هستند شهیدانی که تا مرز شهادت رفتند و سال‌های فراوان در بندهای اسارت زیر سخت‌ترین شکنجه‌ها و سختی‌ها صبر کردند و آبرو و عزت کشور، نظام، امام و انقلاب را حفظ کردند و امروز هم چشم و چراغ ما هستند. وی با بیان اینکه روز وقف یکی از مناسبت‌های پیش‌رو است، افزود: وقف بیشتر مناسبی برای خیرات است که باید این آموزه دینی اهمیت دهیم.
نماینده ولی‌فقیه در مازندران با اعلام اینکه ۳۰ مردادماه روز جهانی مسجد است، افزود: مسجد به گردن ما خیلی حق دارد و در تاریخ اسلام از کارکرد بالایی برخوردار بوده است.امام‌جمعه ساری با اعلام اینکه جوشش‌ها و بسیج انقلابی و خواستگاه همه شهیدان مسجد است، اضافه کرد: فرهنگ مسجد فرهنگی تربیت‌کننده است. محمدی لائینی با تاکید بر اینکه مسجد باید رونق و جنب‌وجوش داشته باشد، خاطرنشان کرد: مسؤولان باید به مسجد اهمیت بدهند به‌ویژه اینکه در مصاف با دشمن قرار داریم و دشمن به دنبال از بین بردن انسجام و وحدت ماست.
نماینده ولی‌فقیه در مازندران با اشاره به اینکه در ساختار تربیتی نسل جدید و انسان‌ها باید عشق به وطن و نوع‌دوستی گنجانده شود، گفت: فردگرایی و فردمحوری دستاورد فرهنگ غرب است ولی فرهنگ اسلام فرهنگ نوع‌دوستی و عشق به وطن است که باید در فرهنگ جامعه ما نهادینه شود.#نمازجمعه#نماینده_ولی‌فقیه #آیت‌الله_محمدی‌لائینی #حماسه#مقاومت#شهادت#استکبار#دشمنان#جنگ_فرهنگی#ناتو#فرهنگ_غرب#وقف#مسجد#وطن_پرستی#سیاست#دیپلماتیک
13:55 - 24 مرداد 1404
سیاست
استان ها
مازندران