دانشجویان میدان‌داری کنند

انتخابات ۱۱ اسفند امسال از مهمترین رویدادهای سیاسی انقلاب به شمار می رود که قشر دانشجو و اساتید دانشگاه های خراسان شمالی باید به صحنه ورود کنند و با میدان داری خود حماسه ای دیگر خلق کنند.
ایرنا نوشت: دانشگاه‌ها و دانشجویان از طیف‌های مختلف همواره در عرصه های متعدد توانسته اند حضور حماسی داشته باشند که این امر در انتخابات نیز به طور واضح مشاهده می شود.با توجه به وجود افکار، ایده های مختلف سیاسی و اجتماعی، نوع سلایق فرهنگی و قومی در دانشگاه ها و نیز برخورداری از نخبگان در رشته های گوناگون و استادان فرهیخته، این مراکز در جریان برگزاری انتخابات آینده میدان داری و نقش وسیع تر و مهمتری در این رابطه برای خود ترسیم می کنند.آگاه‌سازی و روشنگری یکی از رسالت های خطیر جامعه دانشگاهی برای انتخابات پیشرو است، از سویی نگرش جوان گرایی، تجربه مشخص و آموزش‌ها باید مورد توجه قرار گیرد زیرا دخیل کردن جوانان و دانشجویان در اجرای انتخابات باعث افزایش انگیزه برای مشارکت می‌شود، امروز بخش زیادی از افزایش مشارکت بر عهده دانشجویان است و جنبش دانشجویی نقش مهمی در انتخابات دارد.
هرچه به یازدهم اسفندماه روز سرنوشت ساز انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری نزدیک تر می شویم، شور و شوق انتخاباتی در بین مردم و اقشار مختلف جامعه بیشتر می شود و اینجاست که دانشجویان و جامعه دانشگاهی باید وارد عرصه شوند و مردم را ادر انتخاب اصلح یاری کنند.
تلاش برای مشارکت حداکثرییکی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد در خصوص شرکت در انتخایات می گوید: امید آفرینی در جامعه از جمله وظیفه دانشجویان است، از سوی دیگر مشارکت در انتخابات برای همه ما یک وظیفه و جنبش‌های دانشجویی برای جذب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باید تلاش کنند.
راحله منصوری می افزاید: انتخابات عرصه مهمی است و دانشجویان باید نقش خود را در این باره صورت‌بندی کرده و تأثیرگذار باشند.وی می گوید: دانشگاه و دانشجویان بر اساس تحقیقات و نظرسنجی‌های معتبر مختلف، مهم‌ترین نهاد مورد اعتماد مردم و این نکته بسیار مهم است و رسالت دانشگاه را دوچندان می‌کند.منصوری اظهار می کند: این اعتبار و وجاهت هم به خاطر این است که دانشگاه پیشران کشور است و مردم نقش بی‌بدیل دانشگاه را در برهه های مختلف تاریخی تجربه کردند که این خود رسالت دانشگاه‌ها را در انتخابات دشوارتر می‌کند.
تکاپو برای افزایش آگاهی سیاسییکی دیگر از دانشجویان دانشگاه پیام نور اسفراین با اشاره به ایجاد شور و نشاط و جایگاه دانشجویان در این عرصه عنوان می کند: مردم انتظار دارند دانشجویان شور و شعور و آگاهی سیاسی را در انتخابات افزایش دهند و این نقش بی‌بدیلی است که دانشگاه باید ایفا کند، به صورت خاص از دانشگاه‌ها و معاونان فرهنگی آن‌ها نیز انتظار ویژه‌ای می رود.محسن صدری انتخابات را یک فرصت برای نظام جمهوری اسلامی دانست و می گوید: دانشجویان و مسوولان دانشگاه‌ها باید زمینه رونق انتخابات را در جامعه فراهم کنند و در این راستا به تشکل‌ها میدان بیشتری بدهند و از صاحب نظران سیاسی و اجتماعی و نامزدهای انتخابات برای حضور در محیط دانشگاه دعوت کنند.وی با اشاره به حضور در انتخابات می افزاید: مشارکت در انتخابات باعث می‌شود شخص یا اشخاص منتخب به معانی واقعی کلمه مسئول شوند یعنی پاسخگو باشند، از سوی دیگر باعث می‌شود مسئولیتی که برعهده آن شخص است پشتوانه داشته باشد یعنی مشارکت جلوی دیکتاتوری را می‌گیرد.صدری بیان می کند: مشارکت پرشور و انتخاب اصلح از موارد مهم در انتخابات است که دانشجویان در تحقق آن نقش اساسی دارند.
میدان داری دانشجویانیکی دیگر از دانشجویان دانشگاه آزاد شیروان در این خصوص می گوید: جامعه به کلام و نگاه دانشجویان توجه ویژه ای دارد پس این قشر باید تکلیف و وظیفه خود در عرصه انتخابات را به نحو احسن انجام دهد.منیژه قلیچی می افزاید: یکی از حربه‌های دشمن دلسرد کردن مردم و ترسیم آینده تاریک است، آن‌ها از ماه‌های گذشته برای رقم زدن صحنه سرد و بی رونق در انتخابات پیش رو، تمامی امکانات خود را به میدان آورده‌اند.وی اظهار می کند: به طور یقین حضور پرشور و معنادار دانشجویان و خصوصا جوانان در عرصه انتخابات باز هم دشمن را در ناکام خواهد گذاشت، افزایش مشارکت دانشجویان در انتخابات مورد تأکید است که زمینه فعالیت گفتمان دانشجویی تا حدی را در ایام انتخابات فراهم شد ولی لازم بود بیشتر از این انجام شود.قلیچی خاطرنشان می کند: بدون تردید حضور و مشارکت دانشجویان در انتخابات حماسه دیگری را رقم خواهد زد باید با حضور در انتخابات، کسانی را انتخاب کنیم که از سنگر انقلاب و آرمان های نظام اسلامی حفاظت کنند.پایان پیام/ت#دانشجویان#انتخابات#میدان_داری
17:38 - 7 اسفند 1402

169 بازدید




1 پاسخ