زندانیان چینی برای مسکن سازی به ایران می آیند؟
در حالی که دبیر انجمن انبوه سازان مسکن می گوید که «قرار است زندانیان چینی برای ساخت مسکن به تهران آورده شوند،» معاون شهردار تهران این موضوع را «تکذیب کرد.»
گروه شهری خبرگزاری فارس، گرانی مسکن معضلاتی را برای مردم ایجاد کرده است. ایران به دنبال آوردن تکنولوژی و منابع مالی چین به بازار مسکن برای رفع مشکلات است. دبیر انجمن انبوهسازان مسکن و ساختمان رامین گوران می گوید که «چین قرار است زندانیهای خود را برای ساخت مسکن به ایران انتقال دهد.» در مقابل معاون شهرسازی و معماری شهر تهران حمید رضا صارمی این موضوع را رد می کند و به خبرنگار فارس می گوید که « اصلا قرار نیست نیروی چینی وارد ایران شود.»
کمبود مسکن، گرانی ملک و بالا بودن اجاره بها مشکلاتی را برای تهرانی ها ایجاد کرده و باعث شد که برخی از شهروندان به محلات پایین تر و یا به حاشیه شهر کوچ کنند.
برای رفع معضل مسکن در پایتخت قرارگاه مسکن ایجاد شد تا دستگاه های مسوول در کنار هم این مشکل را برطرف کنند. شهردار تهران هم چندی پیش در سفر خود به چین تفاهم نامه ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی را امضا کرد.
وزارت راه و شهرسازی صحبت های دبیر انجمن انبوهسازان مسکن و ساختمان(استفاده از زندانیان در مسکن سازی) را مصداق بارز تشویش اذهان عمومی دانست.قرار است چینی ها به عنوان سرمایه گذار در بخش نوسازی بافت فرسوده ورود کنند. بعد از عید سال ۱۴۰۳ چشم بادامی ها به تهران آمده و در خصوص جزییات این همکاری قراردادهای امضا می کنند. چینیها حدود ۵ میلیارد یورو منابع در حوزه های مسکن، هتل سازی و گردشگری وارد کشور می کنند.#مسکن_سازی #شهر_تهران #چینی #زندانیان #معاون_شهردار
11:52 - 29 بهمن 1402