منفعت بازارچه‌های مرزی باید به مردم برسد

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه منفعت بازارچه‌های مرزی باید به مردم برسد، گفت: مرزها باید با سیستم‌ هوشمند کنترل شوند و در این زمینه از فناوری روز استفاده شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه امروز شنبه ۸ دی‌ماه در نشستی با فرمانده و مسئولان مرزبانی استان که با حضور سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برگزار شد، با بیان اینکه خط مقدم امنیت کشور مرزبانی است، اظهار کرد: مرزبانان از جان‌گذشتگان نیروهای مسلح هستند که در سخت‌ترین شرایط از حیثیت و کیان کشور دفاع می‌کنند.وی افزود: امروز اشراف خوبی بر مرزها وجود دارد؛ وجب به وجب مرزها در اشراف اطلاعاتی و عملیاتی نیروهای مرزبانی است که موجب امنیت و آرامش مردم می‌باشد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه لازمه مرزبانی تعامل است، خاطرنشان کرد: تعاملات خوبی با کشور همسایه وجود دارد و آمادگی داریم تعامل و دیپلماسی با کشور همسایه را در کنار مرزبانی افزایش دهیم.وی با تأکید بر اینکه مرزها باید با سیستم‌ هوشمند کنترل شوند و در این زمینه از تکنولوژی روز استفاده شود، ادامه داد: این موضوع با جدیت پیگیری خواهد شد تا در کنار نیروی انسانی چابک، توانمند، معتقد و مقتدر بحث هوشمند شدن مرزها را در دستور کار داشته باشیم.
مدیر ارشد استان بیان کرد: منفعت بازارچه‌های مرزی باید به مردم برسد لذا براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی بخشنامه تجارت مرزی ابلاغ خواهد شد.وی با تأکید بر اینکه پایانه‌های مرزی باید ساماندهی شوند، ابراز کرد: بروز شدن پایانه‌ها و توسعه زیرساخت‌ها در دستور کار قرار دارد که در ستاد اربعین به صورت ویژه و با اولویت دنبال خواهد شد.

قول استاندار برای حل مسکن مرزداران

استاندار کرمانشاه با اشاره به مشکل مسکن مرزداران نیز عنوان کرد: باید مسکن مرزداران در اولویت باشد و دستور می‌دهم این مشکل ویژه دنبال شود چرا که مرزداران نباید دغدغه مسکن حداقلی داشته باشند و قول می‌دهم این مسئله با حساسیت و جدیت پیگیری خواهد شد.سردار سپهری، فرمانده مرزبانی هم در این نشست گزارشی از خدمات و اقدامات مرزبانی استان را ارائه و مشکلات مرزبان از جمله نیاز مسکن را هم مطرح کرد که دکتر حبیبی قول پیگیری داد.برای دسترسی سریع به خبر استان کرمانشاه، اخبار خود را از اینجا بخوانید.#مرزداران#مسکن_مرزداران#امنیت_مرز#بازارچه_مرزی
15:23 - 8 دی 1403





1 پاسخ