تهدید به تجاوز علیه دختر گزارشگر سازمان ملل در تونس به دلیل حمایت از غزه

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین، در مصاحبه‌ای تکان‌دهنده با روزنامه «گاردین» فاش کرد که به دلیل انتشار گزارش «کالبدشکافی یک نسل‌کشی»، هدف موجی از تهدیدهای وحشیانه قرار گرفته است. او اعلام کرد که افراد ناشناس با شناسایی مدرسه دخترش در تونس، وی را به تجاوز تهدید کرده‌اند تا آلبانیز را از ادامه تحقیق درباره جنایات اسرائیل بازدارند.
آلبانیز که به همراه خانواده‌اش در تونس اقامت دارد، می‌گوید پس از ارائه گزارش مارس ۲۰۲۴ خود با عنوان «کالبدشکافی یک نسل‌کشی»، دوران «وحشیانه‌ای» را سپری کرده است. او فاش کرد که فردی ناشناس با او تماس گرفته و ضمن بردن نام مدرسه‌ای که دخترش در تونس در آن تحصیل می‌کند، تهدید کرده است که به دختر او تجاوز خواهد شد.او در این باره می‌گوید: «در آن لحظه از خودم پرسیدم: آیا واقعاً ارزشش را دارد؟ من دو فرزند دارم؛ اگر به آن‌ها آسیبی بزنند چه؟ من نمی‌توانم مسئولیت این خطر را بپذیرم.» با این حال، وی تأکید کرد که علی‌رغم این تردیدها، راه جایگزینی ندارد و باید به وظیفه انسانی و حقوقی خود در دو سال باقی‌مانده از مأموریتش ادامه دهد.قرار گرفتن در لیست سیاه ترامپ؛ آلبانیز در کنار تروریست‌هاآلبانیز فاش کرد که دولت دونالد ترامپ او را در فهرست «اتباع به‌طور ویژه تعیین‌شده» (SDN) قرار داده است. این فهرست که معمولاً شامل نام تروریست‌ها، قاچاقچیان بین‌المللی مواد مخدر و دیکتاتورهای جانی است، برای اولین بار نام یک مقام رسمی سازمان ملل را در خود جای داده است. او این اقدام را یک «مجازات بدون محاکمه» نامید که هدفش فلج کردن زندگی شخصی و حرفه‌ای اوست.
سرکوب در آلمان؛ تهدید به بازداشت به اتهام واهیفشارها بر این گزارشگر سازمان ملل به مرزهای آمریکا محدود نمی‌شود. آلبانیز از تجربه خود در آلمان سخن گفت، جایی که پلیس ضدشورش تجمعی را که او قرار بود در آن سخنرانی کند محاصره کرد. مقامات آلمانی او را به اتهام «کوچک شمردن هولوکاست» به بازداشت تهدید کردند؛ تنها به این دلیل که او جنایات آلمان در قرن بیستم علیه قبایل «هررو» و «ناما» در نامیبیا را در کنار هولوکاست ذکر کرده بود. همچنین استفاده او از عبارت «از نهر تا بحر» (عبارتی که در آلمان به دلیل انتساب به حماس ممنوع است) بهانه‌ای برای فشار بیشتر بر او شد.نبردی علیه «نخبگان غارتگرآلبانیز معتقد است که او تنها با دولت‌های نتانیاهو و ترامپ روبرو نیست، بلکه با «نخبگان غارتگر» در سراسر جهان مواجه است که آماده‌اند برای دفاع از ثروت و قدرت خود، از هرگونه خشونتی استفاده کنند. او تأکید کرد که جنگ اسرائیل علیه مقاومت فلسطین، تنها یکی از میدان‌های این نبرد بزرگ جهانی میان انسانیت و قدرت‌های تمامیت‌خواه است.آلبانیز در پایان خاطرنشان کرد که علی‌رغم تمام این فشارها، او و تیمش از تفویض اختیار سازمان ملل برای تحقیق در بالاترین سطح بین‌المللی استفاده خواهند کرد و در برابر این تهدیدها عقب‌نشینی نخواهند کرد.
19:28 - 9 اردیبهشت 1405

15٫9 هزار بازدید