۲۲۰ حلقه چاه در سال ۱۴۰۲ احیا و احداث شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز گفت: طی سال ۱۴۰۲ در راستای ارائه خدمات به شهروندان ۱۲۰ چاه احداث و ۱۰۰ چاه بازسازی و احیا شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، حمیدرضا نامداری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به منظور روز ملی آب در سالن جلسات این اداره کل برگزارشد، ضمن ارائه گزارش عملکرد این مجموعه ظرف یک سال گذشته، گفت: ضروری است در مسیر حفاظت و حمایت از محیط زیست و صرفه جویی در مصرف آب، آبیاری قطره‌ای در ستورکار مدیران شهری قرار بگیرد‌.وی با اشاره به پروژه‌های تصفیه خانه‌های شماره یک، دو و سه، که مورد بازدید هیات دولت نیز قرار گرفته است، اضافه کرد: این پروژه‌ها از سوی دولت نیز تخصیص اعتبار شده است و سعی داریم در سریع‌ترین زمان ممکن به جامعه هدف ارائه خدمات داشته باشد‌.وی در بخش دیگری با بیان اینکه ما در مجموعه خود تلاش کردیم تا نوع نگاهمان به مجموعه تغییر کند، گفت: پروژه‌های بزرگی از این حیث کلید خورد و به مرحله اجرا رسید، در این میان با بهره گیری از ظرفیت آب سطحی، تأمین آب مورد نیاز استان معادل ۵۷۰ لیتر بر ثانیه انجام می‌شود.این مقام مسؤول به سه سناریو برای تأمین آب مصرفی مبنی بر بدبینانه، نرمال و خوش‌بینانه اشاره کرد و گفت: در این میان می‌توان در صورت بروز شرایط مختلف عکس‌العمل درستی داشته باشیم.نامداری با بیان اینکه ۱۲۰ حلقه چاه ظرف یک سال اخیر در استان احداث شده است، ادامه داد: همچنین احیا و بازسازی ۱۰۰ حلقه چاه دیگر نیز انجام شده است.وی با پروژه‌های تصفیه‌خانه این اداره کل اشاره کرد و گفت: هر یک از پروژه‌ها با با تمام توانی که قابل استفاده است خدمات رسانی دارند. همچنین احداث تصفیه خانه در غرب البرز نیز پیگیری و در دستورکار قرار دارد که بسیاری از چالش‌های منطقه را برطرف می‌کند.

۹۰ درصد آب مصرفی کشور در حوزه کشاورزی است

این مقام مسؤول با بیان اینکه ۹۰ درصد آب مصرفی کشور در حوزه کشاورزی است، بیان کرد: در این ضمن تغییر نوع کاشت گل و گیاه ضروری است نحوه آبیاری حوزه کشاورزی نیز تغییر کند.نامداری اضافه کرد: ۲۳ درصد آب استان بدون درآمد بوده که بخشی از این مربوط به کُنترها و مصارف غیر مجاز بوده و حدود ۷ درصد نیز به حوزه نشت شبکه‌های آب‌ و فاضلاب است.وی در بخش دیگری با بیان اینکه ۱۰۰ کیلومتر شبکه فرسوده آب استان بازسازی شده است، اظها کرد: چالش اصلی امروز استان بارگذاری جمعیت است.این مقام مسؤول میانگین مصرف مردم ۲ هزار تومان است، یادآور شد: اقتصاد آب نیاز به اصلاح است، بسیاری از ادارات آب و فاضلاب ورشکسته هستند.نامداری در پایان ضمن تاکید بر تغییر در نوع نگاه استفاده از آب، گفت: باید برای استفاده از محصولی که هیچ جایگزینی ندارد برنامه ریزی دقیق‌تر و جدی‌تر داشته باشیم.پایان پیام/
10:04 - 13 اسفند 1402





1 پاسخ