استاندار تهران در حاشیه حیاط دولت درباره اغتشاشات چه گفت؟

بررسی محتوای ویدئوی منتشرشده از اظهارات استاندار تهران در حاشیه حیاط دولت نشان می‌دهد کپشن همراه این ویدئو در شبکه‌های اجتماعی با محتوای اصلی سخنان وی مطابقت نداشته و بخشی از ادعاهای مطرح‌شده در صحبت‌های او وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، ظهر امروز از حاشیه حیاط دولت فیلمی از محمدصادق معتمدیان استاندار تهران، در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که او در حال توضیح وضعیت اعتراضات در تهران بود.
در شبکه‌های اجتماعی و در کپشن این ویدئو ادعا شده بود که استاندار تهران اعلام کرده است «در صورت کشیده شدن تجمعات به آسیب و تخریب و خروج از مسیر اعتراض، پلیس مجوز استفاده از سلاح را دارد».با این حال، بررسی دقیق محتوای ویدئو نشان می‌دهد که استاندار تهران در این کلیپ هیچ‌گونه اظهارنظری درباره «مجوز استفاده از سلاح» مطرح نکرده و این بخش از کپشن منتشرشده با محتوای سخنان وی همخوانی ندارد.استاندار تهران گفته بود: علی‌رغم آنکه عوامل ناامنی زیادی به دنبال ناامن کردن تهران بودند، اما با تدبیری که در نیروهای امنیتی و انتظامی بود کشته‌ای در استان تهران با اینهمه جمعیت نداشتیم.صحبت های استاندار تهران
۳ MB
همچین گفت: اعتراض با اغتشاش کاملا متفاوت است، شرایط اعتراض شرایط خاص خودش را دارد و مراحل قانونی خودش را باید طی کند. اغتشاش شرایط خاص خودش را دارد، اگر به تخریب، تقابل و حمله به پاسگاه پلیس منجر شود برخورد لازم انجام می‌گیرد.در شرایطی که انتشار سریع و گسترده محتوا در فضای مجازی می‌تواند موجب شکل‌گیری برداشت‌های نادرست و التهاب‌آفرین شود، ضروری است کاربران پیش از بازنشر و قضاوت، نسبت به مشاهده کامل و بررسی دقیق فیلم‌ها و همچنین صحت‌سنجی اخبار از منابع معتبر اقدام کنند. دقت در نقل قول‌ها و پرهیز از انتشار اطلاعات نادرست، نقش مهمی در حفظ آرامش اجتماعی و اطلاع‌رسانی صحیح دارد.
16:16 - 17 دی 1404
استان ها
تهران