کتاب یک نقش بی بدیل در رسیدن به آرامش است

سرپرست ستاد کانون‌های مساجد استان کرمانشاه گفت: کتاب، وسیله‌ای ارزنده است تا انسان و جوامع را به آسایش و آرامش و برتری برساند.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجت‌الله سروری سرپرست  ستاد کانون‌های مساجد استان کرمانشاه امروز پنجشنبه یکم آذرماه در جلسهٔ گفت‌وگو صمیمی اهالی کتاب با حضور هاشم نصیری  نویسنده کتب "بدون مرز" و "سی‌ و ۳" که در سالن آمفی‌تئاتر  کانون مساجد استان برگزار شد، اظهار کرد: فقر، را با تعابیر بسیاری معنا و تعریف کرد. اما  عقیده دارم که فقر عبارت است از؛ سواد نداشتن و کتاب نخواندن و نداشتن نسبت با کتاب است.
وی  افزود: با کمی فکرکردن تأمل می‌کنیم که تا فکر اصطلاح نشود، عمل اصلاح نخواهد شد.
سرپرست ستاد کانون‌های مساجد استان کرمانشاه عدم انس با کتاب در هر جوامعی را موضوعی دردناک عنوان کرد و گفت: در کشوری که دارای افتخار تمدن‌های چندهزارساله است؛ وجود فقر فرهنگی موضوعی ناخوشایند برای کشور است.
سروری با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند: "بر همهٔ شما  واجب است که کتاب مطالعه کنید." ، خاطرنشان کرد: اگر چه مفتخریم که معجزه  پیامبر(ص) کتاب  بوده است؛ اما خوشبخت کسی است که به یکی از دو مطلب را دارا باشد؛ اول اینکه، داشتن کتاب‌های مفید و دوم  دوستان اهل کتاب داشته باشند.
وی در ادامه اضافه کرد: جامعه زمانی روی سعادت و بزرگی را می‌بیند که مطالعه کار روزانهٔ  مردمش باشد. اتاق بدون کتاب همچون جسم بدون  روح است. خانه‌ای که در آن کتاب وجود نداشته باشد روی سعادت و برکت را نخواهد دید.
سرپرست ستاد کانون‌های مساجد استان کرمانشاه با اشاره به حدیثی از امام علی علیه‌السلام که فرمودند:"بهترین یار و مونس انسان در زندگی، کتاب است. " عنوان کرد: استفاده از کلام کتاب باید ترویج یابد، باید عشق‌ورزی به کتاب در جامعه  در جهت برتری کشور، گسترش یابد.
همچنین در پایان این جلسه از تعدادی از نویسندگان استان تجلیل به عمل آمد.
برای دسترسی سریع به خبر استان کرمانشاه، اخبار خود را از اینجا بخوانید.
17:43 - 1 آذر 1403





1 پاسخ