آغاز طرح توسعه کشت گیاه روغنی کاملینا در اراضی دیم شهرستان فریدن

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدن از آغاز طرح توسعه کشت گیاه روغنی کاملینا در ۳۰۰ هکتار از اراضی دیم این شهرستان خبر داد،
به گزارش خبرگزاری فارس از فریدن، محمد زمان احمدی مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان گفت : این طرح با هدف پایداری تولید،افزایش بهره‌وری و حمایت از کشاورزان اجرا می‌شود.
وی افزود: توسعه کشاورزی حفاظتی و اجرای عملیات کشت مستقیم از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی برای پایداری تولید در دیمزارهای استان است.
محمدزمان احمدی اذعان کرد: کاملینا، محصول جدید، کم‌توقع و سازگار با اقلیم فریدن است،
مدیر جهاد کشاورزی فریدن گفت: امسال کشت گیاه روغنی کاملینا به عنوان یکی از محصولات جدید و سازگار با شرایط اقلیمی شهرستان در دستور کار قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: حدود ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی فریدن برای اجرای این طرح اختصاص یافته است و استقبال مطلوب کشاورزان از این محصول، زمینه گسترش بیشتر کشت کاملینا را در شهرستان فراهم کرده است
احمدی با اشاره به حمایت‌های دولت گفت: خرید تضمینی دانه‌های روغنی کاملینا توسط کارخانجات فرآوری از مزایای این طرح است و موجب اطمینان خاطر کشاورزان برای سرمایه‌گذاری شده است.
وی در پایان اظهار کرد: اجرای طرح توسعه کشت کاملینا اقدامی مؤثر در پایداری تولید، ارتقای بهره‌وری منابع و تقویت امنیت غذایی کشور است و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و انسانی شهرستان نقش مهمی در تحقق اهداف این طرح دارد.
19:06 - 26 آبان 1404
کشاورزی و امور دام
استان ها
اصفهان

236 بازدید