وقتی‌که پیدا کردن «شغل» در انگلیس رویا می‌شود/ دانشجویان انگلیسی رکورددار خودکشی در جهان

بیش از 14 میلیون دانشجو در سراسر انگلیس فارغ‌التحصیل شدند که تنها تعداد ناچیزی از آنها جذب بازار کار شدند؛ سوء مدیریت دولت انگلیس منجر به بروز بحران «سلامت روان» میان دانشجویان انگلیسی شده که تبعات آن جامعه را درگیر خود کرده است.
گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، شهین مردانی: در همه جوامع ورود به دانشگاه  به منزله دستیابی به شغل بهتر و درآمد بالاتر است؛ امید به اینکه جایگاه اجتماعی بالاتر محقق شود و همه آنچه که از کودکی تا جوانی در ذهن نقش بسته است، در دنیای واقعی رخ دهد. اما عدم مدیریت درست در همه زمینه‌ها و شرایط اقتصادی، اجتماعی نابرابر منجر به این شده که جوامع مختلف با میلیون‌ها دانشجو رو به رو باشند که برای دستیابی به شغل دست و پا  می‌زنند؛ از اتفاقات مرسوم این روزها، فارغ التحصیلی دانشجویانی است که خود را برای پیدا کردن کار مناسب به هر دری می‌زنند و از همیشه ناکام‌تر می‌مانند. نتیجه ناکامی دانشجویان برای دست یابی به شغل چیزی جز افسردگی، اعتیاد و خودکشی نیست و کارشناسان هر روز نسبت به افزایش این گونه معضل‌ها هشدار می‌دهند و از دولت‌ها می‌خواهند قبل از آنکه سلامت روان مردم فلج شود، چاره‌ای بیندیشند. دانشجویان انگلیس نیز از این وضعیت مستثنی نیستند و چه بسا نسبت به پیشرفته بودن و ثروت کشور خود وضعیت بدتری را می‌گذرانند. در این گزارش به معضلات دانشجویان انگلیسی می‌پردازیم: * فارغ‌التحصیلی 14 میلیون دانشجوی انگلیسی براساس آمار دفتر مرکز ملی آمار انگلیس، از سپتامبر سال 2007 تا سپتامبر سال 2017 بیش از 14 میلیون دانشجوی انگلیسی فارغ التحصیل شدند که افزایش میزان فارغ‌التحصیلی با افزایش تقاضای کار همراه بود.
 * بیکاری گریبانگیر افراد باسواد و بی‌سوادوزارت کار و رفاه انگلیس با انتشار ارقامی اعلام کرده است، شیوع بیکاری به میزان قابل توجهی در میان جوان‌های 21 تا 30 سال درس نخوانده بیشتر از فارغ‌التحصیلان است؛‌ اما این به منظور وضعیت بهتر دانشجویان فارغ‌التحصیل نیست* بازار داغ جذب پزشک و مهندسمحققان مرکز ملی آمار انگلیس اعلام کردند: فارغ‌ التحصیلان دارای مدرک کارشناسی در پزشکی و یا مهندسی بیشترین اشتغال و بیشترین میانگین درآمد ناخالص سالیانه را دارند.* تحصیلات بالاتر و شانس کمتر دستیابی به شغل بررسی میدانی وزارت کار و رفاه انگلیس حاکی از آن است که احتمال جذب فارغ‌التحصیلان کارشناسی بیش از مقاطع بالاتر است؛ فرض بر این است که دانشجویان مقاطع بالاتر صرف دستیابی به مدارک علمی بالاتر دوره‌های آموزش را می‌گذرانند و انگیزه‌ای برای کسب علم ندارند. * سهم ناچیز دانشجویان 21 تا30 ساله از بازار کاربراساس آمار دفتر مرکز ملی آمار انگلیس، بیشترین بیکاری مربوط به دانشجویان یا فارغ التحصیلان در میانگین سنّی 21 تا 30 سال می‌شود. * اشتغال بیش از نیمی از فارغ‌التحصیلان در تخصص‌های متفاوت با تحصیلدانشگاه لندن با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده است: بیش از نیمی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های این کشور در شغل‌های غیر مربوط به رشته‌های خود مشغول فعالیت هستند؛ بحران بیکاری جوانان و چه بسا میانسالان تحصیل کرده را مجبور به کارگری در خانه‌ها و کارخانه‌ها و حتی مهد کودک‌ها می‌کند.
* دانشجویان انگلیسی رکورددار ترک تحصیل در جهانبراساس تازه‌ترین آمار و ارقامی که توسط دانشگاه لندن منتشر شده است، دانشجویان انگلیس رکورددار ترک تحصیل و نیمه رها کردن دانشگاه در سطح جهان هستند؛ یکی از علل مهم این اتفاق، عدم انگیزه برای دستیابی به شغل مناسب است * دم از حقوق برابر و حذف زنان از بازار کاربراساس آماری که اتحادیه دانشجویان انگلیس منتشر کرده است، سهم مردان از بازار کار به میزان قابل توجهی بیش از زنان است؛ ضمن اینکه اولویت استخدام در مشاغل متعدد با جنسیت مرد است. * صعود بی‌سابقه نرخ ترک تحصیل دانشجویانبه گفته مقامات تحصیلی و دانشگاهی انگلیس، شمار دانشجویانی که تحصیلات دانشگاه را نیمه رها می‌کنند، در مدت 5 سال گذشته به بالاترین حد خود رسیده است. * اختصاص بودجه‌های کلان برای دانشجویان و عدم توانایی جذب آنها دربازار کار مقامات وزارت علوم انگلیس می‌گویند:‌ «تنها در سال تحصیلی گذشته 725.2 میلیون پوند بودجه برای حمایت از دانشجویان محروم اختصاص یافت؛ اما با این وجود بسیاری از آنها در سال دوم تحصیلی، دانشگاه را ترک کردند».کارشناسان «نا امیدی از دسترسی به شغل» را مهم‌ترین علت ترک تحصیل دانشجویان این کشور می‌دانند. * عدم توانایی دولت در مدیریت بحران شغل و انحراف دانشجویان از مسیر اصلی براساس تازه‌ترین داده‌های منتشر شده از سوی وزارت بهداشت انگلیس، دانشجویان انگلیسی بیش از دانشجویان هر کشور دیگری مواد مخدر مصرف می‌کنند.
 اعداد و ارقام به دست آمده از این بررسی حکایت از آن دارد، دانشجویان انگلیسی به لحاظ استعمال مواد مخدر به نسبت دیگر دانشجویان کشورهای اروپایی، در صدر هستند * از هر 5 دانشجوی دو انگلیسی، دو نفر معتادندیک مطالعه از اتحادیه دانشجویان نشان داد، از هر 5 دانشجوی انگلیسی، دو نفر مواد مخدر استعمال می‌کنند. * دانشجویان انگلیسی رکورددار خودکشی در جهانبنابر اعلام مقامات انگلیسی، نرخ خودکشی در بین دانشجویان انگلیسی‌ بالاتر از آمار آن در کل جمعیت جوانان در این گروه سنی، در تمام جهان است.* افزایش 56 درصدی نرخ خودکشی دانشجویان براساس تازه‌ترین تحقیقاتی که توسط دفتر ملی آمار انگلیس صورت گرفته است، نرخ خودکشی دانشجویان بین سال‌های 2007 تا  پایان 2016 با افزایش 56 درصدی از 6.6 نفر به 10.3 نفر از هر 100 هزار نفر رسیده است.* افزایش 5 برابری دانشجویان با اختلالات سلامت روانداده‌های به دست آمده از پژوهش صورت گرفته دفتر ملی آمار انگلیس حاکی از آن است که تعداد دانشجویان با مشکلات سلامت روان ظرف دهه گذشته پنج برابر شده است.* خودکشی دختران دانشجو بیش از پسراندکتر ریموند کووک از مرکز تحقیقات و پیشگیری از خودکشی در دانشگاه هنگ کنگ می‌گوید: «بین سال‌های 2012 تا 2016 روند رو به افزایش خودکشی دانشجویان دختر انگلیس به شدت دیده می‌شود».انتهای پیام/ .
دانشجو
14:25 - 3 تیر 1397

3 بازنشر
16 بازدید



1 پاسخ