سیمئونه فلیک را مات کرد
اتلتیکومادرید در خانه، با استفاده کامل از امتیاز میزبانی، چهار گل به بارسلونا زد و شرایط آبی اناریها را برای بازی برگشت بسیار دشوار کرد.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران توانا؛اتلتیکومادرید در دیداری که از همان ابتدا نبض بازی را در اختیار داشت، موفق شد با چهار گل بارسلونا را در هم بکوبد و شرایط آبیاناریها را برای دیدار برگشت بهشدت پیچیده کند. این مسابقه در ورزشگاه اتلتیکو برگزار شد و شاگردان سیمئونه از این فرصت به بهترین شکل ممکن بهره بردند؛ فشاری مداوم، برنامهریزی دقیق و استفاده از کوچکترین اشتباهات بارسا، تصویری از تیمی بود که برای بردن آمده است.
اتلتیکو خیلی زود با گل به خودی اریک گارسیا پیش افتاد و سپس با ضربات گریزمان، لوکمن و آلوارز اختلاف را به چهار گل رساند. بارسلونا در بیشتر دقایق بازی سردرگم و بیبرنامه ظاهر شد و نتوانست پاسخی به برتری تاکتیکی میزبان بدهد. در مقابل، سیمئونه با چیدمان هوشمندانه و پرس هدفمند، عملاً فلیک را در نیمکت مقابل مات کرد و اجازه نداد بارسا حتی برای لحظهای به بازی برگردد.
اخراج اریک گارسیا در دقیقه ۸۵ نیز تیر خلاص را به امیدهای بارسلونا زد؛ خطایی که مانع از یک موقعیت مسلم گل شد و داور بدون تردید کارت قرمز مستقیم را نشان داد. این اتفاق باعث شد بارسا دقایق پایانی را با یک بازیکن کمتر ادامه دهد و فشار اتلتیکو بیشتر هم شود.
با این شکست سنگین، بارسلونا حالا در آستانه دیدار برگشت با شرایطی بسیار دشوار روبهروست. آنها باید اختلاف چهار گل را جبران کنند؛ مأموریتی که با نمایش امروز، بیش از هر زمان دیگری دور از دسترس به نظر میرسد. در سوی مقابل، اتلتیکو با این پیروزی قاطع، گام بلندی به سمت صعود برداشت و نشان داد که در خانه، همچنان یکی از ترسناکترین تیمهای اروپا است.#بارسلونا#اتلتیکو_مادرید 01:40 - 24 بهمن 1404