رعایت عدالت در تخصیص آب از زاینده‌رود خواسته مردم چهارمحال و بختیاری است

امام‌جمعه شهرکرد با بیان اینکه رودخانه زاینده‌رود از استان سرچشمه می‌گیرد و استان‌های اصفهان و یزد نیز از آن استفاده می‌کنند، گفت: اگر چه آب یک نعمت ملی است، اما مسوولان باید عدالت را در تخصیص رعایت کنند و همواره خواسته مردم چهارمحال و بختیاری همین است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن فاطمی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه این شهر در مصلی امام خمینی (ره) شهرکرد با اشاره به نماز عید فطر، گفت: این مراسم در سراسر چهارمحال و بختیاری بسیار خوب برگزار شد که یکی از بهترین و پرجمعیت‌ترین نمازهای بعد از انقلاب اسلامی بود.نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه صداوسیما باید مراسماتی مانند نماز عید سعید فطر را به‌خوبی به نمایش بگذارد، ادامه داد: امروز به برکت انقلاب اسلامی، شهدا، امامین انقلاب مراسمات دینی بسیار خوب برگزار می‌شود که باید رسانه و صداوسیما باید در مقابل بی‌ارزشی‌ها و تهاجمات این مراسمات را به‌خوبی نمایش دهند.وی با اشاره به مظلومیت مردم فلسطین، افزود: صهیونیست و استکبار جهانی مجدداً خیانت‌های خود را شروع کرده است و امروز با دعوت جنبش حماس، مؤمنان در نمازجمعه برنامه‌ای را در راستای محکومیت اقدامات خبیثانه استکبار جهانی برگزار می‌کنند.فاطمی با اشاره به مسئله آب که یک موضوع حیاتی برای بشر است، بیان کرد: امروز سراسر ایران به‌واسطه کم‌بارشی در سال‌های اخیر دچار بحران خشکسالی است.
امام‌جمعه شهرکرد با بیان اینکه کم‌آبی به نقطه بحران رسیده است، عنوان کرد: امروز باید با دعا به درگاه خداوند متعال خواهان نزولات آسمانی شویم تا مشکلات حل شود.وی با بیان اینکه رودخانه زاینده‌رود از چهارمحال و بختیاری سرچشمه می‌گیرد و استان‌های اصفهان و یزد از آن استفاده می‌کنند، اظهار داشت: اگر چه آب یک نعمت ملی است اما مسوولان باید عدالت را رعایت کنند و همواره خواسته مردم چهارمحال و بختیاری همین است.فاطمی خاطرنشان کرد: امروز بسیاری از دشت‌های چهارمحال و بختیاری در وضعیت بحرانی هستند و حفر چاه در آن‌ها ممنوع است، زیرا در زمانی که بارش نزولات بوده است این اقدام به‌وفور انجام شده و هم‌اکنون منابع آب زیرزمینی وضعیت خوبی ندارد.
تازه‌ترین خبرهای #چهارمحال_وبختیاری را اینجا بخوانید.
13:33 - 15 فروردین 1404