دانشجویان علوم پزشکی جهرم راویان کودکان میناب شدند

همزمان با گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره طیبه میناب، فضای همکف دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جهرم به همت انجمن اسلامی دانشجویان با تصاویر، نمادها و دل‌نوشته‌های دانشجویی فضاسازی شد تا یاد و پیام ایثار این شهدا در فضای دانشگاه طنین‌انداز شود.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، فضای همکف دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جهرم به همت انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه با تصاویر، نمادها و المان‌های مرتبط با دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه میناب فضاسازی شد.
این اقدام با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در میان دانشجویان صورت گرفت و حال‌وهوایی معنوی به محیط دانشگاه بخشید. در بخشی از این برنامه نیز دانشجویان با نگارش دل‌نوشته‌هایی خطاب به شهدای دانش‌آموز، ارادت و همدلی خود را با خانواده‌های این شهدا ابراز کردند.
۳ MB
فضاسازی انجام‌شده که با استقبال دانشجویان همراه بود، به همت کارگروه زنان انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جهرم (دفتر تحکیم وحدت) برگزار شد.
جدیدترین و مهم‌ترین اخبار سیاسی، دفاعی و امنیتی را با دنبال کردن صفحه سیاست (اینجا) بخوانید.پایان پیام/#انجمن_اسلامی #دانشگاه_علوم‌_پزشکی_جهرم
10:13 - 22 خرداد 1405