محله‌های تهران قُرق پرچم‌های ایران شد

دانشجویان به نصب «بیرق مقدس» جمهوری اسلامی ایران در محله‌های تهران پرداختند.
گروه سیاسی خبرگزاری فارس: بسیج دانشگاه امام صادق (ع) در قالب پویش «پرچمدار»، تهران را آذین‌بند پرچم ایران کرده است. در این رابطه عرب اسدی، عضو بسیج دانشگاه امام صادق (ع)، می‌گوید که «این طرح با هدف استحکام بخشی به وحدت ملی و مقابله با دشمن صورت دادیم.»
در همین زمینه، بسیجیان گروه‌های جهادی دانشگاه طی ده روز اخیر با حضور میدانی در محله خراسان تهران، نسبت به نصب و اشاعه پرچم‌های مقدس جمهوری اسلامی ایران در این محله اقدام نمودند.
۱۸ MB
این در حالی است که دانشگاه امام صادق (ع) قرارگاه جنگی را با هدف خدمت‌رسانی در شرایط جنگ و بحران‌های پس از آن فعال کرده است و پویش پرچمدار به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های این قرارگاه، توسط پنج نفر از دانشجویان اداره می‌شود. بودجه این طرح نیز از طریق پویش نذر پرچم تأمین می‌گردد؛ پویشی مردمی که در آن شهروندان با کمک‌های داوطلبانه خود منابع مالی را فراهم می‌آورند.
جدیدترین و مهم‌ترین اخبار سیاسی، دفاعی و امنیتی را با دنبال کردن صفحه سیاست (اینجا) بخوانید.پایان پیام/#پرچمدار#جاویدان_ایران#بسیج_دانشجویی #دانشگاه_امام_صادق
11:54 - 27 اردیبهشت 1405
سیاست
تشکل‌های دانشجویی

2 بازنشر2 واکنش
16٫7k بازدید