حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی در راهپیمایی روز قدس

علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در مراسم روز قدس حاضر شد و در کنار مردم به راهپیمایی پرداخت.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در میان سیل جمعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در حالیکه تهران در بمباران دشمن آمریکایی به سر می‌برد، حاضر شد.امروز علیرغم تهدیدات رژیم صهیونیستی جمعیت میلیونی مردم در مراسم روز قدس را شاهد هستیم.دبیر شورای عالی امنیت ملی در حاشیه این حضور گفت: پیام مردم در راهپیمای روز جهانی قدس این است که در مقابل دشمن محکم ایستاده‌ایم.
۴ MB
پایان پیام/#روز_قدس
12:31 - 22 اسفند 1404
سیاست




10 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌تمدن نوین ایرانی‌
@IranianCivilisation22 اسفند 1404
در پاسخ به
ایده و راهکار

آمریکا در ویتنام با کشته های فراوانش نتوانست غلطی بکند.

اراجیف و شایعه استفاده بمب اتم رو‌ دشمن و‌ برعندازا راه انداختن که ترس ایجاد کنند و جلوی حمله ما در داخل خاک آمریکا رو‌بگیرن و یا سطح حملات ما رو محدود کنن.... پس مردم ویتنام هم که سالها مقاومت کردن باید میترسیدن از بمب اتم و تسلیم میشدن؟ ، تازه اونجا خیلی عمیق تر بود‌ جنگ و‌ پنجاه هزار امریکایی رو سالها کشته بودند... هر کی این حرف رو زد بگو از ویتنام که بیشتر جنگ ضربه نزده به امریکا ، اگه اونجا استفاده کرد اینجا هم میکنه...تازه الان شرایط جهانی آمریکا صدها برابر ضعیف تره!!!! مگه الکیه جنگ جهانی سوم راه بندازه با این حرکت اونم در شرایطی که اقتصاد آمریکا حتی نمیتونه از پس قیمت نفت بر بیاد. ..بدون احساسی فکر کردن و عاقلانه میگم که هیچ‌غلطی نمیتونن بکنن و جنگ باید بره داخل امریکا همونطور که اونا دارن بچه ها و رهبرای ما رو‌میزنن و اتفاقا رفتن جنگ داخل مرزهای آمریکا راه چاره نهایی برای ماست...‌بخدا این توطئه جدید دشمنه واسه ترسوندن هست ، البته که مطمئنا سران ما گول نمیخورن اما عوام مردم رو باید آگاه کنید و‌ جلوی مزدوران اینترنتی داخلی دشمن رو قاطعانه بگیرید و شدیدتر برخورد کنید با عوامل داخلی و اینترنتی که شایعه درست میکنن.. جالبه یک عده از همینا که ماجرای فالس فلگ برای بمب اتم زدن رو شایعه میکنن قبلا میگفتن حمله پیش دستانه بکنیم و امریکا و اسراییل رو از بین ببریم!!!؟؟ اونجا هم دشمن میخواست ما رو‌گول بزنه و حمله کنیم تا هزینه شروع جنگ رو‌نده... اینجا هم داره با شایعه اینکه حملات در خاک‌ امریکا فالس فلگ خودش هست تا زمینه سازی حمله اتمی بشه ، داره هم میترسونه مردم رو و هم تردید ایجاد میکنه بین مسئولان واسه کشوندن جنگ به داخل خاک آمریکا. با بصیرت باشیم و نترس. وگرنه که امام حسینی نیستیم ، ایران با شجاعت و با رهبری حضرت آیت الله مجتبی خامنه ای بدون شک ، پیروز قاطع این میدان است.

شورای امنیت ملی، دفتر مقام معظم رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام، فرمانده محترم سپاه قدس ایران عزیز اسلامی

0
100
گزارش از مطالبه

@MuslimPersian22 اسفند 1404
ماشاالله، الله اکبر.. این است شجاعت مردان خدا

تصویر نمایه‌ی ‌9**9833‌
@Matink22 اسفند 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌9**9833‌
9**9833

@Matink  •  14 اسفند 1404

ناوگروه آبراهام لینکن در شمال اقیانوس هند مورد هدف قرار گرفت
مطالبه

تقاضای عاجل از نیروهای مسلح برای آسیب یا انهدام ناو آبراهام لینکلن

تقاضای عاجل از نیروهای مسلح برای تمرکز بر آسیب و حتی انهدام ناو آبراهام لینکن حتی با استفاده از موشک‌های بالستیک یا هایپرسونیک

ریاست محترم ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، هوافضای سپاه پاسداران‌انقلاب اسلامی، نیروی هوافضای سپاه و ارتش

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز ایران قوی 🇮🇷❤️‌
@user170910145043072640722 اسفند 1404
در پاسخ به
خواستار انتشار حداکثری ویدیوهای تخریب در سرتاسر رژیم صهیون هستیم. 🇮🇷🇵🇸

تصویر نمایه‌ی ‌امیر شاهدار1:20😭‌
@Yaheidarkarar22 اسفند 1404
در پاسخ به
درود بر شما حقیقتا من اصلا از شما خوشم نمیومد دلیلش هم مجلس دوره ریاست شما بود و اختلاف برادرتان در قوه قضاییه با شهید رییسی و حاشیه ها خانوادگیتون اما این چند وقت انقلابی عمل کردین

تصویر نمایه‌ی ‌امیر شاهدار1:20😭‌
@Yaheidarkarar22 اسفند 1404
در پاسخ به
افزایش بودجه ی نظامی
مطالبه

لزوم افزایش بودجه نظامی کشور

بودجه نظامی فعلی ما بسیار پایین است و بخش قابل توجهی از این بودجه برای حقوق ها هزینه می‌شود، دو کشور که به ما حمله کردند دارای بیشترین بودجه نظامی در دنیا هستند و لازم است برای مقابله و بیمه کشور در جنگ‌های آتی بودجه نظامی افزایشی چشمگیر داشته باشد.

مجلس شورای اسلامی، نهاد محترم ریاست جمهوری و ریاست مجلس شورای اسلامی و ریاست قوه قضائیه

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

@MMM200122 اسفند 1404
در پاسخ به
مطالبه

شبکه‌های تخصصی در صداوسیما راه‌اندازی شود

شبکه های تخصصی نظیر شبکه هنر شبکه گردشگری شبکه اقتصاد شبکه دانستنی‌ها شبکه نظامی شبکه تاریخ شبکه علوم شبکه صنایع و کشاورزی و.... می‌تواند هم به رشد فکری افراد جامعه کمک کند و در زمینه های مختلف هم برنامه‌های تخصصی و پر محتوا تولید شود، هم مخاطبان صداو سیما بیشتر می‌شوند.

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌فقط برای ایران  ( ارادتمند علی خضریان وطن پرست واقعی )‌
@Kiao0o22 اسفند 1404
در پاسخ به
دنیا نظاره کند ، کسانی که زیر بمباران موشک ها میدان را ترک نکردند و کسانی که با صدای اولین ترقه به پناهگاه رفتند.اینست تفاوت یک ملت هفت هزار ساله با ملت های مصنوعی چند ده ساله

تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
@Ammarmahdavi22 اسفند 1404
در پاسخ به
🌱حمایت از حضور عاشقان مبارزه با صهیونیست ها در میادین رزمhttps://farsnews.ir/Ammarmahdavi/1772656157387516902🌱حمایت از دادگاهی نمودن رضا ربع پهلوی در دادگاه های بین المللیhttps://farsnews.ir/Ammarmahdavi/1768512766837940597
تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
عمار مهدوی

@Ammarmahdavi  •  13 اسفند 1404

مطالبه

جوانان مشتاق مبارزه با اسراییل هستند

با توجه به ترور ناجوانمردانه رهبر معظم انقلاب و فرماندهان و مردم بیگناه توسط اسراییل غاصب و آمریکای جنایتکار ، جوانان و مردم تقاضا دارند اجازه حضور مستقیم در نبرد بر علیه صهیونیست ها و آمریکا را بدهند و آنها را سازماندهی و تجهیز کنند.

دولت ، نیروهای مسلح

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌دکتر هادی طوماری‌
@Dr_h_toomari22 اسفند 1404
در پاسخ به

"A Million Eyes Await Our Victory."

میلیون‌ها چشم در انتظار پیروزی ماست.