چین نفت ایران را گران‌تر از نفت برنت خرید

منابع آگاه‌ می‌گویند، چین برای نخستین بار در سال‌های اخیر، نفت ایران را با قیمتی بالاتر از نفت برنت خریداری کرده‌ است.
گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ رویترز نوشته است، پالایشگران مستقل چینی برای اولین بار در سال‌های اخیر، نفت ایران را با قیمتی بالاتر از نفت برنت خریداری کرده‌اند.این گزارش دو دلیل برای این اتفاق عنوان کرده است، یکی کاهش قیمت برنت و دومی افزایش خرید هند پس از معافیت موقت واشنگتن از تحریم‌ها. هند پس از هفت سال، نخستین محموله نفت ایران را دریافت کرده است.
نفت ایران معمولا به دلیل تحریم‌ها با تخفیف نسبت به برنت معامله می‌شد.پالایشگران مستقل چینی معروف به تی‌پات‌ها، بزرگ‌ترین خریداران نفت ایران هستند. منابع تجاری می‌گویند، دستکم دو پالایشگر در دونگینگ، یکی از قطب‌های اصلی پالایشگران مستقل در استان شرقی شاندونگ، اوایل این هفته نفت سبک ایران را با قیمتی ۱.۵۰ تا ۲ دلار بالاتر از هر بشکه نسبت به برنت در آسیا خریداری کرده‌اند. این درحالی‌ست که پیش از جنگ علیه ایران نفت ایران با تخفیف ۱۰ دلاری نسبت به برنت معامله می‌شد.
منابع اگاه می‌گویند، این محموله‌ها در حال حاضر در آب‌های نزدیک چین شناورند و تحویل آنها این ماه انجام خواهد شد.یکی از این افراد گفت که به باور او، این اولین بار از سال ۲۰۲۲ است که تی‌پات‌ها نفت ایران را با قیمتی بالاتر از برنت خریداری کرده‌اند.
قرارداد (نفت برنت) روز پنجشنبه یک درصد افزایش یافت، زیرا تردد از تنگه هرمز همچنان تا حد زیادی متوقف مانده بود.اوایل این هفته، چین سقف قیمت‌های خرده‌فروشی بنزین و گازوئیل را به ترتیب ۴۲۰ یوان (۶۱ دلار) و ۴۰۰ یوان به ازای هر تن افزایش داد.بازرگانان می‌گویند حاشیه سود پالایش در تی‌پات‌ها با کاهش هزینه نفت خام و افزایش قیمت سوخت داخلی بهبود یافته که این موضوع آنها را تشویق کرده تا به دنبال نفت ایران برای تحویل فوری بگردند.
08:20 - 21 فروردین 1405
اقتصاد
نفت و انرژی




44 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌美国战时新闻室‌
@USANR21 فروردین 1405
در پاسخ به

تصویر نمایه‌ی ‌تـحلیلگر ورزشی‌
@Sports_military_analyst21 فروردین 1405
بالاخره از این به بعد چینی ها هم مجبور خواهند بود به یک قدرت جهانی با احترام بیشتری رفتار کنند...دنبال تخفیف هم دیگر نگردید...!

@erfan_200021 فروردین 1405
تو رستم تهمتنی
ا
احسان عرفانی

@erfan_2000  •  15 فروردین 1405

پیشنهادها

پیشنهاد انتخاب تو رستم تهمتنی به‌عنوان شعار تیم ملی در جام جهانی

معمولاً مرسوم هست در هر دوره ی جام جهانی، تیم ملی فوتبال یک شعار را به عنوان نماد و سنبل ملی در آن دوره انتخاب میکند. پیشنهاد میشود تمامی یا بخشی از عبارت "تو رستم تهمتنی، بزن که خوب میزنی" به عنوان شعار برای این جام جهانی انتخاب شود.

فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و جوانان کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user17755995992521 فروردین 1405
در پاسخ به
ایران باید روی مقدار نفتی که از تنگه هرمز میگذره مدیریت داشته باشه تا با ایجاد مانع برای صادرات نفت کشورهای خلیج فارس اجازه نده قیمت نفت پایین تر بیاد و همینطور صادرات خودشو بیشتر کنه بدلیل برای جبران خسارات جنگ، مطمئنا آمریکا هم مخالفتی نخواهد کرد چون خود آمریکا هم از این موضوع سود میبره.

@emamzaman8021 فروردین 1405
در پاسخ به
چقد ساده اید حالا بشنید تا ماها بعد پولشو با هزار منت بدبختی بده

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز پارس‌
@Persiansoldier21 فروردین 1405
در پاسخ به
بگید تکنولوژی بیاره. مثلا هوآوی بیاد کارخانه بزنه، در حوزه ارتباطات

تصویر نمایه‌ی ‌جواد شیر ژیان‌
@javadshir21 فروردین 1405
در پاسخ به
اخه نفت برنت از چین دوره و قیمت حملش بیشتر.عاقلانه خرید از ایرانه با قیمت بیشتر

@user170910009881525856421 فروردین 1405
امیدوارم دیگه هرگز مجبور نشیم نفت رو به اشخاص ثالث واگذار کنیم برای دور زدن تحریم و هرگز پول فروش نفت به حساب بانکی غیر از دولت واریز نشه.بنظرم وقت خونه تکونی برای خیلی چیزها داره میرسه.

@Azerbaijanly21 فروردین 1405
در پاسخ به
آمریکا مثل سگ از چین و روسیه میترسه، باید روابطمون بیشتر کنیم باهاشون

تصویر نمایه‌ی ‌جان نثار ایران‌
@user17734720997321 فروردین 1405
در پاسخ به
مهم نرخ و قیمت پایه نفت نیست مهم اینه که تبادل ارز با یوآن انجام بشه حمله به ارز مرجع دلار یعنی نابودی امپراطوری آمریکاباید یوآن را پول واحد بریکس کنیم

@user17742567696021 فروردین 1405
با ادامه این وضعیت عربها دیگه پول زیادی برای خریدن اوراق قرضه آمریکا ندارناین یعنی وضعیت قرمز برای دلاریا آمریکا بسیار خطرناک خواهد شد یا بسیار نرمحتما آمریکا باید با ایران به توافق برسهحتی با برداشتن تمام تحریم های ۵۰ سال گذشتهیا اگه بتواند جنگ رو ادامه بده راه سوم وجود نداره

تصویر نمایه‌ی ‌مطالبه نت بین‌المللی‌
@PasNetChiShod21 فروردین 1405
در پاسخ به
وای چه عالی حالا نت رو وصل کنین

@user17719111123321 فروردین 1405
در پاسخ به
رابطه ایران با چین یک رابطه اقتصادی همطراز و دوستانه هست فراموش نکنیم تنها کشوری که در زمان تحریمهای ظالمانه ترامپ از ایران نفت میخرید چین بود دوستان واقعی در زمان گرفتاری معلوم میشوند ما قدر دان دولت چین هستیم در داخل به تبلیغات خاخامای یهودی علیه رابطه ایران با چین و روسیه توجه نکنید

@user17723159675121 فروردین 1405
در پاسخ به
چین تا تخفیف ۳۰ درصدی نگیره از ما نفت نمیخره حرف مفت نزنید

@hamidkhabar21 فروردین 1405
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌طاها قدمی‌
طاها قدمی

@tahagGhadami  •  21 فروردین 1405

همدلی دو شهرستان مرزی، برای برگزاری چهلمین مراسم اقتدار و بیعت

شامگاه پنجشنبه ۲0 فروردین، کاروان خودرویی مردم انقلابی شهر قصرشیرین به مقصد سرپل‌ذهاب حرکت کرده تا همدلی و همبستگی خود را، به رخ جهان بکشند.
۴۳ MB

نمایش گزارش


@user17685829255721 فروردین 1405
در پاسخ به
فک کنم موقعی که تیتر میزنی خودتم خندت میگیره...

@user170909998733795296321 فروردین 1405
در پاسخ به
قبلا با ۲۵ درصد تخفیف میدادیم با هزارتا منت می‌خرید 😁

@user170910029231759074921 فروردین 1405
در پاسخ به
حکایت کوری که رفت نانوایی مقداری آرد داد به نانوا تا برایش نان بپزد . میزان ارد برای ۵ قرص نان بود اما زمانی که تحویل ۴ قرص نان گرفت و خطاب به نانوا گفت سرم سر از این کار. شلپش ۵ و گردش ۴.یعنی حیران و متعجبم از این کار .‌صدای چسباندن ۵ عدد چونه خمیر به تنور شنیدم اما ۴ عدد نان تحویل گرفتم .

@IRAN140021 فروردین 1405
در پاسخ به
صرفا اميدوارم ب جاش عروسك لبوبو و خودرو درجه ٤ بدون خدمت پس از فروشجاي پول نفت ت پاچه مون نكنن