بیمارستان و توجه به شهرسازی از اولویت‌های خرم‌دره است

امام‌جمعه خرم‌دره با تأکید بر اینکه این شهرستان شایسته نگاه ویژه است، گفت: کمبود بیمارستان و نیاز به توجه در شهرسازی از اولویت‌های خرم‌دره است.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت‌الاسلام حسینعلی زاهدی پور، امام‌جمعه خرم‌دره صبح امروز در جلسه شورای اداری این شهرستان که با حضور محسن صادقی، استاندار زنجان، در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور استاندار بومی با دغدغه‌های فرهنگی و دینی، بر لزوم نگاه ویژه به این شهرستان تأکید کرد و برخی از چالش‌های عمرانی، اقتصادی و زیرساختی را مطرح کرد.امام‌جمعه خرم‌دره با اشاره به اینکه این شهرستان در برخی شاخص‌های عمرانی و اقتصادی پایین‌تر از سایر شهرستان‌ها قرار دارد، بیان داشت: باوجوداینکه شهرستان ما در شاخص‌هایی چون دغدغه‌مندی فرهنگی و سطح سواد رتبه اول استان را دارد و مردم در کارهای خیر پیشرو هستند، اما به دلیل اینکه این شهرستان از شهرستانی دیگر جدا شده و استقلال‌یافته است، نیازمند توجه ویژه‌ای است.وی با اشاره به ساختمان فرمانداری که شاهد وضعیت موجود است، گفت: این ساختمان نیازمند توجه و رسیدگی است و امیدواریم با نگاه عادلانه‌ استاندار، این شهرستان در موارد مختلف مورد عنایت قرار گیرد.زاهدپوری به مشارکت مردم شهرستان در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: مشارکت و همدلی مردم در ۱۲ روز دفاع مقدس مایه افتخار شهرستان است و اولین شهید مدافع حرم نیز به نام این شهرستان ثبت شده است.امام جمعه خرم‌دره با نگاهی عمرانی و تجربی به شهرسازی، بر لزوم تحول در این حوزه تأکید کرد و گفت: فکر می‌کنم این تحول تنها با همکاری شورا و شهرداری امکان‌پذیر نیست. ما با مشکلات زیادی در زمینه تغییر مجوز و تغییر کاربری مواجه هستیم و مبلمان شهری و چیدمان آن نیز نیازمند توجه است.
وی همچنین به مشکلات مسکن در شهرک‌ها و اصناف اشاره کرد و قول داد که در بازدیدهای آتی، جزئیات بیشتری توسط فرماندار ارائه خواهد شد.زاهدی‌ پور ادامه داد: شهرستان خرم‌دره حدود ۷۵ هزار نفر جمعیت دارد، اما بیمارستان مناسبی ندارد و بیمارستان بوعلی پاسخگوی نیازها نیست و مردم مجبورند برای درمان به بیمارستان ابهر مراجعه کنند که این امر نارضایتی‌هایی را به همراه دارد.امام‌جمعه خرم‌دره با اشاره به تخصیص زمین و پیگیری‌های نماینده و فرماندار فعلی، بر لزوم تسریع در احداث بیمارستان نور ولایت تأکید کرد و گفت: این بیمارستان مطالبه اصلی شهرستان است و می‌تواند شاخص‌های توسعه‌یافتگی را ارتقا دهد و امیدواریم با پیگیری استاندار، این کار انجام شود تا مردم بیش از پیش از نظام راضی و قدردان باشند.وی به قول خود مبنی بر پیگیری برای میدان ورودی غربی اشاره کرد و گفت: اگرچه راه و شهرسازی نیاز به مطالعه دارد، اما امیدواریم این روند به‌سرعت انجام شود و همچنین مسئله فاضلاب شهری نیز از دیگر مواردی است که نیازمند پیگیری جدی است.زاهدی پور به اقساط مسکن ملی اشاره کرد و از استاندار درخواست کرد تا با توجه به جایگاه کشوری خود، پیگیری کنند تا اقساط مسکن ملی متناسب با درآمد مردم قسط‌بندی شود و بانک‌ها با مردم مدارا کنند تا شیرینی بهره‌مندی از مسکن ملی با اقساط سنگین تلخ نشود.
10:18 - 22 شهریور 1404
استان ها
زنجان





1 پاسخ

@user170910000116413972322 شهریور 1404
در پاسخ به @S_mohammdi
ص
صابر

@user1709100001164139723  •  22 شهریور 1404

درخواست انتقال شهرک صنعتی روی زنجان

نمایش گزارش