پیگیری معیشت فرهنگیان را با جدیت در دستور کار داریم

وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه موضوع معیشت معلمان را با جدیت در دستور کار داریم و پیگیری می‌کنیم، گفت: بخشی از پیگیری‌های انجام‌شده در این حوزه به نتایج خوبی رسیده و امیدواریم در آینده نیز اتفاقات خوبی برای فرهنگیان رقم بخورد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش‌وپرورش در دومین روز از هفته دولت با حضور در استان زنجان، عصر امروز در حاشیه جلسه شورای اداری، شهرستان ابهر در محل فرمانداری در جمع خبرنگاران درباره موضوع معیشت فرهنگیان اظهار داشت: موضوع معیشت معلمان را با جدیت در دستور کار داریم و پیگیری می‌کنیم. وی افزود: بخشی از پیگیری‌های انجام‌شده در این حوزه به نتایج خوبی رسیده و امیدواریم در آینده نیز اتفاقات خوبی برای فرهنگیان رقم بخورد.کاظمی درباره وضعیت معلمان نهضت سوادآموزی، طرح امین و نیروهای پیش‌دبستانی نیز گفت: این موضوعات را در حال پیگیری هستیم و در اختیار سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه‌وبودجه قرار دارد و باید با همکاری این دستگاه‌ها بتوانیم گام‌های مثبت و مؤثری در این زمینه برداریم.وی با قدردانی از تلاش‌های مجموعه آموزش‌وپرورش گفت: از زحمات و تلاش‌های همه همکاران و مجموعه آموزش‌وپرورش تشکر و قدردانی می‌کنم و امیدواریم با استمرار این تلاش‌ها، شاهد ارتقای هرچه بیشتر کیفیت آموزشی و تربیتی باشیم.وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه هدف همه اقدامات انجام‌شده در آموزش‌وپرورش، ارتقای کیفیت است، اظهار کرد: همه این اقدامات را برای ارتقای کیفیت و تربیت انقلابی دانش‌آموزان انجام می‌دهیم و در این مسیر باید کیفیت، محور همه شاخص‌ها و دغدغه‌های آموزش‌وپرورش باشد.کاظمی با بیان اینکه امکانات و تجهیزات نقش مهمی در ارتقای کیفیت آموزشی دارند، تصریح کرد: موفقیت در تربیت انقلابی و دینی دانش‌آموزان صرفاً در گرو امکانات نیست و می‌توان حتی با وجود محدودیت‌های تجهیزاتی نیز در مسیر تربیت انقلابی گام برداشت.
وی ادامه داد: تربیت دینی و انقلابی دانش‌آموزان، ارتقای جایگاه نماز در میان دانش‌آموزان، افزایش سطح علمی و کسب موفقیت‌های آموزشی و تربیتی، از جمله موضوعاتی است که باید با جدیت دنبال شود و تلاش‌های انجام‌شده در این زمینه شایسته تقدیر است.#آموزش_پرورش#دانش_آموزان#نرخ_باسوادی
19:35 - 3 شهریور 1405
آموزش و پرورش
استان ها
زنجان