رسالت خبرنگاران، تبیین جنایات دشمن و تقویت عزم ملی است

رئیس هیات امنای مسجد حسینیه اعظم زنجان رسالت خبرنگاران را در این ایام خطیر، تبیین واقعیت‌ها و جنایات دشمنان دانست و گفت: رسانه‌ها با تبیینی که بر واقعیت‌ها و جنایات دارند، هم می‌توانند واقعیت را روشن کنند و هم عزم و اراده ملت را در پاسخگویی به این شرارت‌ها محکم کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، در پی تهاجم بامداد روز گذشته به ساختمان اداری مسجد حسینیه اعظم زنجان توسط ائتلاف آمریکایی -صهیونیستی، ظهر امروز جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه زنجان با حضور در محل، از بخش‌های آسیب‌دیده این مجموعه فرهنگی و معنوی بازدید کردند.در این تهاجم، بخش‌های مختلفی از جمله مجتمع درمانی بهداشتی دارالشفای حسینیه، کتابخانه سیدالشهدای مسجد حسینیه، قرائت‌خانه، سالن همایش‌های معنوی و فرهنگی و واحد صندوق قرض‌الحسنه از جمله مکان‌های بودند که مورد اصابت قرار گرفته‌ و دچار خسارت شدند.علیرضا فیروزفر، رئیس هیات امنای مسجد حسینیه اعظم زنجان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جنایت رژیم صهیونیستی، و همدست خودش که بامداد روز گذشته اتفاق افتاد، قلب مؤمنان را هدف قرار دادند.وی افزود: مجموعه آسیب‌دیده، شامل سالن همایش فرهنگی و معنوی حسینیه، کتابخانه، قرائت‌خانه، کتابخانه تخصصی امام حسین‌شناسی، واحد قرض‌الحسنه و مجتمع درمانی بهداشتی دارالشفا بوده است که همگی به مردم خدمات ارائه می‌دادند که مورد هدف قرار گرفتند فیروزفر ادامه داد: مردم با مقاومت، پشتیبان نیروهای مسلح هستند و پاسخ این شرارت‌ها را خواهیم داد.رئیس هیات امنای مسجد حسینیه اعظم زنجان با اشاره به شرایط حساس کنونی، خاطرنشان کرد: در این شرایط، ما بیش از هر چیز به آرامش، اطمینان اجتماعی و بیان واقعیت‌ها به‌دور از هیجانات نیاز داریم. احساس‌گرایی دردی را دوا نمی‌کند، واقعیت‌ها گویای همه چیز هستند و شرارت‌ها خود را نشان می‌دهند.
وی رسالت خبرنگاران را در این ایام خطیر، تبیین واقعیت‌ها و جنایات دشمنان دانست و تصریح کرد: رسانه‌ها با تبیینی که بر واقعیت‌ها و جنایات دارند، هم می‌توانند واقعیت را روشن کنند و هم عزم و اراده ملت را در پاسخگویی به این شرارت‌ها محکم کنند.#مسجد_حسینیه_زنجان#شرارت#اخبار_جنگ#جنگ#رسانه
13:15 - 12 فروردین 1405
رسانه
استان ها
زنجان

2 بازنشر2 واکنش
25٫1k بازدید