شهید پیام رجبی: «اگر من نروم، چه کسی باید برود؟»

شهید پیام رجبی ساعتی پیش از شهادتش در کلیپی که از خود ضبط کرده، از شبی سنگین و حال‌وهوایی متفاوت سخن می‌گوید؛ شبی که رنگ شهادت داشت. با این حال در پاسخ به نگرانی دوستش، آرام و مصمم می‌گوید: «اگر من نروم، چه کسی باید برود؟»
۲۴ MB
به گزارش خبرگزاری فارس از هرسین، شهید سرگرد پیام رجبی از شهدای جنگ رمضان بامداد شنبه هشتم فروردین‌ماه ۱۴۰۵ در حمله دشمن به آران و بیدگل استان اصفهان به شهادت رسید که در فضایی آکنده از حزن و احترام تشییع و در زادگاهش شهرستان هرسین از توابع استان کرمانشاه به خاک سپرده شد.
شهید سرگرد پیام رجبی قرار بود روز بعد، نهم فروردین، برای چند روز مرخصی به زادگاه و محل سکونتش در شهرستان هرسین بازگردد؛ اما تقدیر چنین رقم خورد که سحرگاه شنبه هشتم فروردین، پیش از آنکه فرصت دیدار دوباره با خانواده و همشهریانش را پیدا کند، در حمله دشمن به شهادت رسید و به یاران شهیدش پیوست.
خبرنگار : سبحان قبادی اخبار شهرستان هرسین را اینجا دنبال کنید.#شهید#ایران #هرسین#مرگ_بر_اسرائیل
10:58 - 11 فروردین 1405

3 بازنشر5 واکنش
107٫6k بازدید


3 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌صابر بصیر‌
@Saberbasir4 ساعت پیش
در پاسخ به
مبارک باشد ان‌شاءالله هم‌نشین اباعبداللهاما یک سوال! نوشتید فیلم را خودشان تهیه کردند!با گوشی؟آیا نظامیان آنهم در چنین شرایطی حین ماموریت اجازه دارند گوشی همراه داشته باشند؟

@B999Y3 ساعت پیش
در پاسخ به
😢😢😢 چه چهره ی نورانی داره...اصلا رنگ شهادت داره چهره اش

@Yasinmahdizadeh49 دقیقه پیش
در پاسخ به
مخاطرات حمله زمینی به ایران برای کشورهای منطقه حامی آمریکاhttps://farsnews.ir/Yasinmahdizadeh/1774959213829046376
ک

@Yasinmahdizadeh  •  1 ساعت پیش

حمله زمینی آمریکا به ایران برای کشورهای منطقه چه مخاطراتی دارد؟

نمایش گزارش