18 خرداد 1405
مطالبه

درخواست برای بازسازی جنگل‌های هیرکانی از طریق بذرپاشی گسترده هوایی

با سلام و احترام، با توجه به وضعیت بحرانی تخریب پوشش گیاهی و کاهش تنوع زیستی در اکوسیستم‌های میراث جهانی جنگل‌های هیرکانی، و با در نظر گرفتن محدودیت‌های دسترسی فیزیکی به مناطق مرتفع و شیب‌دار، بدین‌وسیله پیشنهاد و مطالبه اجرای پروژه احیای هوشمند جنگل مطرح می‌گردد. هدف از این مطالبه، به‌کارگیری فناوری بذرپاشی از طریق هواپیما یا پهپادهای سنگین جهت پراکنده کردن حجم عظیمی از بذرهای بومی (به میزان تقریبی یک میلیون واحد در فاز نخست) است. این عملیات می‌تواند با رعایت نکات زیر، تحولی در بازسازی اکوسیستم ایجاد کند: ۱ استفاده از بذرهای بومی و آماده‌شده: جهت تضمین نرخ جوانه‌زنی بالا. ۲ پوشش گسترده در مناطق صعب‌العبور: برای بازگرداندن پوشش گیاهی به مناطقی که امکان کاشت دستی وجود ندارد. ۳ کاهش هزینه‌های عملیاتی: در مقایسه با روش‌های سنتی کاشت در مناطق وسیع. خواهشمند است دستور بررسی امکان‌سنجی علمی و تخصیص بودجه جهت اجرای این عملیات بازسازی اکولوژیک را صادر فرمایید.

🕊️ صداها با همراهی اثر می‌گذارند.از مطالبه شما حمایت کردیم؛ اگر مطالبه ما نیز از نگاه شما شایسته است، حمایت و همراهی‌تان را دریغ نکنید. 🙏🏻https://farsnews.ir/S_Azar/1780931508057924895
تصویر نمایه‌ی ‌Samro Azar‌
Samro Azar

@S_Azar  •  18 خرداد 1405

مطالبه شفاف‌سازی و بازگشت دسترسی عمومی به خدمات اقتصادی ارتباطی
مطالبه

بازنگری در دسترسی عمومی به بسته‌های اقتصادی اینترنت و شارژهای کم‌مبلغ

با سلام و احترام بر اساس بررسی‌های میدانی کاربران و مشاهده مستقیم در درگاه‌های رسمی اپراتورهای تلفن همراه کشور (ایرانسل، همراه اول و رایتل)، ساختار ارائه بسته‌های اینترنت و خدمات ارتباطی در وضعیت فعلی دچار تغییرات پایدار و قابل مشاهده در سطح عمومی شده است. ‌ در شرایط کنونی، کف قیمت بسته‌های اینترنتی در تمامی اپراتورهای اصلی به‌صورت پایدار در بازه حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان و بالاتر تعریف شده و این بازه به عنوان نقطه شروع استاندارد بسته‌های قابل خرید در دسترس عموم کاربران قرار گرفته است. ‌ در همین ساختار، گزینه‌های اقتصادی‌تر نسبت به گذشته از حالت عمومی خارج شده و در قالب پیشنهادهای محدود و غیرهمگانی ارائه می‌شوند. ‌ همچنین ساختار فعلی بازار نشان می‌دهد که بسته‌های کم‌حجم و ارزان‌قیمت به شکل گسترده و عمومی در دسترس کاربران قرار ندارند و انتخاب‌های اقتصادی گذشته در چارچوب دسترسی عمومی بازتعریف شده‌اند. ‌ در کنار این موضوع، نظام ارائه خدمات اپراتورها مبتنی بر مدل‌های تفکیک‌شده و شخصی‌سازی‌شده طراحی شده است؛ به‌گونه‌ای که نوع، قیمت و ترکیب بسته‌های قابل مشاهده برای کاربران یکسان نیست و بر اساس پروفایل کاربری، رفتار مصرف و سیاست‌های سیستمی، پیشنهادهای متفاوتی نمایش داده می‌شود. ‌ در حوزه شارژ و خدمات پایه نیز ساختار فعلی به‌گونه‌ای تنظیم شده است که شارژهای کم‌مبلغ (از جمله ۱۰۰۰، ۲۰۰۰، ۵۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ تومانی) در دسترس عمومی و پایدار مانند گذشته قرار ندارند و نقش آن‌ها در سبد خدمات قابل دسترس کاربران به‌شدت محدود شده است. ‌ با توجه به اینکه خدمات ارتباطی و اینترنتی در زندگی روزمره، آموزش، کسب‌وکارهای آنلاین و ارتباطات اجتماعی نقش اساسی و غیرقابل جایگزین یافته است، انتظار عمومی آن است که دسترسی به خدمات پایه ارتباطی در سطحی پایدار، شفاف و قابل پیش‌بینی برای تمامی اقشار جامعه حفظ شود. ‌ بر این اساس، از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (CRA) و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درخواست می‌شود موضوع زیر را مورد بررسی و پیگیری قرار دهند: ‌ فراهم بودن مجدد امکان دسترسی عمومی و پایدار به بسته‌های اینترنتی اقتصادی و کم‌حجم بازگشت و در دسترس بودن شارژهای کم‌مبلغ از جمله ۱۰۰۰، ۲۰۰۰، ۵۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ تومانی برای تمامی مشترکین به‌صورت عمومی و یکسان ‌ کاهش فشار هزینه‌ای بر کاربران در حوزه مکالمه و خدمات ارتباطی و ایجاد شفافیت کامل در نحوه ارائه و نمایش بسته‌ها به‌گونه‌ای که تفاوت احتمالی در پیشنهادها برای کاربران قابل درک و قابل پیش‌بینی باشد ‌ هدف از این درخواست، تأکید بر ضرورت بازتعریف تعادل میان «دسترسی عمومی و همگانی به خدمات ارتباطی» و «سیاست‌های قیمت‌گذاری اپراتورها» است؛ تعادلی که در صورت نبود شفافیت، به‌صورت ساختاری می‌تواند بر عدالت ارتباطی جامعه اثرگذار باشد. ‌ در پایان، خواهشمند است این موضوع با رویکردی کارشناسی، دقیق و بدون پیش‌فرض مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تأیید، از مسیر نظارتی و اجرایی مناسب پیگیری شود تا وضعیت دسترسی کاربران به خدمات اقتصادی ارتباطی بهبود یابد. ‌ با احترام.

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (CRA)، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، خبرگزاری فارس

0
100
گزارش از مطالبه

نمایش گزارش

09:29 - 6 تیر 1405

1 واکنش
19 بازدید