نظر مردم درمورد پایبندی آمریکا به تفاهم‌نامه

مرکز تحلیلی متا در یک پیمایش از مردم در مورد پایبندی آمریکا و اسرائیل به تفاهم‌نامه پرسیده است.
به گزارش خبرنگار علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، پس از اعلام آتش‌بس، در خرداد ماه ۱۴۰۵، مرکز تحلیل اجتماعی متا از ایرانیان پرسیده است که چقدر احتمال می‌دهند آمریکا و اسرائیل به تفاهم‌نامه و تعهدات خود پایبند بمانند؟ نتایج این پیمایش نشان می‌دهد که ۵۲ درصد از مردم معتقدند که آمریکا به تفاهم‌نامه پایبند نخواهد ماند و تعهدات خود را انجام نمی‌دهد.
همچنین ۷۷ درصد از ایرانیان معتقدند اسرائیل به تفاهم‌نامه پایبند نخواهد ماند و تعهدات خود را انجام نمی‌دهد.

مردم بیشتر از آغاز جنگ، ایران را قدرتمند می‌دانند

همچنین طبق این نظرسنجی، پس از اعلام آتش‌بس در ۲۸ خرداد، آمار افرادی که معتقدند پس از اتمام جنگ جمهوری اسلامی ایران درمجموع قدرتمندتر خواهد شد، ۵ درصد نسبت‌به آغاز جنگ، افزایش یافته است.

نقض آتش‌بس به شکل‌های مختلف و نظر مردم درمورد پاسخ به آن

همچنین در این نظرسنجی از مردم پرسیده شده که فرض کنید پس از نهایی شدن توافق پایان جنگ اسرائیل به یکی از مراکز نظامی در شهرهای مرزی ایران حمله کند در این صورت نظر شما درباره واکنش ایران به کدام یک از دیدگاه‌ها نزدیکتر است؟۷۸/۶ درصد مردم این اقدام را نقض توافق دانسته که ایران باید به آن پاسخ نظامی دهد.
همچنین در سئوال دیگری از مردم پرسیده شده که فرض کنید پس از نهایی شدن توافق پایان جنگ اسرائیل یکی از فرماندهان نظامی یا مسئولان کشور را ترور کند در این صورت نظر شما درباره واکنش ایران چیست؟۸۱/۴ درصد پاسخ‌دهندگان این اقدام را نقض توافق دانسته‌اند که باید ایران به آن پاسخ دهد.
در سئوال دیگری از مردم پرسیده شده که فرض کنید پس از نهایی شدن توافق پایان جنگ آمریکا یک نفتکش ایرانی را در خلیج فارس با عملیات نظامی متوقف کند در این صورت نظر شما درباره واکنش ایران به کدام یک از دیدگاه‌ها نزدیک‌تر است؟۷۵/۳ درصد پاسخ‌دهندگان این اقدام را نقض توافق دانسته‌اند که باید ایران به آن پاسخ دهد.
لازم به ذکر است داده‌های این نظرسنجی، در خرداد ۱۴۰۵ از ۸۴۰ نفر از افراد بالای ۱۸ سال سراسر کشور و در بستر پنل ملی متا گردآوری شده است.#تفاهم‌نامه#جنگ #اسرائیل#مذاکره #آمریکا#اقتدار_ایران
17:48 - 11 تیر 1405

0 بازدید