کرونا در استان سمنان صعودی شد/ محدودیت‌ها بازگشت

استاندار سمنان گفت: روند شیوع کرونا در استان سمنان از وضع ثبات خارج شده و به شرایط صعودی درآمده است و از این‌رو، محدودیت‌های کرونایی به استان سمنان بازگشت.
به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، علی‌رضا آشناگر، استاندار سمنان ظهر امروز در پایان نشست ملی و استانی ستاد مدیریت مقابله با کرونا ویروس در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان اظهار کرد: با توجه به گزارش‌های ارائه‌شده در این نشست و افزایش شیوع کرونا ویروس، فرمانداران استان تدابیر لازم را برای مدیریت و مقابله با ویروس کرونا اتخاذ کنند. وی خاطرنشان کرد: وضعیت شیوع کرونا ویروس در استان سمنان مانند هفته‌های گذشته باثبات نیست و صعودی شده و باید برای کنترل و جلوگیری از شیوع این ویروس اقدامات لازم صورت گیرد. استاندار سمنان ادامه داد: در زمان حاضر، دو شهرستان سمنان و گرمسار در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند که لازم است با برگزاری نشست‌های مستمر و اجرایی شدن مصوبات، برای مقابله با کرونا اقدامات لازم انجام شود. آشناگر اضافه کرد: نظارت بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی با جدیت در دستور کار فرمانداران و دیگر مدیران ارشد استان و شهرستانی مربوطه باشد. وی تصریح کرد: یادآوری و ارائه هشدارهای لازم از سوی فرمانداران و مسؤولان مربوطه به آحاد جامعه باهدف رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی افزایش یابد و بازرسی‌ها از سوی دستگاه‌های نظارتی با جدیت دنبال شود. استاندار سمنان گفت: برخی از اماکن زیارتی، آرامستان و بوستان‌ها با وجود وضعیت قرمز کرونایی شهرستان سمنان در روزهای گذشته باز بود که اداره کل اوقاف و امور خیریه استان و شهرداری سمنان باید پاسخگوی اقدامات انجام‌شده باشند.
آشناگر ادامه داد: جانشین ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا ویروس در استان سمنان جلسات مستمری را در ارتباط با افزایش هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مربوطه برای مدیریت و مقابله با کرونا ویروس در استان سمنان برگزار کند وی تصریح کرد: تلاش شود تا وضعیت رنگ‌بندی شیوع کرونا ویروس دیگر شهرستان‌های استان سمنان قرمز نشود. آشناگر ادامه داد: روند واکسیناسیون گروه سنی ۶۵ سال به بالا در حال انجام است و با دریافت واکسن به‌زودی واکسیناسیون گروه سنی ۶۰ سال به بالا و دیگر اقشار جامعه بر اساس زمان‌بندی و اولویت انجام خواهد شد. استاندار سمنان افزود: مردم شریف استان سمنان همانند ماه‌های گذشته رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک را با جدیت دنبال کنند تا با تلاش همگانی اوج‌گیری دوباره کرونا با موفقیت و در کمترین زمان ممکن رو به کاهش و افول برود. انتهای پیام/۷۴۰۰۱/م/.
کرونا
12:57 - 26 تیر 1400

1 بازنشر
10 بازدید



1 پاسخ