حمایت هواداران تراکتور از ماشین‌سازی/ آقایی از فهرست 18 نفره استقلال خط خورد+تصاویر

تعدادی از هواداران تراکتور برای حمایت تیم فوتبال ماشین‌سازی مقابل استقلال در ورزشگاه بنیان دیزل شهر تبریز حضور پیدا کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، دیدار تیم‌های ماشین‌سازی و استقلال از ساعت 18 امروز در ورزشگاه بنیان دیزل شهر تبریز برگزار می‌شود. *تیم فوتبال استقلال ساعت 16 و 30 دقیقه وارد ورزشگاه بنیان دیزل شد و 15 دقیقه بعد تیم ماشین‌سازی وارد ورزشگاه شده است. *تماشاگران استقلال که حدودا 100 نفر هستند و در ضلع غربی ورزشگاه مستقر شدند. *جایگاه تماشاگران ماشین‌سازی در تسخیر هواداران تراکتور و ماشین‌سازی قرار گرفته است. هواداران تراکتورسازی با پرچم‌های قرمز در ورزشگاه حضور دارند و البته دیگر تیم تبریزی را تشویق می‌کنند.     *پرچم بزرگ ماشین‌سازی در جنب سکوی استقلالی‌ها نصب شده است. در این بازی 2 ناظر از طرف فدراسیون در ورزشگاه بنیان دیزل حضور یافتند که محمدرضا پورهادی و سعید فتاحی هم در ورزشگاه حضور دارند. *با توجه به گرمی هوای تبریز و عدم اجازه برای بردن بطری آب به روی سکوها، تماشاگران از این بابت با مشکلاتی مواجه هستند. *صندلی‌های ورزشگاه بنیان دیزل  تماما شماره‌گذاری شده که این مسئله نگاه تماشاگران را به خود جلب کرده است. * یک ساعت و نیم قبل از بازی ناظران و داوران مسابقه از زمین بنیان دیزل بازدید به عمل آوردند و در کنار هم عکس یادگاری گرفتند.     *از ساعت 16 درب ورزشگاه برای حضور هواداران گشوده شد. *بازی‌های لیگ برتر معمولا با 5 دوربین روی آنتن می‌رود اما  بازی امروز تنها با 3 دوربین پخش مستقیم می‌شود.
*با اینکه تیم ماشین‌سازی میزبان و پیراهن اصلی این تیم سبز است، اما ماشین‌سازان امروز با لباس‌های سفید مقابل استقلال قرار می‌گیرند *سجاد آقایی مهاجم استقلال که با تیم راهی تبریز هم شده از فهرست 18 نفره این تیم برای بازی امروز خط خورد. انتهای پیام/60017/20/س.
ورزشگاه بنیان دیزل
17:26 - 1 شهریور 1398

0 بازدید