روند کنونی در خصوص فرسایش خاک نگران کننده است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان عنوان کرد: در استان کردستان نرخ بیکاری بالا و سرانه درآمد پایین است و همه دغدغه ایجاد اشتغال دارند.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، بهرام نصراللهی‌زاده ظهر امروز در  دومین همایش استانی بزرگداشت روز جهانی خاک که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: خاک به عنوان سرمایه اصلی برای ادامه زندگی و حفظ محیط زیست، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است لذا باید مورد توجه قرار گیرد. وی تاکید کرد: کسانی که دغدغه آینده را دارند باید به این مهم توجه کنند که روند کنونی در خصوص فرسایش و نابودی خاک، نگران کننده است. رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه در حال حاضر عطش جدی در خصوص رسیدن به  توسعه در میان همه وجود دارد، عنوان کرد: در استان کردستان که نرخ بیکاری بالا و سرانه درآمد پایین است همه دغدغه ایجاد اشتغال را دارند. نصراللهی‌زاده تصریح کرد: در بخش کشاورزی به دلایل مختلف، ایجاد ارزش افزوده و ااشتغالزایی کمتر از بخش صنعت است لذا برای ایجاد اشتغال، همه به بخش صنایع در مقیاس بزرگتر بدون در نظر گرفتن برخی مشکلات در این راستا،  فشار می‌آورند چراکه هر فعالیتی در بخش صنایع با آلودگی خاک و آلودگی‌های زیست محیطی روبه رو است. وی اذعان کرد: ما به عنوان متولیان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باید بین فعالیت‌های زیست‌محیطی، اقدامات کشاورزی و ایجاد اشتغال تعادل ایجاد کنیم. به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، کشاورزی منبع اصلی غذای جامعه است لذا امنیت غذایی هم یکی از ماموریت‌های حاکمیتی است.
نصراللهی‌زاده  برگزاری این همایش‌ها را در راستای فرهنگ‌سازی جامعه،  مهم عنوان کرد و گفت: علاوه بر مسؤولان در برنامه‌های توسعه‌محور باید ملاحظات زیست‌محیطی توسط دانشجویان، دانش‌آموزان و همه اقشار جامعه رعایت شود و حضور این عزیزان در این مراسمات الزامی است وی تامین اعتبار برای بخش آب و خاک را ضروری عنوان کرد و افزود: این مهم یکی از مطالبات جدی ما در خصوص کشاورزی حفاظتی و حفاظت از خاک است. رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌کردستان در پایان تاکید کرد: خاک در معرض خطر است بنابراین رسالت ما حفاظت از این نعمت الهی برای آیندگان است. انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۷.
کشاورزی
15:39 - 12 دی 1397

1 إعادة النشر
1 من المشاهدات


1 الإجابة