انقلاب اسلامی تهدید جدی برای منافع استکبار در منطقه است/ جلوی زیاده‌خواهی‌های آمریکا گرفته شد

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس‌آباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از روز اول انقلاب استکبار تمام تلاش خود را انجام داد تا بخواهد انقلاب را تهدید کند، گفت: انقلاب اسلامی تهدید جدی برای منافع استکبار در منطقه است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تنکابن، شمس‌الله شریعت‌نژاد ظهر امروز در جمع مردم این شهر در راهپیمایی روز قدس با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) فرمودند انقلاب اسلامی انفجار نور است، اظهار کرد: وقتی انفجار نور است همه کسانی که با نور، شفافیت و روشنایی مخالفان باید در مقابل نور جبهه بگیرند.وی با بیان اینکه از روز اول انقلاب استکبار تمام تلاش خود را انجام داد تا بخواهد انقلاب را تهدید کند، تصریح کرد: چون انقلاب اسلامی برایشان تهدید جدی برای منافعشان در منطقه بود.نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس‌آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: نخستین کشوری که استکبار تهدیدش می‌کرد انقلاب اسلامی ایران بود، از جمله صدام به دستور آنها آمد و جنگ هشت‌ساله را به ما تحمیل کرد.این مسؤول با اشاره به اینکه همه تلاشان را کردند تا انقلاب را متوقف کنند برای امن کردن رژیم صهیونیستی، گفت: انقلابیون تجربه کردند که باید در کنار انقلاب و فلسطین بمانند، طرفداری از ظالم دور از شأن یک انقلابی است.شریعت‌نژاد خاطرنشان کرد: آنها به نیروی بسیجی کشور ما فکر نکرده بودند و تلاش بسیاری کردند تا بتوانند داخل کشور کار اساسی انجام دهند که بیداری اسلامی باعث شد که نتوانند کاری بکنند.وی یادآور شد: دشمن هیچ وقت با اسلامی که مخالف با کودک‌کشی، مخالف با ظلم و ستم علیه مسلمانان باشد کنار نمی‌آید.
نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه استکبار جهانی هرگز با انقلاب اسلامی سازش نمی‌کند، تصریح کرد: جریان‌های جدیدی از قبیل طالبان، داعشی‌ها تشکیل و مسلمانان را به جان هم می‌اندازند و هدفشان این است که مو را از هم جدا و تجزیه کننداین مسؤول اظهار کرد: انقلاب اسلامی در کنار مظلوم بودن، مبارزه با استکبار است و اعتقاد و ایمان به نظر مردم را دارد.شریعت‌نژاد با بیان اینکه دشمنان می‌خواهند در مقابل سیل عظیم انقلاب اسلامی سد ایجاد کند، گفت: هنر نظام مقدس جمهوری اسلامی این است که جنگ را به خارج مرزهای ایران برده و همین موضوع دشمنان را عصبانی کرده است.وی تأکید کرد: حضور مردم در روز قدس جناحی و قشری نیست و انقلاب اسلامی کار خود را کرده و می‌کند.نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هر کسی در آمریکا رئیس جمهور بشود باید خوی استکباری را حفظ کند، خاطرنشان کرد: هر کاری انجام می‌دهند برای خراب کردن جمهوری اسلامی از جمله می‌گویند ایران بحران‌ساز است و از ترفند ایران‌هراسی استفاده می‌کنند.این مسؤول یادآور شد: امروز مثلث زر، زور و تزویر دارد تکرار می‌شوند، ناکثین و مارقین مصادیقش از صدر اسلام تا امروز است.
شریعت‌نژاد با تأکید بر اینکه به برکت بیداری مردم که متأثر از انقلاب اسلامی است موفق شدیم جلوی زیاده‌خواهی‌های آمریکا را بگیریم، بیان کرد: یمن، سوریه، لبنان، عراق باید تجزیه می‌شدند اما به برکت انقلاب اسلامی، مدافعان حرم، درایت رهبری تجزیه نشدندوی ادامه داد: جمهوری اسلامی به‌عنوان پرچم‌دار آزادی‌بخش در منطقه است.نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ایران امروز قدرت منطقه و حاکم بر خلیج فارس و تنگه هرمز است، تصریح کرد: به برکت انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران موشک‌های نقطه زن داریم، و این پیامی است که ما برای حفظ امنیت ملی با کسی تعارف نمی‌کنیم.این مسؤول با بیان اینکه در کشور با 6 چالش اساسی مواجهه هستیم، افزود: بیکاری، صندوق بازنشستگی، نظام بانکی، بودجه دولت، وضعیت محیط زیست و وضعیت آب از مشکلات اساسی کشور ما است.شریعت‌نژاد گفت: برای خارج کردن کشور از این مشکلات نیاز به همدلی داریم.انتهای پیام/ی.
شمس الله شریعت نژاد نماینده مجلس دهم
1
14:45 - 2 تیر 1396

0 بازدید