«فاتحان پاس» نماینده فوتبال قم در لیگ آزادگان شد

تیم فوتبال فاتحان پاس به عنوان نماینده قم در فصل جدید رقابت‌های لیگ فوتبال باشگاه‌های کشور جام آزادگان به میدان خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، در حالی که قرار بود تیم فوتبال اتحاد مدافع عنوان قهرمانی سال 1394 لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های قم نماینده این استان در مسابقات فصل جدید لیگ فوتبال باشگاه‌های کشور جام آزادگان شود اما امتیاز این تیم به فوتبال فاتحان پاس واگذار شد.این در حالی است که بازی‌های فصل جدید لیگ باشگا‌ه‌های کشور جام آزادگان از مهر ماه آغاز می‌شود و تیم فوتبال فاتحان پاس قرار است به عنوان نماینده فوتبال استان قم در این سطح از رقابت‌ها به میدان رفته و بخت خود را برای راهیابی به دسته بالاتر بیازماید.تاکنون سابقه نداشته تیمی به نمایندگی از قم از لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه‌های کشور جام آزادگان به دسته بالاتر صعود کند اما امسال فوتبال‌دوستان قمی امیدوارند که تیم فاتحان پاس با کادر فنی مجرب و بازیکنان با کیفیت، بتواند انتظار قمی‌ها را جامه عمل بپوشاند.فاتحان پاس که امسال قصد دارد به عنوان نماینده فوتبال استان قم در مسابقات لیگ دسته سوم باشگاه‌های کشور جام آزادگان به میدان برود، امتیاز تیم فوتبال اتحاد قم را خریداری کرده است، تیمی که در سال 1394 بازی‌های لیگ برتر فوتبال باشگا‌های استان قم بالاتر از هفت رقیب دیگر خود و در پایان 14 هفته رقابت رفت و برگشت تیم‌های حاضر در لیگ برتر فوتبال قم به مقام قهرمانی دست یافته است.
سطح رقابت‌های فصل گذشته لیگ برتر فوتبال قم بسیار بالا بود و تیم اتحاد در مسیر کسب عنوان قهرمانی بازی‌ها، تنها در یک مسابقه باخت، دو بار تن به تساوی داد و 11 بار حریفان را مغلوب کرد تا گوی سبقت را از سایر رقبا ربوده و در لیگ برتر فوتبال قم رتبه نخست را کسب کنداتحاد از تیم‌های با سابقه فوتبال استان قم محسوب می‌شود که با کسب عنوان قهرمانی در لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های استان قم نماینده این استان در مسابقات لیگ دسته سوم جام آزادگان شد اما امتیاز این تیم رسما به تیم فاتحان پاس واگذار شد تا نماینده قم با نام جدید فاتحان پاس در لیگ به میدان برود.حسین قاسمی مدیرعامل باشگاه اتحاد قهرمان سال 1394 لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های استان قم با تایید این خبر به خبرنگار فارس در قم گفت: مجموعه‌ای که ما با آن بر سر واگذاری امتیاز تیم فوتبال اتحاد قم برای حضور در مسابقات فصل جدید لیگ آزادگان به توافق رسیدیم، در حقیت باشگاه پاس شمیرانات تهران است.وی اضافه کرد: حتما علاقمندان به فوتبال در جریان هستند که مدت‌ زیادی است به دنبال واگذاری این تیم هستیم اما دلیل اینکه زمان زیادی در این مسیر سپری شد، این است که ما به دنبال این بودیم که منافع فوتبال قم نیز در این واگذاری و انتقال در نظر گرفته شود.
مدیرعامل باشگاه اتحاد قم تصریح کرد: مذاکرات ما با حمید احمدی مدیرعامل باشگاه پاس نهایی شده و قرار شد این تیم با نام فاتحان پاس به نمایندگی از فوتبال استان قم در مسابقات فصل جدید لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه‌های کشور جام آزادگان به میدان برودوی یاد آور شد: احمدی فرد بسیار علاقمندی است و با توافقاتی که انجام شد، هدف این است که تیم فاتحان پاس با بهره‌گیری از توان بالای فوتبالیست‌های استان قم و جذب بازیکنان مورد نیاز با نظر کادر فنی خود، حضور پرقدرتی در مسابقات لیگ آزادگان داشته باشد.قاسمی عنوان کرد: تیم فاتحان پاس به نام قم و در مجموعه ورزشی شهید حیدریان قم تمرینات و بازی‌های خود را در لیگ آزادگان انجام می‌دهد و اردلان آشتیانی فرزند ابراهیم آشتیانی بازیکن سابق تیم ملی و فوتبالیست سال‌های دور باشگاه پرسپولیس تهران هدایت این تیم را بر عهده خواهد داشت.انتهای پیام/78002/ز40.
تیم فوتبال اتحاد قم
13:03 - 18 شهریور 1395

1 بازنشر
22 بازدید



1 پاسخ