برگزاری آزمون طرح سفیران سلامت ویژه دانشجویان در قزوین

رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین با اشاره به برگزاری آزمون طرح سفیران سلامت ویژه دانشجویان در این شهرستان گفت: تمام دانشجویان در رشته‌های تحصیلی و مقاطع مختلف می‌توانند تا پایان آبان‌ماه در این آزمون شرکت کنند.
سیدعلیرضا خوانساری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین از اجرای طرح سفیران سلامت ویژه دانشجویان شهرستان قزوین خبر داد و اظهار کرد: یکی از اهداف اجرای این طرح، افزایش دانش سلامت بوده که می‌تواند اقدام مؤثری در زمینه سلامت کارگران و بهداشت حرفه‌ای باشد.وی یادآور شد: سلامت جامعه در گرو تأمین بهداشت و امنیت بوده و این فراخوان دوره آموزشی غیرحضوری نیز ویژه دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های شهرستان قزوین است.رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین خاطرنشان کرد: طرح سفیران سلامت ویژه دانشجویان آبان‌ماه سال جاری از سوی این مرکز برگزار شد تا آنان به عنوان سفیران سلامت به ارتقای سلامت، بهداشت و امنیت جامعه کمک کنند.خوانساری با بیان اینکه طرح سفیران سلامت ویژه دانشجویان به صورت کشوری در دانشگاه‌های علوم پزشکی، بین‌المللی امام خمینی، دانشگاه آزاد، فرهنگیان و علمی کاربردی مهرام اجرا می‌شود، تصریح کرد: در حال حاضر توجیه این طرح، ثبت‌نام داوطلبان، انجام پیش آزمون و توزیع کتاب‌ها در برخی از این دانشگاه‌ها انجام شده است.این مسئول با اشاره به اینکه برای عضویت در طرح سفیران سلامت ویژه دانشجویان، تمام دانشجویان داوطلب در رشته‌های تحصیلی و مقاطع مختلف می‌توانند ثبت‌نام کنند، اضافه کرد: این دانشجویان می‌توانند تا پایان آبان‌ماه سال جاری در سامانه آوای سلامت لینک دوره‌های آموزشی غیرحضوری سفیران سلامت ثبت‌نام کرده و پس از ارسال فرم ثبت‌نام، صفحه پیش آزمون را تکمیل کنند.
وی ادامه داد: دانشجویان می‌توانند با دانلود کتاب راهنمای سفیران سلامت از سایت، پس از مطالعه کتاب دو ماه بعد به‌ طور مجدد وارد سامانه شده و به سؤالات پس از آزمون پاسخ دهندخوانساری گفت: به تمام دانشجویانی که در آزمون طرح سفیران سلامت شرکت کنند گواهینامه اعطا شده و به قید قرعه نیز به تعدادی از آنان هدایایی اهدا می‌شود.انتهای پیام/77023/ز30/پ3003.
سلامت
11:38 - 18 آبان 1394

0 بازدید