برخورد قاطع با هدررفت آب شرب در باغ ویلاهای پیشوا
در ادامه پیگیریها درباره افت فشار آب در برخی نقاط پیشوا، اداره آبفا این شهرستان از کشف و قطع ۱۰ فقره انشعاب غیرمجاز در باغ ویلاها و دامداریهای دو روستا خبر داد؛ انشعاباتی که به گفته مسئولان، نقش قابلتوجهی در هدررفت آب شرب و کاهش فشار شبکه آبرسانی داشتهاند.
به گزارش خبرگزاری فارس از پیشوا، درحالیکه پیشتر مسئولان آبفا افزایش مصرف و کاهش سطح آبهای زیرزمینی را از عوامل افت فشار آب در برخی مناطق عنوان کرده بودند، بررسیهای جدید از وجود انشعابات غیرمجاز در بخشهایی از شبکه آبرسانی حکایت دارد.مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان پیشوا اعلام کرد: در پی پایش و رصد شبکه آبرسانی در مناطق روستایی، ۱۰ فقره انشعاب غیرمجاز آب در روستاهای سرگل و گلعباس شناسایی و قطع شد.
هدررفت آب در باغ ویلاها و دامداریهامهدی اردستانی با اشاره به اینکه این انشعابات در بخش باغ ویلاها و دامداریها مورداستفاده قرار میگرفت، گفت: این انشعابات سبب هدررفت حجم زیادی از آب شرب و افت فشار شبکه در برخی مناطق روستایی شده بودند که بلافاصله با حضور اکیپ تخلفات و با هماهنگی واحدهای حراست، حقوقی و مراجع انتظامی و قضایی قطع و جمعآوری شدند.
تشدید برخورد با بهرهبرداری غیرقانونیوی تأکید کرد: انشعابات غیرمجاز یکی از عوامل مهم آسیب به شبکه آبرسانی و کاهش فشار آب محسوب میشوند و امور آبفای پیشوا برای جلوگیری از تضییع حقوق مشترکان و تأمین پایدار آب، با هرگونه بهرهبرداری غیرقانونی در تمام بخشها برخورد قاطع خواهد کرد.
مدیر امور آبفای پیشوا همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده انشعابات غیرمجاز، از طریق تماس با سامانه ۱۲۲ اطلاعرسانی کنند تا از هدررفت منابع آب و تضییع حقوق عمومی جلوگیری شود.
19:31 - 25 اردیبهشت 1405