کاربران خارجی:‌ ترامپ در برابر ایران بلوف می‌زند

دونالد ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگار فاکس نیوز در مورد این که آیا وی قدرت ایران را دست کم گرفته بود گفت ما می توانیم همه چیز در ایران را طی دو روز نابود کنیم، موضوعی که کاربران آن را بلوفی از سر درماندگی توصیف می کنند.
گروه بین الملل خبرگزاری فارس، فعالان خارجی با اشاره به قدرت ایران در بسته نگه داشتن تنگه هرمز، ناتوانی آمریکا برای باز کردن آن را نمودی از شکست این کشور در برابر تهران می دانند.برخی از کاربران تهدید ترامپ برای حمله به زیرساخت های ایران را مصداق جرائم جنگی توصیف کرده و می گویند چنین اقدامی هم نمی‌تواند نشان دهنده پیروزی در برابر ایران باشد.در ادامه اظهارات تعدادی از کاربران در این باره آمده است:‌
حتی بعد از غرق کردن تمام کشتی‌هایشان. چه دلقکی. آمریکا، اگر می خواهی همانجا بمان - نوامبر (انتخابات میان دوره ای کنگره) دور نیست.
"قدرتشان را در عرض ۴۸ ساعت از بین می بری؟" در عین حال، تنگه هرمز تقریباً ۳ ماه است که شبیه‌ساز ترافیک ژئوپلیتیکی است.
ایران دونالد ترامپ@realDonaldTrump را از نظر نظامی شکست داد، چین ترامپ را بدون هیچ توافقی بیرون انداخت اما تهدید کرد که تایوان را با زور تصرف خواهد کرد، روسیه تلاش‌های او برای آتش‌بس در اوکراین را مسخره کرد، اروپا از او خواست که با ارتشش از خاک آنها دور شود، چه ننگ بزرگی.
قبل از شروع جنگ، هرمز قرن‌ها باز بود. هرگز بسته نشد. ایالات متحده خرابکاری کرد و زندگی روی زمین را به فلاکت کشاند.
ترامپ معامله بدی کرد که به ایران حمله کرد. او طعمه قرار گرفت و به دام افتاد.
بیش از ۳۰۰۰۰۰ پل در ایران وجود دارد، احمق.
او نه تنها ایران را دست کم گرفت؛ بلکه ملت و نیروهای مسلح ما (آمریکا) را شرمنده کرد. تا زمانی که «انجمن آزادی»، «اول آمریکا» و «ماگا» در قدرت باشند، من فکر نمی کنم هیچ کشوری آمریکا را جدی بگیرد. روسیه و چین این نکته را ثابت می‌کنند.
لاف زدن ترامپ در مورد تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی مانند یک مانور ساده، سرسختی نیست، بلکه حماقتی بی‌ملاحظه و مشت محکم به سینه زدن اقتدارگرایانه است. هر رهبر باهوشی می‌داند که جنگ یک بازی ویدیویی نیست و ویرانی جمعی چیزی نیست که بتوان به آن لاف زد.
او بیمار روانی است، در دنیای دیگری زندگی می‌کند. و آمریکایی‌هایی که او را از قدرت پایین نمی کشند، مقصرند!
بالاخره، حقیقت آشکار شد. اسرائیل یک رئیس جمهور آمریکایی را آنقدر احمق یافت که جنگ با ایران را آغاز کند. ترامپ ما را به این جنگ غیرقابل پیروزی کشاند!#ترامپ #ایران_قوی
11:49 - 28 اردیبهشت 1405



4 Replies

Profile picture of ‌روح اله‌
Replying to
تمامی پرداختی های دولت به صورت کالا به مردم شود https://farsnews.ir/rroohollah/1778334726611190953
Profile picture of ‌روح اله‌
روح اله

@rroohollah  •  19 اردیبهشت 1405

درخواست اجرای سبد کالای معیشتی بر اساس نیاز واقعی خانوارها

Demand

درخواست اجرای سبد کالای معیشتی بر اساس نیاز واقعی خانوارها

با توجه به تورم و بی ارزش شدن پول درخواست داریم سبدکالا و یارانه را به صورت کالا بدهید. مثلا ماهانه نفری: ۵ کیلوگرم برنج یه شونه تخم مرغ یک روغن ۱.۵ کیلو گوشت ۲ کیلو قند و شکر لبنیات ۳ کیلو شیر و ۳ کیلو ماست و ۲ کیلو پنیر و .... حبوبات ۱ کیلو نخود، ۱ کیلو لوبیا و .... البته موارد کالا با توجه به نیاز بدن به کالری توسط کارشناسان مشخص شود. یا حداقل بر پول را بر اساس این کالاها محاسبه کنید و مجلس و قوه قضاییه پیگیری و نظارت کنند.

مسئولین دولتی, مجلس و قوه قضائیه

100
Claim report
1000
Follow up from the relevant official

Profile picture of ‌مهدی مقدسی‌
Replying to
نظر کاربران خارجی مهم نیست مسئولان کار خودشون رو انجام بدنhttps://farsnews.ir/user176816255615/1778615058977956313
Demand

درخواست از مجلس برای تسریع در تعیین تکلیف واردات خودروهای دست‌دوم

جناب آقای قالیباف، چند سالی است که شما به‌عنوان رئیس مجلس چندین بار درباره واردات خودروهای نو و دست‌دوم سخن گفته اید و این موضوع نیز بارها در مجلس مطرح و بررسی شده است. با این حال، در شرایط فعلی بازار خودرو، این پرسش برای مردم وجود دارد که چرا مجلس اقدام مؤثرتری در این زمینه انجام نمی‌دهد.

جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی،

100
Claim report
1000
Follow up from the relevant official

Profile picture of ‌دل سوخته‌
Replying to
صبر کردن و نگاه کردن به محاصره آمریکا درست و منطقی نیست چشم بهم بزنیم به زمستون رسیدیم و چنان فشار این محاصره به چشم بیاد که نتونین جمعش کنین ..هنوز که اول راه تکلیف رو روشن کنید، یا بزنید یا امتیاز بدید که تموم شه .هر روز که پیش میره مردم بیشتری آسیب میبینن..البته امتیاز دادن همون شکست!

Profile picture of ‌گلی در گلدان‌
Replying to
بیشتر کاربرای خارجی که توییت می زنند هندی ن ماشاالله هندی ها خیلی تو پلتفرم های بین المللی فعالن .... با تشکر از هندی ها و....البته خودمون به عنوان ایرانی هم میتونیم از خودمون دفاع کنیم در فضای مجازی 🇮🇷🙌