خوش خدمتی ترامپ به اسرائیل صدای کاربران خارجی را درآورد

کاربران شعار «نخست آمریکا»ی ترامپ را مورد تمسخر قرار داده و می‌گویند که ترامپ مانند دیگر روسای جمهور آمریکا،‌ منافع مردم کشورش را فدای موجودیت اسرائیل کرده است.
گروه بین الملل خبرگزاری فارس، فعالان فضای مجازی به ویژه آمریکایی‌ها در واکنش به فیلمی که از سوی یکی از کاربران درباره زندگی معتادان و بی‌خانمان های آمریکایی در کالیفرنیا منتشر شده بود، واکنش نشان داده و سیاست‌های دولت ترامپ را مورد تمسخر قرار دادند.این کاربر با انتشار فیلم ذیل نوشته بود: کالیفرنیا 🇺🇸مالیات برای فقر، بی‌خانمانی، سوءمصرف مواد مخدر و بیماری‌های روانی تعلق نمی‌گیرد.پولتان را به اسرائیل بدهید!
۴ MB
دنبال کنندگان این صفحه ترامپ را مانند دیگر روسای جمهور آمریکا در خدمت منافع اسرائیل توصیف کرده و تاکید کردند که مالیات‌های شهروندان آمریکایی،‌ نه برای بهبود زندگی آن‌ها بلکه برای کشتن بی‌گناهان توسط اسرائیل صرف می‌شود.در ادامه تعدادی از این انتقادها آمده است:
شیاطین (اسرائیلی‌ها) پول ما را می‌دزدند براینسل‌کشیکشتار کودکانقتل روزنامه‌نگارانبمب‌گذاری پنج کشور مستقلآموزش شیاطین(شهرک نشینان)بیمه سلامت شیاطین (شهرک نشینان)مراقبت از کهنه سربازان شیاطین (شهرک نشینان)
پول ما برای اسرائیلی صرف می شود که در 11 سپتامبر به ما حمله کرد
بیایید آمریکا را دوباره بزرگ کنیم فقط شعار است...
این حقیقت به اصطلاح دوباره بزرگ کردن آمریکا است
حق با شماست، اعضای دولت بیشتر به خودشان و به مردمی که آنها را خریده‌اند(صهیونیست ها) اهمیت می‌دهند تا به مردمی که برای رهبری آنها انتخاب شده‌اند.
بی‌خانمان‌ها باید یونیفرم ارتش اسرائیل را بپوشند و همیشه پرچم اسرائیل را با خود حمل کنند. شاید از این طریق بتوانند کمکی دریافت کنند.
ترامپ به جای تمرکز بر مسائل فوری کشور، پول مالیات‌دهندگان را صرف چیزهای غیرضروری می‌کند.
ایالات متحده از سال ۲۰۲۳، ۳۸ میلیارد دلار برای کمک نظامی به اسرائیل هزینه کرده است!▫️ایالات متحده همزمان با این، افزایش ۳۰ درصدی بی‌خانمانی را تجربه کرده است!▫️آیا بهتر نیست این پول را به جای تأمین مالی نسل‌کشی، صرف شهروندان آمریکایی کنیم؟
البته آمریکایی‌ها در فقر زندگی می‌کنند، مالیات‌هایشان صرف تأمین مالی بمب برای "اسرائیل" نسل‌کش علیه مردم بی‌دفاع می‌شود.
(آمریکا) توسط آیپک ویران شده، مگر نمی‌بینید، هیچ رفاهی برای خود مالیات‌دهنده وجود ندارد.
و نتانیاهو به ریش آمریکا می خندد
این زیبایی دولت ترامپ است که پول مالیات دهندگان (آمریکایی)‌ را برای کمک به نسل کشی در غزه هدر می‌دهد.#غزه #ترامپ #آمریکا #اسرائیل #مالیات
07:32 - 8 تیر 1404

0 بازدید