4 اسفند 1404

استیضاح وزیر علوم

مطالبه

استیضاح وزیر علوم

در پی توهین و جسارت به مقدسات دینی و ملی از جمله آتش زدن #پرچم مقدس کشورمان، جسارت و توهین به شهدا، فحاشی و شعارهای رکیک و ضرب و شتم عده ای از دانشجویان انقلابی و حمایت علنی از دیکتاتوری #پهلوی و دشمنان مردم عزیز ایران و زمینه سازی برای آشوب توسط عده ای دانشجونمای آشوبگر در برخی #دانشگاه های تهران، از آنجایی که این وضعیت ناشی از رهاسازی انضباطی و سیاست‌های مستقیم وزارت علوم می باشد، از نمایندگان شریف و انقلابی #مجلس خواستار طرح سوال و استیضاح #وزیر_علوم و دولت، و واکاوی و آسیب‌شناسی نقش سیاستهای این وزارت‌خانه در تشدید تنش در دانشگاه هستیم. امید است برخورد با مسئولان مربوطه تسلی دل میهن دوستان ایران باشد.

مجلس شورای اسلامی، کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی

https://farsnews.ir/Parda82_ir/1771333968891747120لطفا از این پویش جهت جلوگیری از گران فروشی خودرو حمایت کنید
ا
امین پارسا

@Parda82_ir  •  28 بهمن 1404

مطالبه

انتقاد به محاسبه جدید خودروهای پیش‌فروش سایپا؛ چرا اسفند گران‌تر شد؟

قیمت‌های سایپا برخلاف انتظار افزایش قیمت بالایی را برای محصولات خودش اعمال کرده است. حالا خبری منتشر شده که در بخش پیش‌فروش دعوتنامه‌های بهمن ماه به قیمت قبل و دعوتنامه‌های اسفند ماه با قیمت جدید محاسبه می‌شود. این در صورتی است که هر دو در یک بخشنامه خرید بودند و با چه منطقی اسفند ماه به قیمت جدید محاسبه می‌شود؟ چطور می‌توان در مدتی کوتاهی این مبلغ بالا را تأمین کرد؟ درخواست دارم پیگیری بفرمایید تا با توجه به نزدیک بودن زمان افزایش قیمت و یکسان بودن بخشنامه فروش بهمن و اسفند ماه دعوتنامه‌های بهمن ماه و اسفند ماه را به قیمت قبل محاسبه و صادر کنند. خودرو پیش فروش بوده و مبلغ اولیه در تیر ماه واریز شده است و دومین واریزی در بهمن و اسفند است که هنوز دعوتنامه آن صادر نشده است. خیلی از خریداران خودروهای شرکت سایپا متضرر خواهند شد. افزایش قیمت ناگهانی و 3 باره سایپا آن هم در نزدیک ترین موعد به صدور دعوتنامه سبب ایجاد چالش در تأمین مبلغ خودرو شده است. لذا تقاضا داریم دعوتنامه اسفندماه همانند دعوتنامه بهمن ماه به قیمت قبل صادر شود. خیلی از خریداران خودرو های شرکت سایپا متضرر خواهند شد. افزایش قیمت ناگهانی و 3 باره سایپا آن هم در نزدیک ترین موعد به صدور دعوتنامه سبب ایجاد چالش در تأمین مبلغ خودرو شده است. لذا تقضا داریم دعوتنامه اسفندماه همانند دعوتنامه بهمن ماه به قیمت قبل صادر شود.

صنعت معدن تجارت،ایران خودرو وسایپا، بازرسی کل کشور، سازمان تعزیراتی، انتقاد از شرکت سایپا، وزارت صمت و سازمان تعزیرات حکومتی، اعتراض به افزایش قیمت خودرو، شرکت خودرو سازی سایپا، سایپا، کمیسیون اصل نود مجلس، مجلس ورئیس جمهوری

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش

21:26 - 4 اسفند 1404

1 واکنش
1617 بازدید