اسلام‌آباد غرب آماده افتتاح ۷۵ پروژه در هفته دولت

فرماندار اسلام‌آباد غرب، از افتتاح ۷۵ پروژه با مجموع اعتبار ۲۲ هزار و ۶۰۲ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: این طرح‌ها در بخش‌های مختلف عمرانی، زیرساختی، انرژی و مسکن اجرا شده و گام مهمی در مسیر توسعه شهرستان به شمار می‌رود.
فرهاد شهبازی، فرماندار اسلام‌آباد غرب امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار کرد: در هفته دولت امسال ۷۵ پروژه با مجموع اعتبار ۲۲ هزار و ۶۰۲ میلیارد ریال در شهرستان اسلام‌آبادغرب به بهره‌برداری می‌رسد.وی افزود: این طرح‌ها در حوزه‌های مختلف اجرا شده و با هدف تقویت زیرساخت‌ها، ارتقای خدمات عمومی و شتاب‌بخشی به روند توسعه شهرستان در دستور کار قرار گرفته‌اند.فرماندار اسلام‌آباد غرب، راه‌اندازی واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی دالاهو را شاخص‌ترین پروژه هفته دولت عنوان کرد و گفت: این واحد با ظرفیت ۲۹۰ مگاوات و با سرمایه‌گذاری ۲۰ هزار میلیارد ریال به علاوه ۲۴۰ میلیون یورو سرمایه ارزی اجرا شده و نقش مهمی در ارتقای پایداری شبکه برق و توسعه صنعتی منطقه خواهد داشت.شهبازی ادامه داد: بهره‌برداری از ۱۰۰ کیلومتر آسفالت محورهای مواصلاتی اصلی با اعتبار ۳ هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال، افتتاح ۱۰۰ واحد مسکن مهر شرف‌آباد با سرمایه‌گذاری یک هزار میلیارد ریال، اجرای طرح هادی در ۱۵ روستا و بهسازی معابر ۴۷ روستا از دیگر پروژه‌های عمرانی آماده افتتاح در شهرستان است.وی همچنین، از آغاز عملیات اجرایی ۳۳ پروژه جدید خبر داد و افزود: برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۸ هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده است.فرماندار اسلام‌آباد غرب، چهارخطه کردن محور اسلام‌آبادغرب‌ـ سرمست و احداث نیروگاه خورشیدی کلهر را از مهم‌ترین پروژه‌های جدید شهرستان برشمرد و خاطرنشان کرد: اجرای این طرح‌ها می‌تواند نقش مؤثری در توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، تقویت ظرفیت انرژی و حرکت شهرستان به سمت استفاده بیشتر از انرژی‌های تجدیدپذیر داشته باشد.
برای دسترسی سریع به خبر استان کرمانشاه، اخبار خود را از اینجا بخوانید.#هفته_دولت #نیروگاه_دالاهو #پروژه_های_عمرانی #توسعه_زیرساخت #انرژی_تجدیدپذیر
08:06 - 3 شهریور 1405
اقتصاد
دولت
کرمانشاه

2 بازنشر
4208 بازدید