تولد دختر همزمان با لحظه‌ای که پدر پای لانچر قامتش را ایثار کرد

در همان لحظه‌ای که دختر پا به دنیا گذاشت، پدر کنار لانچر در جنگ رمضان دست و پایش را برای آرامش وطن فدا کرد..‌.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کرمانشاه و منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه با حضور در منزل حسین محمدی، رزمنده و جانباز ۲۲ ساله جنگ تحمیلی رمضان، با وی دیدار و از جانفشانی و صلابت این بزرگمرد فداکار و خانواده ایثارگر وی تجلیل کردند.حسین محمدی در جریان حمله موشکی دشمن آمریکایی-صهیونیستی و هنگام انجام مأموریت و پای لانچر، هر دو دست و هر دو پای خود را تقدیم امنیت ملت ایران و عزت و استقلال کشور و انقلاب کرد.درست در روز مجروحیت این جانباز والامقام، دخترش پا به دنیا گذاشته است.
۴ MB

جانباز حسین محمدی، از علمداران و جلودار عرصه تبیین در جامعه است

حجت‌الاسلام غفوری در این دیدار با تجلیل از مقام والای این جانباز جوان اظهار داشت: در تاریخ اسلام، برخی فداکاری‌ها همچون حماسه حنظله غسیل‌الملائکه در جنگ احد، جعفر بن ابی‌طالب در غزوه تبوک و ایثار وهب در کربلا به عنوان شاه‌بیت ماندگار شده‌اند. امروز، مجاهدت جناب آقای محمدی در این برهه حساس که می‌توان آن را دفاع مقدس سوم نامید، همان نقش شاخص و الگو را برای ملت ایران و امت اسلام ایفا می‌کند.امام‌جمعه کرمانشاه با اشاره به بازتاب وسیع تصاویر جانبازی این رزمنده در فضای مجازی و رسانه‌ها، تصریح کرد: آنچه بیش از جراحت جسمی، دنیا را تکان داد و دل‌ها را لرزاند، موضع روشن، ایمان مستحکم و پایمردی شما پس از جانبازی بود. این استحکام عقیده، دشمن را عصبی و ناامید کرده و به همه ما یادآوری کرد که هنوز دین خود را به اسلام و انقلاب ادا نکرده‌ایم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان، حضور در کنار این خانواده انقلابی را موجب کسب روحیه برای مسئولان دانست و افزود: ما به وجود شخصیت‌های بزرگ معنوی همچون شما و خانواده محترمتان افتخار می‌کنیم. شما علمدار و جلودار عرصه تبیین در جامعه هستید و این روحیه جان‌فدایی، بزرگترین سرمایه برای پیروزی نهایی جبهه حق بر کفر است.حجت‌الاسلام غفوری در پایان با تبریک میلاد دختر این جانباز سرافراز، از صبر و بصیرت والدین و همسر مکرم ایشان قدردانی کرد و گفت: قدم این فرزند عزیز ان‌شاءالله مایه خیر و برکت و پیروزی نهایی اسلام باشد. این روحیه که شما اعلام می‌کنید حتی با این وضعیت جسمی، آماده جان‌فدایی دوباره در راه ولایت هستید، پیامی قاطع و کوبنده برای تمامی دشمنان انقلاب اسلامی است.

تصویر جانبازِ «حسین محمدی»، لرزه بر اندام استکبار انداخت

منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه نیز، اظهار کرد: لحظه ورود به منزل این مجاهد فی‌سبیل‌الله، عطر خوش ایثار به مشام می‌رسد. صحبت‌های این جانباز عزیز، سرشار از درس ایستادگی و شجاعت است.وی با اشاره به صحنه‌های پخش شده از لحظه جانبازی این رزمنده در رسانه‌ها، تصریح کرد: آن تصویر ماندگار که دنیا را تکان داد؛ لحظه‌ای که یک جوان برومند، مراسم تدفین دست و پای جداشده خود را می‌بیند اما ذره‌ای تردید به دل راه نمی‌دهد، اثری به مراتب بیشتر از ده‌ها موشک بر جبهه استکبار داشت. این همان قدرت نرمی است که دشمن از آن هراس دارد.
استاندار کرمانشاه با تمجید از اراده پولادین این جانباز جوان، خاطرنشان کرد: اینکه این قهرمان اعلام می‌کند حتی با وجود جانبازی از ناحیه دست و پا، حاضر است در کنار «لانچرها» بماند و به همرزمانش کمک کند، نشان‌دهنده افق بلند فکری و ایمان الهی اوست. این بصیرت و روحیه، کلاسِ معرفت و ایستادگی برای همه ما مسئولان است.وی در ادامه با درود به پدر، مادر و همسر صبور این جانباز، گفت: تربیت چنین فرزندی در این سن و سال که دنیا را به حیرت واداشته، حاصل رزق حلال و تربیت ولایی این خانواده مقتدر است. دشمن با دیدن این سطح از ایثارگری، متوجه شده است که راهی جز شکست و عقب‌نشینی در برابر ملت ایران ندارد.
حبیبی در پایان با درخواست دعای خیر از این جانباز و خانواده‌اش، بر ادامه مسیر دقیق و مقتدرانه نظام تأکید کرد و افزود: امیدواریم با دعای شما و پایداری در این راه، هرچه زودتر شاهد پیروزی نهایی جبهه حق و انتقام خون پاک شهیدان و جانفشانی جانبازان عزیزمان باشیم.
برای دسترسی سریع به خبر استان کرمانشاه، اخبار خود را از اینجا بخوانید.#جنگ_رمضان #حسین‌ـ‌محمدی#جانباز
08:03 - 24 فروردین 1405




27 پاسخ

@a_rastgoo24 فروردین 1405
در پاسخ به
شرمنده این جانباز و طفل معصومش هستیم. (لانچر = پرتابگر)

تصویر نمایه‌ی ‌رضا پویا‌
@poyan136924 فروردین 1405
در پاسخ به
دورود بر تو یک ملت مدیون امثال شماست♥️♥️♥️

تصویر نمایه‌ی ‌میهن پرست‌
@User23424 فروردین 1405
در پاسخ به
هیچ جمله ای نمیتواند احساسات واقعی را بیان کند 😭💔

@Jamshidpoor24 فروردین 1405
در پاسخ به
هزاران افتخار به این کودک

@user1708144260124 فروردین 1405
در پاسخ به
ما شرمنده امثال شما بزرگ مردان هستیم

@user170910006544077067724 فروردین 1405
در پاسخ به
هیچگونه نمیتوانیم دِین خود را به این جانباز و طفل معصومش و زحماتی که همسر مکرمه ایشان در ادامه متحمل خواهند شد ادا کنیم! حکومت باید حمایت‌های ویژه ای که البته هیچ گونه نمی تواند بهای جانفشانی آنها باشد را برای این خانواده ها عطا کند. فرزندان این از جان گذشته ها بایستی بهترین امکانات را داشته باشند.

تصویر نمایه‌ی ‌Eghbal monji‌
@Eghbal136624 فروردین 1405
در پاسخ به
فردا عده ای از خدا برگشته می گویند بچه اش با سهمیه رفته دانشگاه،

@user170910159980605219724 فروردین 1405
من هم یه دختر یک ونیم ساله دارم خیلی باباییه

تصویر نمایه‌ی ‌احمد معین‌
@MoeinAhmad24 فروردین 1405
در پاسخ به
درود بر پدر و مادر این جانباز با نان و شیر حلال و هزاران آفرین بر این بزرگمرد. خداوند همه این عزیزان را حفظ کند که ابرو و اعتبار کشور هستند

تصویر نمایه‌ی ‌منتظر ظهور (𝓞𝔍𝓞)‌
@webrefer24 فروردین 1405
در پاسخ به
شهید زنده مقامی که برزانده توست

@Alikmteh24 فروردین 1405
در پاسخ به
خوشابحالت که شهدا به حال و صبر شما برادر جانباز و‌ شهید زنده غبطه میخورند.

@user170910008818689603524 فروردین 1405
در پاسخ به
با توقیف اموال تمام جنایت کاران منوتو میبایست هزینه پرستاری ابدی این بزرگ مرد پرداخت شده و از ایشان مانند یک اسطوره قدردانی شود

تصویر نمایه‌ی ‌ابراهیم بیان‌
@user17683410444224 فروردین 1405
در پاسخ به
بهترین سلام ها با بهترین ارزوها برای شما خانواده ی محترم و جانفدای میهن و اسلام .پا قدمش خیر

تصویر نمایه‌ی ‌داوود امیر‌
@Ghaem31324 فروردین 1405
در پاسخ به
💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

تصویر نمایه‌ی ‌یار وفادار‌
@user170910176747593894224 فروردین 1405
در پاسخ به
ننگ و لعنت ابدی بر ما اگر چنین قهرمانانی رو فردای جنگ فراموش کنیم و یادمان برود که چه کسانی از این مرز و بوم محافظت کردن 🇮🇷💔

@Mohammad_Khalili24 فروردین 1405
در پاسخ به
الله اکبرشرمنده ایم

@naser9224 فروردین 1405
در پاسخ به
قهرمان واقعی

تصویر نمایه‌ی ‌حق پژوه‌
@ommateemam24 فروردین 1405
در پاسخ به
مجاهد فی سبیل الله ....

تصویر نمایه‌ی ‌فرید کیومرثیان‌
@Kiumarseyan24 فروردین 1405
در پاسخ به
خدا حفظشان کند