راه‌اندازی «شهرک فناوری» برای کرمانشاه یک ضرورت است

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در ضرورت راه‌اندازی شهرک فناوری برای استان، گفت: 70 درصد از 330 واحد فناوری تحت حمایت به مرحله تولید اولیه رسیده، اما برای تولید انبوه نیاز به زیرساخت و فضا دارند.
مسلم حدیدی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با اشاره به حمایت از 330 واحد فناوری در استان، اظهار کرد: 70 درصد از این واحدها به مرحله تولید اولیه رسیده، اما برای تولید انبوه نیاز به زیرساخت و فضا دارند.وی، از تلاش جدی مجموعه استان برای راه‌اندازی شهرک فناوری باهدف ایجاد اشتغال پایدار و مولد خبر داد، تصریح کرد: ان‌شاءالله این پروژه در پروژه‌های دور دوم سفر رئیس جمهور در راستای رشد اقتصادی استان جا خواهد داده شد تا حداقل در فاز اول زیرساخت‌های لازم را برای 50 هکتار تأمین کنیم که با ایجاد حوزه هاب دانش‌بنیان در استان، شاهد صادرات این حوزه و به کشورهای همسایه خواهیم بود.رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در ضرورت راه‌اندازی شهرک فناوری برای استان، خاطرنشان کرد: 20 درصد رشد اقتصادی استان برعهده شرکت‌های دانش‌بنیان است، بنابراین هرچه بستر کار را برای فعالیت دانش‌بنیان‌ها توسعه دهیم به اقتصاد و توسعه استان کمک شده است.وی در بیان اقدامات صورت گرفته در راستای اشتغالزایی از بلوغ شرکت‌‎های فناور و مزیت اشتغالزایی سخن گفت و افزود: واحدهای فناوری که به بلوغ رسیده‌اند برای توسعه بازار خود به ظرفیت نیروی انسانی نیاز دارند که در این راستا با تعریف کارگزارانی و همچنین در اختیار قرار دادن فضا، اشتغال در توسعه صنایع فرهنگی نرم ایجاد شده تا علاوه بر تولید داخلی، صادارت توسعه صنایع فرهنگی داشته باشند.
برای دسترسی سریع به خبر استان کرمانشاه، اخبار خود را از اینجا بخوانید👇https://farsnews.ir/kermanshah#کرمانشاه#فناورانه#تولید#شهرک_فناوری#رئیس_جمهور
08:59 - 26 اردیبهشت 1403





1 پاسخ