@RangeSapzeparcham27 دی 1404افسانه ی پهلویجمعیت ایران در زمان پهلوی حدودا یک سوم جمعیت فعلی ایران و برابر با جمعیت فعلی عربستان بود ولی منابع نفت همین منابع بود با این تفاوت که فروش نفت و ورود ارز بدون تحریم و ازادانه صورت می گرفت.اما وضعیت مردم طوری بود که واکسیناسیون و افزایش بهداشت در اوایل انقلاب منجر به انفجار جمعیت شد.
@RangeSapzeparcham27 دی 1404پهلوی یک دیکتاتور بدون اسلحه است.در آشفتگی ۱۴۰۱ اگر کسی میخواست اعتراضات را تصاحب کند قطعا مبلغ اعظم فحشا م علینژاد بود، کسی نمی تواند انکار کند این نا امنی حاصل تلاش های چندین ساله ی این زن مبتذل بود، اما پهلوی چون خودش را رییس می دید، نتوانست اوضاع را تحمل کند و از اتحاد اپوزیسیون خارج شد.
@RangeSapzeparcham27 دی 1404آزادی موعود پهلوی اگر به دنبال ازادی در زمان پهلوی هستید همین فحش هایی که به سران نظام کنونی می دهید مثلا در توییتر به پهلوی بدهید.انها هنوز قدرت ندارند و قاعدتا این کار خطری ندارد.ولی با انبوهی از فحش و حتی تهدید مواجه می شوید و جرات این کار را پیدا نمی کنید.تصور کنید اینها صاحب قدرت شوند.
@October727 اردیبهشت 1405در پاسخ به وطرفداران کاکولد پهلوی نه تنها برای مخالفان خود قائل به آزادی بیان نیستند، حتی قائل به حیات هم نیستند و از قتل عام حتی صدها هزار زن و بچه در لبنان و غزه و ایران توسط آمریکا و رژیم صهیونسیتی حمایت میکنند.