@NewWorldOrder12 بهمن 1404در پاسخ به @Masood_Akbariحالا اگه برای همه مردم بود مشکلی نداشت، میگفتی کلا سبک زندگی شان هست. ولی توی همون آمریکا سی درصد جوانان تا سی سالگی رابطه جنسی ندارند. همچنین برای کودک آزاری جرم سنگین گذاشته اند، و طرف جرات نمیکنه عکس بچه غریبه توی گوشیش باشه. ولی طبقه اشرافی جزیره اختصاصی برای رابطه با کودکان زیر سن قانونی دارن.
@majiz12 بهمن 1404در پاسخ به @NewWorldOrderو@Masood_Akbariاون سی درصد به میل خودشونه و گرنه بقیشون از همون سنین ابتدایی بلوغ و از دبیرستان این کارها رو میکنن و فقط کشورهای مسلمان اینطور نیستن.وضعیت کشورهای استوایی و آمریکای جنوبی یا تایلند طوریه که آمریکای شمالی و اروپا به نسبت اون عفیف به حساب میاد!
@NewWorldOrder12 بهمن 1404در پاسخ به @majizو@Masood_Akbariلزوما به انتخاب خودشان نیست. آماری از سایت تیندر داده بودن که ۸۰ درصد دختران فقط به درخواست های بیست درصد پسران جواب مثبت میدادند. و معیارشان عمدتا پول و بعد ظاهر طرف بوده. یعنی یک جامعه ای به شدت بی رحم که خانواده از ۱۸ سالگی ولت میکنه و اگر بی پول یا از اقلیت های نژادی باشی کلا کسی نگاتم نمیکنه
@majiz13 بهمن 1404در پاسخ به @NewWorldOrderو@Masood_Akbariآمارش قابل قبول نیست چون اینطوری اگه اون ۲۰ درصد پسرها حرمسرا هم داشته باشن نمیتونن با همهی ۸۰ درصدها در رابطه باشن و تجربهی جنسی هم با رابطهی جدی کاملا متفاوته و اونجا اصلا وفاداری ارزش آنچنان جدی نیست مخصوصا تا دهه ۳۰ سالگی و سن ازدواج و مخصوصا تو دوران تینیجری و دبیرستان که احساسیه اون نگاه.
@majiz13 بهمن 1404در پاسخ به @NewWorldOrderو@Masood_Akbariهالیوود دقیقا برعکس این چشم و دلسیر بودن رو نشون میده و خیلی فیلما درباره همین سواستفادههای جنسی و چشمچرون بودنشون بوده مخصوصا تو ژانر کمدی.
@majiz13 بهمن 1404در پاسخ به @NewWorldOrderو@Masood_Akbariمنظورم این نیست که کلیت آمار غلطه منظورم اینه که شاید جزئيات خاصی داشته باشه که اون نادیده گرفته شده، البته احتمال اینکه خود متغیرهای آمار کلی باشن و فیلتر نکنه به درستی متغیرها رو هم هست همیشه ولی کمتر پیش میاد.
@majiz13 بهمن 1404در پاسخ به @NewWorldOrderو@Masood_Akbariچشم و دل سیر بودن نسبیه هر چقدر یه نفر سختپسندتر بشه و دایرهی محدودتری از افراد براش جذاب باشن طبیعتا سختتر تحریک میشه ولی اینطوری نیست که عوامل دیگه اثر نذاره و این فقط یکی از عوامله.تغذیه، فرهنگ، حتی خشونت و تحقیر و شوخی میتونه اثر غیر جنسی بذاره.ولی خب همین اونلی فنز دقیقا سختپسندتر میکنه