دروازه بسته ایران و کلافگی مدافع بلژیک
ماکسیم دیکویپر پس از تساوی بلژیک مقابل ایران، درخشش علیرضا بیرانوند را یکی از عوامل اصلی ناکامی تیمش دانست.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران توانا، مدافع چپ تیم ملی بلژیک پس از پایان دیدار جام جهانی ۲۰۲۶ با چهرهای کاملاً ناراحت زمین مسابقه را ترک کرد و در گفتوگویی کوتاه، حسرت خود از موقعیتهای ازدسترفته را پنهان نکرد. او معتقد بود بلژیک فرصتهای کافی برای کسب پیروزی در اختیار داشت، اما نمایش دروازهبان ایران مانع رسیدن شیاطین سرخ به گل شد.
دیکویپر درباره نتیجه مسابقه گفت با احساس بسیار بدی مقابل خبرنگاران ایستاده است، زیرا بلژیک شایسته پیروزی بود و موقعیتهای لازم برای بردن بازی را ایجاد کرد. او همچنین تأکید کرد خودش نیز چند فرصت مناسب برای گلزنی داشت، اما نتوانست از آنها استفاده کند.
این بازیکن که در طول مسابقه یکی از خطرناکترین نفرات بلژیک روی دروازه ایران بود، از ناتوانی خود در تبدیل فرصتها به گل ابراز ناراحتی کرد. دیکویپر گفت تنها کاری که باید انجام میداد، گلزنی بود و اگر یکی از موقعیتهای بلژیک وارد دروازه میشد، احتمالاً پس از آن دو یا سه گل دیگر نیز به ثمر میرسید.
مدافع بلژیک در ادامه به عملکرد درخشان بیرانوند اشاره کرد و گفت این مسابقه از آن شبهایی بود که دروازهبان ایران هر توپی را که به سمت دروازهاش میآمد مهار میکرد. با این حال، او تأکید داشت تعداد و کیفیت فرصتهای بلژیک برای رسیدن به گل و پیروزی کافی بوده است.
دیکویپر درباره علت ناکامی خود و همتیمیهایش در گلزنی نیز گفت نمیداند چرا توپها وارد دروازه نشدند و خودش هم همین سؤال را از خود میپرسد. او با لحنی صادقانه و همراه با ناراحتی تأکید کرد که بازیکنان بلژیک عمداً فرصتهای خود را از دست نمیدهند.
او در پایان گفت تنها خواستهاش این است که توپ را وارد دروازه کند و نکته مثبت، قرار گرفتنش در موقعیتهای مناسب گلزنی است، اما در نهایت فقط عبور توپ از خط دروازه اهمیت دارد. دیکویپر نمایش بیرانوند را یکی از دلایل اصلی بسته ماندن دروازه ایران دانست؛ شبی که بلژیک با وجود خلق موقعیتهای متعدد، بدون گل زمین را ترک کرد و حسرت پیروزی را با خود برد.#ورزش#فوتبال#جام_جهانی #توانا#باشگاه_خبرنگاران_توانا#دانشکده_رسانه_فارس 14:41 - 1 تیر 1405